Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gazzy pisze:Pytanie za 100 punktów do osób ze Szczytna które w okresie od 10 czerwca do... teraz zajmowały się w schronisku kotami. Czy widziałyście może na kociarni kilkumiesięcznego kocurka, srebrny w prążki, długi i ogon ma strasznie długi. Szyja od spodu biała z szarym paskiem który z daleka wygląda jak obroża. Ktoś widział ?! Zaginął. Nazywa się Józio. Do tej pory się nie znalazł.
Nowa_Sztno pisze:Tyle śliczności do kochania...
Może zmienić chwilowo tytuł wątku? Na "poszukiwawczy"?
joanna3113 pisze:Trochę zdjęć ze schroniska, zrobiłam zdjęcia czwórce kotów na dużym wybiegu, bardzo prosimy o domki dla nich.
Nowa_Sztno pisze:Jakieś wydarzenie może na FB? Zbiórkowe? Tylko trzeba wiedzieć mniej więcej jaki to koszt, żeby wiedzieć ile zebrać.
Można też napisać w wydarzeniu jakich materiałów potrzeba.
joanna3113 pisze:Wydarzenie na FB byłoby super, orientacyjna kwota to 20 tysięcy, tyle podała nam pani kierownik, ale zobaczymy, będzie wykonawca podliczymy koszty, ja stawiam na 10 tys.
Nowa_Sztno pisze:joanna3113 pisze:Wydarzenie na FB byłoby super, orientacyjna kwota to 20 tysięcy, tyle podała nam pani kierownik, ale zobaczymy, będzie wykonawca podliczymy koszty, ja stawiam na 10 tys.
o w mordęęęęęę... że się tak wyrażę...
To może wydarzenie na TOZ zrobić? I wpłaty na TOZ, z zaznaczeniem, że to na pomieszczenie?
Łatwiej się rozejdzie "po świecie" takie wydarzenie, i myślę, że z lepszym odzewem, również z zagranicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, CatnipAnia i 40 gości