Przypomnę prośbę o puszeczki smilla.Drób - serduszka.Może Ktoś może troszeczkę nam zamówić.....
Moderator: Estraven
iza71koty pisze:Dziewczyny dwoję się i troję żeby zobrazować sytuację i wyłuskać jej aspekty.Jak widzę chyba z marnym skutkiem.Ale niestety tak już jest - że Ktoś kto nie ma do czynienia z takimi sytuacjami - nie do końca potrafi pewnie sobie to wyobrazić.Chyba nie potrafię już dosadniej wytłumaczyć tematu.Przepraszam.
Myszorek pisze:iza71koty pisze:Dziewczyny dwoję się i troję żeby zobrazować sytuację i wyłuskać jej aspekty.Jak widzę chyba z marnym skutkiem.Ale niestety tak już jest - że Ktoś kto nie ma do czynienia z takimi sytuacjami - nie do końca potrafi pewnie sobie to wyobrazić.Chyba nie potrafię już dosadniej wytłumaczyć tematu.Przepraszam.
jak dla mnie to jasniej juz nie mogłaś wytłumaczyć, podejrzewam, ze ktos , kto nie był na Waszym miejscu, (ciągle w biegu, ciagle sie dwoicie i troicie, jak to stado wykarmić, a funduszy brak), to nie bardzo ma obraz całej sytuacji.moim zdaniem najlepiej robic swoje, a ludxmi sie nie przejmowac, o ile nie szkodzą, nie przeszkadzają w dokarmianiu.
LimLim pisze:400g czy 800g?

LimLim pisze:400g czy 800g?

mir.ka pisze:Myszorek pisze:iza71koty pisze:Myszorek pisze:LimLim pisze:Sówcia jest zjawiskowa![]()
Patrząc na kocią stołówke mam wrażenie, że Wasze koty jedzą lepiej niz nie jedne domowe pieszczochy![]()
![]()
Zgadzam sie, wszystkie piekne , ale Sówka jest przesliczna, ona jest bardzo dzika?, bo z taka urodą to pewno ktos by adoptował ja
Jakiś czas temu było o Sówce.Na samych moich działkach kilka Osób - by ją chętnie adoptowało.Jednej babce pasuje do koloru ściany czy tapety.Nie pamiętam.Damian mi mówił.Inni się najarali - choć ostrzegaliśmy - że kotka jeść nie będzie - schowa się w kąt- ostatecznie w akcie desperacji pobiega im po ścianach.Szybko ją odwieżli z powrotem.
No tak, najwazniejsze zeby kot do tapety pasowal,bez tego ani rusz.Glupota ludzka nie siega granic.
i kot i pies, a jak zmienia się wystrój to wywala się zwierzaka bo do nowego nie pasuje
tacy sa niektórzy, niestety
LimLim pisze::DLimLim pisze:400g czy 800g?

LimLim pisze:LimLim pisze::DLimLim pisze:400g czy 800g?
trzeci raz pytam
nie ma to jak gadka w internecie 
iza71koty pisze:mir.ka pisze:Myszorek pisze:iza71koty pisze:Myszorek pisze:Sówcia jest zjawiskowa![]()
Patrząc na kocią stołówke mam wrażenie, że Wasze koty jedzą lepiej niz nie jedne domowe pieszczochy![]()
![]()
Zgadzam sie, wszystkie piekne , ale Sówka jest przesliczna, ona jest bardzo dzika?, bo z taka urodą to pewno ktos by adoptował ja
Jakiś czas temu było o Sówce.Na samych moich działkach kilka Osób - by ją chętnie adoptowało.Jednej babce pasuje do koloru ściany czy tapety.Nie pamiętam.Damian mi mówił.Inni się najarali - choć ostrzegaliśmy - że kotka jeść nie będzie - schowa się w kąt- ostatecznie w akcie desperacji pobiega im po ścianach.Szybko ją odwieżli z powrotem.
No tak, najwazniejsze zeby kot do tapety pasowal,bez tego ani rusz.Glupota ludzka nie siega granic.
i kot i pies, a jak zmienia się wystrój to wywala się zwierzaka bo do nowego nie pasuje
tacy sa niektórzy, niestety

Danae13 pisze:Moim zdaniem ważne jest, żeby robić swoje, a w miarę możliwości i chęci dobrze jest dbać o to, aby inni nie przeszkadzali w przedsięwzięciu... Szkoda jednak, że niektórzy, nie chcąc pomóc, przeszkadzają lub pasywnie tkwią w "tumisizmie"... Smutne to.
LimLim pisze::ryk: nie ma to jak gadka w internecie![]()
Ok, wieczorem zamówię

Użytkownicy przeglądający ten dział: asmazu, Google [Bot] i 34 gości