Część XI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 25, 2012 21:06 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Kasia89 pisze:
mar_tika pisze:A duży kenel wrócił?

Normalnie mnie szlag trafi .Mam telefoniadę o kaira i Boba:/ Same "super" domy szukające prezentów pod choinkę .Esemesy typu"jestem zainteresowana adopcją,prosze o kontakt"
A ostatni tel mnie dobił.Mloda osoba dzwoni w spr adopcji,pyta czy kot jest za darmo,wyjaśniam i slyszę jak woła"mamo kot jest za darmo bierzemy? :evil:

Będę robiła do ogłoszeń takie dopiski jak dziewczyny proponują, bo po co tracić czas na rozmowy z debilami.

A czy Magda Kruczek wysłała ankietę na maila KP? Bo przysłała do mnie, mimo że jej napisałam na jaki ma odesłać.

Tak Pani Magda odesłała ankietę ,w między czasie miałam 8 nieodebranych połączeń od niej i kilka esemesów.Po czym dodzwoniła się do mnie i uświadomiłam ją że na Kaira poczeka (ewentualnie jak do niej trafi) ok 2 tyg.Kobita nie poddaje się nadal:)Twarda sztuka :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie lis 25, 2012 21:11 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

obstawiamy dyżury- ochotnik na wtorek pilnie poszukiwany

26.11 /pon/ Rawen./LadyStardust
27.11 /wt/ ......./.......
28.11 /śr/ herzpl/Sylwia
29.11 /czw/......./ Hidi
30.11 /pt/ vaylei / Brunhilda
01.12 /sb/ Kasia89 /.........
02.12 /niedz/ evik75/Rawen

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Nie lis 25, 2012 21:30 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

mar_tika pisze:
Kasia89 pisze:

Normalnie mnie szlag trafi .Mam telefoniadę o kaira i Boba:/ Same "super" domy szukające prezentów pod choinkę .Esemesy typu"jestem zainteresowana adopcją,prosze o kontakt"
A ostatni tel mnie dobił.Mloda osoba dzwoni w spr adopcji,pyta czy kot jest za darmo,wyjaśniam i slyszę jak woła"mamo kot jest za darmo bierzemy? :evil:

Będę robiła do ogłoszeń takie dopiski jak dziewczyny proponują, bo po co tracić czas na rozmowy z debilami.

A czy Magda Kruczek wysłała ankietę na maila KP? Bo przysłała do mnie, mimo że jej napisałam na jaki ma odesłać.

Tak Pani Magda odesłała ankietę ,w między czasie miałam 8 nieodebranych połączeń od niej i kilka esemesów.Po czym dodzwoniła się do mnie i uświadomiłam ją że na Kaira poczeka (ewentualnie jak do niej trafi) ok 2 tyg.Kobita nie poddaje się nadal:)Twarda sztuka :mrgreen:

Właśnie zauważyłam, że się nie poddaje :) Po Waszej rozmowie napisała do mnie na tablicy (mimo ze pisałam że ja tylko ogłoszenia robię, ale jak widać kobieta jest zbyt zaaferowana Kairem, żeby pamiętać):
"Pani Marto,
dziękuję za rozmowę, bardzo zależy mi na Kairze, mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia.
Z niecierpliwością czekam na jakąś wiadomość."

Zobaczymy, co z tego wyjdzie i czy to nie jest słomiany zapał.
Ale i tak wolę tą Panią niż jakieś głupie pytania od osób z maila "agatka13" :?
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Nie lis 25, 2012 21:54 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Przeklejam z FB:

Droga Fundacjo.

Dzisiaj podczas spaceru z psem w Mysłowicach przy ul. Mikołowskiej zauważyłam bezdomnego, zmarnowanego kota w typie pers. Po odprowadzeniu psa do domu wróciłam do znalezionego przeze mnie zwierzątka z jedzeniem. Niestety nie chciał nic zjeść, prawie się nie ruszał. Udało mi się ustalić, że jest to kotka. Przypuszczam, że jest chora. Jej wiek jest trudny do ustalenia. Nie bała się mnie, więc nie wykluczone, że została wyrzucona z domu bądź zgubiła się. Bardzo proszę Was o pomoc w powyższej wprawie. Sama nie jestem w stanie jej pomóc, ponieważ jak wspomniałam posiadam psa, który nie toleruje innych zwierząt. Proszę pomóżcie!
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Nie lis 25, 2012 22:04 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

UWAGA!!!

NASZ WYMARZONY BAZAREK :mrgreen:

viewtopic.php?f=20&t=148420

PIERNIKOWY SZAŁ

:s2: :s2: :s2: :s2:
MIKUŚ

Post » Nie lis 25, 2012 22:50 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

wiiwii pisze:Przeklejam z FB:

Droga Fundacjo.

