Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:Magija przepraszam że się wtrącam, ale może by zmienić Quazimodo z pierwszej strony, przecież On juz od dawna ma stały domek
Georg-inia pisze:gosiaa pisze:Magija przepraszam że się wtrącam, ale może by zmienić Quazimodo z pierwszej strony, przecież On juz od dawna ma stały domek
i Skarabeuszek-Lusia, i Liliana, i Jovanka, i Zuzia-Klemensowa...
za to mojego Tolusia na DT nie mapoproszę o Tolusia...
mls pisze:A oto Klemcio na swoim kocyku
Klemcio już oddycha lepiej, ale nadal strasznie się boi. A za to moja Kircia się zaraziła, więc mam 2 chore kociaki w domku i szpital
Magija pisze:Georg-inia pisze:gosiaa pisze:Magija przepraszam że się wtrącam, ale może by zmienić Quazimodo z pierwszej strony, przecież On juz od dawna ma stały domek
i Skarabeuszek-Lusia, i Liliana, i Jovanka, i Zuzia-Klemensowa...
za to mojego Tolusia na DT nie mapoproszę o Tolusia...
o mamusiuprzyjadę i poaktualizuję
Magija pisze:dziewczyny, zrobiłam, reszty zdjęć kotów, które znalazly dom nie posiadam i byłabym wdzięczna za podesłanie
pisiokot pisze:Magija pisze:dziewczyny, zrobiłam, reszty zdjęć kotów, które znalazly dom nie posiadam i byłabym wdzięczna za podesłanie
Przejrzałam moje przepastne archiwum schroniskowe i wysyłam Ci zdjęcia ok. 30-tu ! kotów, których nie ma w podsumowaniu, a które znalazły domOsiemnastego czyli Misia nie ma, Ty powinnaś mieć Madziu u siebie, bo robiłaś mu ogłoszenia.
Georg-inia pisze:Pisiokotku, o której to się wraca do domciu? co?czekałam wczoraj aż się odezwiesz na gg i czekałam, w końcu padłam...
Czy wiesz może, która wetka jest dziś w schronie? potrzebuję bardzo konkretnej informacji o bardzo konkretnym kocie
pisiokot pisze:Ktoś mi przysłał 50 zł, pewnie któraś z cioteczek na koty, przyznać się która ?![]()
(nie mam konta internetowego, więc żeby wytropić szlachetnego darczyńcę musiałabym iść do banku i sprawdzić, a mam daleko i nie po drodze, proszę się pochwalić, kto funduje kociastym weekendową wyżerkę ?)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, elmas, Google [Bot] i 104 gości