Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NITKA/KARINKA pisze:ewa_mrau pisze:shira3 pisze:Czyli ile kasy potrzeba?
dużo, na te wszystkie budki wydałam 597 zł...
ale każdy grosz się liczy
bardzo dziękuję
---
mam pytanie
Czy dostałaś jakiekolwiek wsparcie od PCz na budki?
isabell36 pisze:villemo5 pisze:kociarkowaaaa pisze:villemo5 pisze:Jeśli idzie o tę panią, to ja jestem absolutnie przeciw. Sorry.
proszę rozwiń dlaczego. nie wszyscy ją znają, np ja jej nie znam więc chciałabym wiedzieć o co chodzi
Stare dzieje. Wszystko co napiszę będzie skrótem. Wiele osób miejscowych próbowało solidnie pomagać Izie. Z tego co pamiętam wszyscy odpuścili. Iza była typem samosia, nikt tylko ona. W dodatku były problemy z wydawaniem do adopcji. Tyle pamiętam.
tylko, że tu o koty chodzi ...
villemo5 pisze:Nitko sprawa budek utknęła. Nie dopięłyśmy tego na czas, a potem Ewa napisała, że temat ogarnięty. Ja mimo wszystko jestem za tym, żebyśmy się dołożyły do budek. Proponuję stówkę że Skarpety. Shira co Ty na to?
MB&Ofelia pisze:O urwał natkę, przypomniało mi się że nie wpłaciłam jeszcze składki a już nowy rok![]()
![]()
![]()
villemo5 pisze:isabell36 pisze:villemo5 pisze:kociarkowaaaa pisze:villemo5 pisze:Jeśli idzie o tę panią, to ja jestem absolutnie przeciw. Sorry.
proszę rozwiń dlaczego. nie wszyscy ją znają, np ja jej nie znam więc chciałabym wiedzieć o co chodzi
Stare dzieje. Wszystko co napiszę będzie skrótem. Wiele osób miejscowych próbowało solidnie pomagać Izie. Z tego co pamiętam wszyscy odpuścili. Iza była typem samosia, nikt tylko ona. W dodatku były problemy z wydawaniem do adopcji. Tyle pamiętam.
tylko, że tu o koty chodzi ...
Iza. Zawsze chodzi o koty. Zawsze. Od tego jest dyskusja PRZED głosowaniem, żeby każdy mógł się wypowiedzieć. A o udzieleniu pomocy decyduje większość. W mojej opinii jak ktoś źle, to warto swoje wątpliwości wyrazić.
gpolomska pisze:A ja z innej beczki - pochwalę się Wam: po urodzeniu córki reaktywowałam firmę i wreszcie pod jakąś sensowną nazwą, którą "czuję" - otóż nazwałam ją na cześć moich wielkich miłości Black Cats Software. Ponieważ Pakt nie jest fundacją ani niczym takim, to oficjalnie firma wspierać go nie może, ale prywatnie w imieniu firmy co miesiąc malutkie co nieco będę "za firmę" dorzucać do skarpetki - konto jak rozumiem takie samo jak dla normalnego wpłacania składek?
MB&Ofelia pisze:O urwał natkę, przypomniało mi się że nie wpłaciłam jeszcze składki a już nowy rok![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 303 gości