Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 14, 2012 11:47 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Pytanie za 100 punktów do osób ze Szczytna które w okresie od 10 czerwca do... teraz zajmowały się w schronisku kotami. Czy widziałyście może na kociarni kilkumiesięcznego kocurka, srebrny w prążki, długi i ogon ma strasznie długi. Szyja od spodu biała z szarym paskiem który z daleka wygląda jak obroża. Ktoś widział ?! Zaginął. Nazywa się Józio. Do tej pory się nie znalazł.

gazzy

Od: Pt wrz 19, 2008 15:43

Post » Pt wrz 14, 2012 15:29 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

gazzy pisze:Pytanie za 100 punktów do osób ze Szczytna które w okresie od 10 czerwca do... teraz zajmowały się w schronisku kotami. Czy widziałyście może na kociarni kilkumiesięcznego kocurka, srebrny w prążki, długi i ogon ma strasznie długi. Szyja od spodu biała z szarym paskiem który z daleka wygląda jak obroża. Ktoś widział ?! Zaginął. Nazywa się Józio. Do tej pory się nie znalazł.

Nie widziałam kota który pasowałby do opisu.
joanna3113

Post » Nie wrz 16, 2012 10:50 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Trochę zdjęć ze schroniska, zrobiłam zdjęcia czwórce kotów na dużym wybiegu, bardzo prosimy o domki dla nich.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
joanna3113

Post » Nie wrz 16, 2012 10:55 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
joanna3113

Post » Nie wrz 16, 2012 10:59 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
joanna3113

Post » Nie wrz 16, 2012 12:48 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Tyle śliczności do kochania...

Może zmienić chwilowo tytuł wątku? Na "poszukiwawczy"?
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Nie wrz 16, 2012 13:01 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Nowa_Sztno pisze:Tyle śliczności do kochania...

Może zmienić chwilowo tytuł wątku? Na "poszukiwawczy"?

Czyli na jaki? Jeżeli chodzi o tytuł to jak zwykle nie mam żadnego pomysłu
joanna3113

Post » Nie wrz 16, 2012 13:10 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

joanna3113 pisze:Trochę zdjęć ze schroniska, zrobiłam zdjęcia czwórce kotów na dużym wybiegu, bardzo prosimy o domki dla nich.

No może taki właśnie?

"Kolejne schroniskowe śliczności czekają na swoje domki" ?
"Śliczności ze schroniska w Szczytnie do pokochania od zaraz" ?
"Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroniska w Sz-tnie" ?

Czy coś takiego?
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Pon wrz 17, 2012 17:08 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Dzisiaj byłyśmy w Urzędzie Miasta rozmawiałyśmy z kierowniczką schroniska, mamy zgodę na budowę pomieszczenia na "kwarantannie", projekt mają zrobić we własnym zakresie, część materiał pewnie uda się zdobyć ale i tak koszty będą duze.
Potrzebujemy wpłat i bazarków, musimy polepszyć los kotów przed zimą.
joanna3113

Post » Pon wrz 17, 2012 17:57 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Dajcie znać jakie materiały potrzebne. Może uda mi się coś skombinować.

gazzy

Od: Pt wrz 19, 2008 15:43

Post » Pon wrz 17, 2012 19:52 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Jakieś wydarzenie może na FB? Zbiórkowe? Tylko trzeba wiedzieć mniej więcej jaki to koszt, żeby wiedzieć ile zebrać.

Można też napisać w wydarzeniu jakich materiałów potrzeba.
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pon wrz 17, 2012 20:27 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Nowa_Sztno pisze:Jakieś wydarzenie może na FB? Zbiórkowe? Tylko trzeba wiedzieć mniej więcej jaki to koszt, żeby wiedzieć ile zebrać.

Można też napisać w wydarzeniu jakich materiałów potrzeba.

Wydarzenie na FB byłoby super, orientacyjna kwota to 20 tysięcy, tyle podała nam pani kierownik, ale zobaczymy, będzie wykonawca podliczymy koszty, ja stawiam na 10 tys.
joanna3113

Post » Pon wrz 17, 2012 20:32 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

joanna3113 pisze:Wydarzenie na FB byłoby super, orientacyjna kwota to 20 tysięcy, tyle podała nam pani kierownik, ale zobaczymy, będzie wykonawca podliczymy koszty, ja stawiam na 10 tys.

o w mordęęęęęę... że się tak wyrażę...
To może wydarzenie na TOZ zrobić? I wpłaty na TOZ, z zaznaczeniem, że to na pomieszczenie?
Łatwiej się rozejdzie "po świecie" takie wydarzenie, i myślę, że z lepszym odzewem, również z zagranicy.
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Wto wrz 18, 2012 7:17 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Nowa_Sztno pisze:
joanna3113 pisze:Wydarzenie na FB byłoby super, orientacyjna kwota to 20 tysięcy, tyle podała nam pani kierownik, ale zobaczymy, będzie wykonawca podliczymy koszty, ja stawiam na 10 tys.

o w mordęęęęęę... że się tak wyrażę...
To może wydarzenie na TOZ zrobić? I wpłaty na TOZ, z zaznaczeniem, że to na pomieszczenie?
Łatwiej się rozejdzie "po świecie" takie wydarzenie, i myślę, że z lepszym odzewem, również z zagranicy.

Dobry pomysł. Zrobisz takie wydarzenie?
joanna3113

Post » Wto wrz 18, 2012 7:19 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

A macie tam rude? Bo szukają ludzie z Warszawy - viewtopic.php?f=13&t=146188
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]