Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dana2509 pisze:po_prostu_kaska pisze:Ogromny szacunek za to co robicie![]()
Jestem pełna podziwu za całą organizacjęKażdy osoba będąca elementem tej układanki jest niezbędna.
Już wcześniej miałam to napisać, ale pewne wydarzenia trochę to odwlekły, jednak myśl o tym nie dawała mi spokoju.
Kasiu- Ty też jesteś częścią tej układanki. Ty także wspomagasz koty ze Szczytna.
Proponuję zjednoczyć siły i działać wspólnie.
Nasza Ala sama prowadzi bazarki i to nie tylko na rzecz Szczytna. Gdybyś dołączyła do nas, to po pierwsze Ali byłoby lżej a po drugie byłoby miło, że jesteśmy razem dla tych kotów
Nasza maksyma "W jedności siła"
Iwlajn pisze: Poza tym stan konta na pierwszej stronie nie jest jasny. Ostatnie podsumowanie to, że zostało 1545zł i dalej nie było określenia na co te pieniądze poszły. Jeśli stan konta na dzień dzisiejszy jest inny, to trzeba zmienić te dane bo są mylące.
dana2509 pisze:Od dziś post rozliczeniowy należy do Ali (alab108)
dana2509 pisze:Iwlajn pisze: Poza tym stan konta na pierwszej stronie nie jest jasny. Ostatnie podsumowanie to, że zostało 1545zł i dalej nie było określenia na co te pieniądze poszły. Jeśli stan konta na dzień dzisiejszy jest inny, to trzeba zmienić te dane bo są mylące.
Zostało, znaczy dokładnie to, że tyle pieniędzy jest na koncie. Na konie Joanna3113, która przelała z tej kwoty 500 zł na konto Ali. Kwota jaka pozostała i jaką powinna przelać (oddać) to 1045 zł. W poście rozliczeniowym podane są także kwoty jakie zostały wydane, łącznie to 651,50 zł.
Problem jaki powstał, opisała Nowa_Sztno.
Iwlajn pisze:Rozumiem, zmyliło mnie w takim razie to, że na ostatnie potrzeby (testy, badania) szły pieniądze z ostatnich bazarków. Sądziłam, że te wcześniej uzbierane pieniądze były już w jakiś sposób wydatkowane. Dziękuję za wyjaśnienia. Mam nadzieję, że te pieniądze spłyną jak najszybciej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot], sherab, włóczka i 712 gości