Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:
czy ktos sie orientuje, ile tam moze byc kotow?
Alienor pisze:Wczoraj udało się rozmruczeć oba, choć musiałam łapać do głaskania. Ciekawam jak im posmakuje ta Bozita poranna, bo zdążyłam podać i musiałam biec. Oba są śliczne, oba się stawiają przy łapaniu, ale żaden nie gryzie a ni nie drapie. No, trochę przy ugniataniu mojej ręki lub biustu idzie pazurka, ale to z lubości. Na szczęście noszę solidne odzienie w celu wygłaskaniowym, więc cialo nieuszkodzone. Aha, chłopaki mimo odrobaczania zewnętrznego mają nadal "pasażerów na gapę" - sprawdzę kiedy ich mogę znów wypsikać (mam fiprex). Kupy w kuwecie w takiej ilości, jakby im za nie płacili - więc jak uznali że zbyt pełno się zrobiło, jedna poszła na ofertówkę (położoną, żeby im w dupcie za zimno nie było jak się chowają za muszlą), drugą znalazłam pod posłankiem ślicznie zakopaną. W ramach zdenerwowania chyba siknęłi tez na koc z rękawami, który nieopatrznie zostawiłam na pralce - na szczęście prawie się już uzbierało na pranie, to posiedzę z nimi i będę uspokajać jak pranie będzie szło.
Alienor pisze:Przeżyję. Mam mnóstwo zdjęć maluchów (pożyczyłam aparat) ale nie mam czasu na wrzucenie tego - może ktoś jakiś mailik i poślę a ktoś wrzuci? Bo mi się pewne rzeczy raczyły pojawić nagle i przestałam wyrabiać czasowo a wgrywanie na serwer trwa swoje. Miko ma więcej fajnych zdjęć, bo jego łatwiej ująć, ale Justin jr też ma kilka. Żyją i Bozita mokra jest pycha. I mruczą. Mają potencjał na naprawdę zjawiskowe koty.
meg80 pisze:Alienor, phantasmagori... Cytuję was na fanpage Justyny.. Mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko...
phantasmagori pisze:magdar77 pisze:Jaka ładowarka potrzebna? Mam jedną na zbyciu, mogłabym przesłać, tylko muszę wiedzieć jaka końcówka.
Z tego co Justa mówiła końcówka jest okrągłaLaptop DEL
phantasmagori pisze:Alienor![]()
![]()
![]()
A Figusia dzisiaj o 7:15 zażądała michy i nie było zmiłuj![]()
Apetyt ma ogromny, dzisiaj zjadła już pół piersi z kurczaka, zagryzła puszką i suchym, a do końca dnia jeszcze dalekoGdzie to się w tym małym ciałku mieści to ja nie wiem
![]()
![]()
Aklimatyzacja przebiega bardzo ładnie, Figusia polowała dzisiaj na robaczka i dużo czasu spędziła w oknie patrząc sobie na świat.
Kuwetkuje bezbłędnie, trzyma dystans, ale nie ucieka i gada do człowieka.
Jest dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Paula05 i 342 gości