Dzisiaj podczas spaceru z psem w Mysłowicach przy ul. Mikołowskiej zauważyłam bezdomnego, zmarnowanego kota w typie pers. Po odprowadzeniu psa do domu wróciłam do znalezionego przeze mnie zwierzątka z jedzeniem. Niestety nie chciał nic zjeść, prawie się nie ruszał. Udało mi się ustalić, że jest to kotka. Przypuszczam, że jest chora. Jej wiek jest trudny do ustalenia. Nie bała się mnie, więc nie wykluczone, że została wyrzucona z domu bądź zgubiła się. Bardzo proszę Was o pomoc w powyższej wprawie. Sama nie jestem w stanie jej pomóc, ponieważ jak wspomniałam posiadam psa, który nie toleruje innych zwierząt. Proszę pomóżcie!

można jakoś kotu pomóc?mogłabym jej poszukać...

anka1989e

Od: Czw lis 22, 2012 16:34

Post » Nie lis 25, 2012 23:21 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Kasia89 pisze:
mar_tika pisze:
Kasia89 pisze:

Właśnie zauważyłam, że się nie poddaje :) Po Waszej rozmowie napisała do mnie na tablicy (mimo ze pisałam że ja tylko ogłoszenia robię, ale jak widać kobieta jest zbyt zaaferowana Kairem, żeby pamiętać):
"Pani Marto,
dziękuję za rozmowę, bardzo zależy mi na Kairze, mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia.
Z niecierpliwością czekam na jakąś wiadomość."

Zobaczymy, co z tego wyjdzie i czy to nie jest słomiany zapał.
Ale i tak wolę tą Panią niż jakieś głupie pytania od osób z maila "agatka13" :?

Ojejku. Czyżby mojemu tymczasowi kroił się domek? Musze mu powiedzieć. Mam nadzieję, że kobietka ok, Kair zasługuje na najlepsze ;)

vaylei

Od: Pt wrz 21, 2012 9:49

Post » Nie lis 25, 2012 23:55 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

MIKUŚ pisze::s1: I T Y MOŻESZ ZOSTAĆ ŚWIĘTYM MIKOŁAJEM :s1:

CZY KTOŚ REFLEKTUJE NA KOCIE KIEŁBASKI PAKOWANE PO 10 SZTUK (każda osobno)?
Cena 2 zł, promocja. Ważne sa do grudnia b.r. ale wiadomo że termin zdatności maja jeszcze minimum 3 miechy.

LISTA MIKOŁAJI:
Hidi - 5 opakowań Stanisław + 5 opakowań dla kociastych KP
Bubor - 10 opakowań dla kociastych KP
Mikuś - 5 opakowań dla kociastych KP
anka1989 - 5 opakowań dla kociastych
wiiwii - 5 opakowań Filika + 5 opakowań Szoszi + 5 opakowań dla kociastych KP
Kita - 5 opakowań Dori i Tita + 5 opakowań kociastych KP
.............................................

Ja też chce!! ja też chce zostać Mikołajem!! :D więc ja poproszę 10 opakowań dla Rexa i 10 dla kociastych :)) :kotek:
"Na zaufanie kota trzeba sobie zasłużyć"

Marcisz

Od: Wto lip 24, 2012 19:47

Post » Nie lis 25, 2012 23:57 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

:ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lis 26, 2012 0:00 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

wiiwii pisze:Przeklejam z FB:

Droga Fundacjo.

Pomożemy prawda?
Ja mogę z kimś podjechać kto ma doświadczenie w łapankach
"Na zaufanie kota trzeba sobie zasłużyć"

Marcisz

Od: Wto lip 24, 2012 19:47

Post » Pon lis 26, 2012 7:05 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Jeśli kot się nie rusza i daje do siebie podejśc niedoświadczonej osobie to na 90% da się złapać bez problemów
nie ma mnie na facebooku więc mogę pomóc jak mi ktoś na kom prześlę nr do tej osoby bądż napisze gdzie ten kot sę znajdowal dokładnie

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Pon lis 26, 2012 7:38 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

No to czekamy na numer laski z Persiczką.
Angie, ona może się ruszać (jest w stanie podejść, może chodzić na łapkach), ale nie ma ochoty za bardzo - albo jest wystraszona, albo coś ją boli. Nie wzbrania się przed dotykiem. Niepokoi mnie taka rzecz: dziewczyna wspomniała, że dała jej jedzenie i kota zjadła po czym zwróciła. I że wygląda na "zmarnowaną".

Jeśli ktoś może tam podjechać na ślepo, to podała miejsce:

Jest to zaraz obok dwóch biurowców na ul. Mikołowskiej w Mysłowicach. Niedaleko salonu samochodowego Zawada. Praktycznie w podziemnym przejściu przez trasę szybkiego ruchu.
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Post » Pon lis 26, 2012 8:23 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Właśnie gadam z dziewczyną od Persiczki... Kotka nie żyje :( Spóźniliśmy się.

wiiwii

Post » Pon lis 26, 2012 8:37 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

:cry:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Pon lis 26, 2012 8:50 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

wiiwii pisze:Właśnie gadam z dziewczyną od Persiczki... Kotka nie żyje :( Spóźniliśmy się.

Gdzie kot odszedł na ulicy ,czy chociaż wzięła ją/go do domu?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]