Po drugiej stronie siatki - schronisko łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 16, 2007 22:25

Magija przepraszam że się wtrącam, ale może by zmienić Quazimodo z pierwszej strony, przecież On juz od dawna ma stały domek :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro paź 17, 2007 7:15

gosiaa pisze:Magija przepraszam że się wtrącam, ale może by zmienić Quazimodo z pierwszej strony, przecież On juz od dawna ma stały domek :)

i Skarabeuszek-Lusia, i Liliana, i Jovanka, i Zuzia-Klemensowa...

za to mojego Tolusia na DT nie ma :( poproszę o Tolusia... :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro paź 17, 2007 7:41

Georg-inia pisze:
gosiaa pisze:Magija przepraszam że się wtrącam, ale może by zmienić Quazimodo z pierwszej strony, przecież On juz od dawna ma stały domek :)

o mamusiu :oops: przyjadę i poaktualizuję :oops:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro paź 17, 2007 8:26

mls pisze:A oto Klemcio na swoim kocyku :D
Obrazek
Obrazek

Klemcio już oddycha lepiej, ale nadal strasznie się boi. A za to moja Kircia się zaraziła, więc mam 2 chore kociaki w domku i szpital :D

cudownie widzieć Klemcia w swoim domu, na cieplutkim kocyku :D

Z czasem obydwa kociaste wyzdrowieją, trochę musisz się przemęczyć, ale wierzę, że niedługo wszystko będzie dobrze
Klemcio nabierze odwagi, kiedy poczuje się bezpieczny i zrozumie, że tu jest jego domek, jego miejsce, że się o niego troszczą i kochają. Na pewno poświęcasz mu dużo uwagi i obdarzasz czułościami, to musi sprawić, że stanie się pewniejszy siebie, zaufa.
Bardzo trzymam kciuki za niego :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro paź 17, 2007 15:38

Magija pisze:
Georg-inia pisze:

o mamusiu :oops: przyjadę i poaktualizuję :oops:

dziewczyny, zrobiłam, reszty zdjęć kotów, które znalazly dom nie posiadam i byłabym wdzięczna za podesłanie :)
Obrazek

Magija

Post » Śro paź 17, 2007 19:09

Klemcio mnie kojarzy tylko z lekarstwami :( i się mnie boi. Ze to upodobał sobie moją mamę i jej łóżko już od pierwszego dnie :) Tak więc ma dużo czułości :)Ale myślę, że jak wyzdrowieje to będzie mnie też lubił, bo już go nie będę męczyć lekarstwami :)
Bertunia[*], Klemcio[*], Olaf [*], Tyson[*] Kira [*] a teraz Tigra

mls

Od: Śro lis 15, 2006 19:24

Post » Śro paź 17, 2007 21:22

Magija pisze:dziewczyny, zrobiłam, reszty zdjęć kotów, które znalazly dom nie posiadam i byłabym wdzięczna za podesłanie :)

Przejrzałam moje przepastne archiwum schroniskowe i wysyłam Ci zdjęcia ok. 30-tu ! kotów, których nie ma w podsumowaniu, a które znalazły dom :D Osiemnastego czyli Misia nie ma, Ty powinnaś mieć Madziu u siebie, bo robiłaś mu ogłoszenia.
Obrazek

pisiokot

Post » Śro paź 17, 2007 21:37

pisiokot pisze:
Magija pisze:dziewczyny, zrobiłam, reszty zdjęć kotów, które znalazly dom nie posiadam i byłabym wdzięczna za podesłanie :)

Przejrzałam moje przepastne archiwum schroniskowe i wysyłam Ci zdjęcia ok. 30-tu ! kotów, których nie ma w podsumowaniu, a które znalazły dom :D Osiemnastego czyli Misia nie ma, Ty powinnaś mieć Madziu u siebie, bo robiłaś mu ogłoszenia.

no a myślałam, ze sfiksowałam, Ty cioctka nie przeglądaj tego archiwum bo mi się już cyferki chrzanią :wink:

edit: Misia mam zaraz dorzucę
Obrazek

Magija

Post » Śro paź 17, 2007 22:08

Fotki poszły :D
Obrazek

pisiokot

Post » Czw paź 18, 2007 8:13

Pisiokotku, o której to się wraca do domciu? co? ;) czekałam wczoraj aż się odezwiesz na gg i czekałam, w końcu padłam...

Czy wiesz może, która wetka jest dziś w schronie? potrzebuję bardzo konkretnej informacji o bardzo konkretnym kocie 8)

Georg-inia

Post » Czw paź 18, 2007 8:22

Inga! Jakby udało Ci się do schronu dodzwonić, to prosze zapytaj o tą małą ze szpitala..

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw paź 18, 2007 8:32

Georg-inia pisze:Pisiokotku, o której to się wraca do domciu? co? ;) czekałam wczoraj aż się odezwiesz na gg i czekałam, w końcu padłam...

Czy wiesz może, która wetka jest dziś w schronie? potrzebuję bardzo konkretnej informacji o bardzo konkretnym kocie 8)

Przeczytałam Twojego sms-a o 23.30 :oops:
nie wiem, kto jest dzisiaj w schronisku
a o którego kota chodziiiii ? :D
Obrazek

pisiokot

Post » Czw paź 18, 2007 9:30

Dr Kwiatkowska ma być koło południa.

Georg-inia

Post » Czw paź 18, 2007 10:28

Ktoś mi przysłał 50 zł, pewnie któraś z cioteczek na koty, przyznać się która ? :D
(nie mam konta internetowego, więc żeby wytropić szlachetnego darczyńcę musiałabym iść do banku i sprawdzić, a mam daleko i nie po drodze, proszę się pochwalić, kto funduje kociastym weekendową wyżerkę ? :D)
Obrazek

pisiokot

Post » Czw paź 18, 2007 10:48

pisiokot pisze:Ktoś mi przysłał 50 zł, pewnie któraś z cioteczek na koty, przyznać się która ? :D
(nie mam konta internetowego, więc żeby wytropić szlachetnego darczyńcę musiałabym iść do banku i sprawdzić, a mam daleko i nie po drodze, proszę się pochwalić, kto funduje kociastym weekendową wyżerkę ? :D)

:1luvu:

dziewczyny, zobaczcie do pierwszego postu! Ile kociastych z naszego schroniska jest już we własnych domach :lol:
Obrazek

Magija

[poprzednia][następna]