Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:oj sliczne koty sliczne- poprosze o wymizianie futer ode mnie
zuzia96 pisze:Ślą też miziaki dla wszystkich zaprzyjaźnionych forumowych fooooter![]()
Femka pisze:zuzia, Ty nie siedź tyle na forum, tylko wreszcie koty nakarm, bo mam podejrzenia, że te balony w miejscu brzuszków, to z głodu
zuzia96 pisze: No i wczoraj na trasie hulanek Maksia leżała sobie spokojnie...Alusia. I nie musiała nawet ruszać się, aby otworzyć paszczę i złapać Maksiową zabawkę. Tylko się oblizała, a Maksio baaardzo długo jeszcze szukał swojej zabawki i baaardzo dziwił się, że tak mu zaginęła w...niewyjaśnionych okolicznościach. Bystrzak jeden![]()
![]()
zuzia96 pisze:Oj...za długo cisza trwa u moich footer![]()
Musimy to nadrobić
![]()
![]()
![]()
Otóż Pan Maksymilian, największy pieszczoch i miziak ma ...jedną wadę. Nie je pewnych potraw, a tylko ...bawi się nimi ...hulając po całym mieszkaniu np. z kawałkiem gotowanej ryby, kurczaka czy kawałkiem wędliny. Świetna zabawa, szczególnie dla Maksia, mniej dla mnie. No i wczoraj na trasie hulanek Maksia leżała sobie spokojnie...Alusia. I nie musiała nawet ruszać się, aby otworzyć paszczę i złapać Maksiową zabawkę. Tylko się oblizała, a Maksio baaardzo długo jeszcze szukał swojej zabawki i baaardzo dziwił się, że tak mu zaginęła w...niewyjaśnionych okolicznościach. Bystrzak jeden![]()
![]()
Zresztą zdarzało mu się już też, że w czasie hulanek ... oczywiście przez pomyłkę ... sam połknął swoją zabawkę, i potem szukał jej bardzo długo....
Kochany Maksio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], raksa i 112 gości