Kociaki CK -10 cudownych ogonków- wyrośliśmy ;)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 26, 2006 21:21

mjs pisze:Rozalcia ma domek !!! Ależ się cieszę :D

I na dodatek domek, w którym mieszka już Merivka azylowa :D Teraz musimy znaleźć jeszcze transport i hop siup 8)

Zamówieni są też Filipek i Kenzo :dance: - mam nadzieję, że ich przyszła opiekunka zawita na forum :)

Jutro dzieciaczki, które... ekheem... zdążyły dorosnąc pojadą na kastrację. Togo, Tobo, Antosia, Tynio, Filipek, Fortunka no i Czarcinka. Z Oktawią rozprawię się później ;)

Sylwka, zdjęcie Allegry jest zrobione jeszcze w azylu - zaraz po tym, kiedy została do niego zabrana. Siedziała biedaczka w transporterku i czekała aż ktoś ją zabierze do domu tymcz.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw paź 26, 2006 21:32

Małe-czarne-dziecko, które będzie wirtualnym kociątkiem Beliowen, zostało dziś porzucone na terenie azylu (najprawdopodobniej wrzucone przez płot). Miało wiele szczęscia - mogły zagryźć ja psy. Malutka jest bardzo zapchlona i zaświerzbiona. Zajęła się nią Adria ( :love: ) - maleństwo jest już u niej, bezpieczne.
Obrazek

ryśka

Post » Czw paź 26, 2006 23:50

ryśka pisze:A to moja siostra (zgadnijcie czy to Karen czy Rachel :twisted: )
Obrazek
- ona non stop siedzi w tym stoliku :D 8O

No Karen czy Rachel no? :twisted: Slodkosci!
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pt paź 27, 2006 0:22

Szylkreci w klatce jest cudna :cry: czy ona tam musi być :?: a ten na szafkach kuchennych to poprostu CUDO.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt paź 27, 2006 0:38

Sydney pisze:
Obrazek

Karen :lol: Rachel ma fotki na których wyszła jak duch - wszystkie rozmaziane :twisted: muszę nad nią popracować. Szczególnie, że oczka ma wykrojone tak przepięknie, że tylko się zakochać :lol:

Dorciu, ale ona nie siedzi TERAZ w klatce - siedziała, kiedy było robione zdjęcie :) Jest w domu u jednej z wolontariuszek :)
Obrazek

ryśka

Post » Pt paź 27, 2006 0:42

Boskie kociątka :1luvu:
Obrazek

mary2004

Od: Śro wrz 15, 2004 20:41

Post » Pt paź 27, 2006 6:04

I wogóle :D :ok:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Pt paź 27, 2006 8:25

Ryśka dzięki :lol: spadł mi kamien z serca ,bo juz sie zasadzałam :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt paź 27, 2006 10:16

ryśka pisze:
Sydney pisze:
Obrazek

Karen :lol: Rachel ma fotki na których wyszła jak duch - wszystkie rozmaziane :twisted: muszę nad nią popracować. Szczególnie, że oczka ma wykrojone tak przepięknie, że tylko się zakochać :lol:

Dorciu, ale ona nie siedzi TERAZ w klatce - siedziała, kiedy było robione zdjęcie :) Jest w domu u jednej z wolontariuszek :)

No to bede czekac az sie wreszcie Rachel zapomni i da sie obfocic :twisted:
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pt paź 27, 2006 14:49

ryśka pisze:Małe-czarne-dziecko, które będzie wirtualnym kociątkiem Beliowen, zostało dziś porzucone na terenie azylu (najprawdopodobniej wrzucone przez płot). Miało wiele szczęscia - mogły zagryźć ja psy. Malutka jest bardzo zapchlona i zaświerzbiona. Zajęła się nią Adria ( :love: ) - maleństwo jest już u niej, bezpieczne.

To małe-czarne-dziecko to diabeł wcielony :twisted:
Nazwałam ją Diva, bo drze się niemiłosiernie. Nawet na chwile nie można jej zamknąć, bo jeszcze sąsiedzi pomyślą, że kota morduje.
Wszędzie musi zajrzeć, wszędzie wejść...zrzuciła już ksiąki z regału, płyty CD z mebli (TŻ nawet o tym nie wie), zrobiła demolke na biurku, kradnie jedzenie ze stolika, obsluguje kompa i wiele, wiele innych rzeczy :twisted:

Ryśka...zamienie Dive na 10 Leonków 8)

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Śro lis 01, 2006 17:26

Jutro wielki dzień, bo az 3 koty zawieziemy na Śląsk :D Filipek i Kenzo bedą mieszkali razem, a Fortunka pojedzie dotrzymac towarzystwa swojemu rówieśnikowi :D Krzyśkowy Kociobus w jedną stronę przywiezie Grey (którą chcemy leczyć u okulisty), a w druga stronę zawiezie karmę do azylu i trzy koty do nowych domów :D
Obrazek

ryśka

Post » Śro lis 01, 2006 17:55

ryśka pisze:Zamówieni są też Filipek i Kenzo :dance: - mam nadzieję, że ich przyszła opiekunka zawita na forum :)

Melduję się uprzejmie. 8)
Widzę że Sylwka już w sąsiednim temacie płacze z powodu rozstania z Kenzo, który jeszcze do mnie nie dotarł, a ja oberwałam już ostro po uszach od jednej mojej koleżanki za kastrację Filipka, który też do mnie jeszcze nie dotarł i za plany wysterylizowania Kenzo.
Koleżanka bidulka tak się nad męskością tych kocurków rozczuliła, jakby chodziło o jej osobistego męża i kochanka.
Łapki mi opadły i brakuje mi argumentów. A ona mnie już nienawidzi choć oba kocurki jeszcze w Krakowie:(

Poo

Od: Śro lis 01, 2006 17:45

Post » Śro lis 01, 2006 18:01

witam serdecznie! :D :D
Koleżance podeślij do poczytania: http://azyl.schronisko.net/article1.html , powinno pomóc, a jeśli nie pomoże, to znak, że koleżanka wierzy w mity :D Warto zapytać, czy wierzy, że czarny kot przebiegający drogę przynosi pecha :twisted: bo to wierzenia tej samej kategorii :D 8)
Obrazek

ryśka

Post » Śro lis 01, 2006 18:10

Dziękuję, podesłałam.
Nie wiem czy pomoże. Ona "tak baaaardzo kooooocha koooooty...:cry: :cry: :cry: "
Ojejku, zlosliwa jestem chyba troche. :oops:

Poo

Od: Śro lis 01, 2006 17:45

Post » Śro lis 01, 2006 18:15

Poo pisze:Dziękuję, podesłałam.
Nie wiem czy pomoże. Ona "tak baaaardzo kooooocha koooooty...:cry: :cry: :cry: "
Ojejku, zlosliwa jestem chyba troche. :oops:

...i tak bardzo lubi zapach kocura, który właśnie zasikał kanapę i ścianyyyyyy :love:"

:lol:
Obrazek

ryśka

[poprzednia][następna]