Pakt Czarownic XXXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 18, 2012 11:53 Re: Pakt Czarownic XXXII

Dzyśka pisze::crying: Jakiś czas temu szukałam plików z nauką jęz. francuskiego i zalogowałam się na Pobieraczku a teraz oni mi przysłali maila, ze mam im zapłacić :crying: A ja nawet nic z tej strony nie ściągnęłam :crying: Czemu ja zawsze muszę się w coś wkopać? Ja nie mam 100 żeby tak sobie lekką ręką wyrzucić, a boję się to tak po prostu zignorować. Na miau jest wątek i niby piszą, żeby zignorować, ale równocześnie jest mowa, że oni działają na granicy prawa, a ja podałam prawdziwe dane przy rejestracji :crying:

Nie płać!!!!!!!!!!
Mam kontakt z policją w Jaworznie, która prowadzi śledztwo w tej sprawie... ja zapłaciłam i bedę czekać na zwrot pewnie ze 100 lat...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pon cze 18, 2012 12:16 Re: Pakt Czarownic XXXII

O matttttko!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzyśka :crying:

Dziewczyny nerwowo u mnie... Ale musze przetrwać.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon cze 18, 2012 12:21 Re: Pakt Czarownic XXXII

Słuchaj dziewczyn Dzyśka. Ani gronia sqrwysynom :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon cze 18, 2012 12:22 Re: Pakt Czarownic XXXII

joarkadia pisze:
Dzyśka pisze::crying: Jakiś czas temu szukałam plików z nauką jęz. francuskiego i zalogowałam się na Pobieraczku a teraz oni mi przysłali maila, ze mam im zapłacić :crying: A ja nawet nic z tej strony nie ściągnęłam :crying: Czemu ja zawsze muszę się w coś wkopać? Ja nie mam 100 żeby tak sobie lekką ręką wyrzucić, a boję się to tak po prostu zignorować. Na miau jest wątek i niby piszą, żeby zignorować, ale równocześnie jest mowa, że oni działają na granicy prawa, a ja podałam prawdziwe dane przy rejestracji :crying:

Nie płać!!!!!!!!!!
Mam kontakt z policją w Jaworznie, która prowadzi śledztwo w tej sprawie... ja zapłaciłam i bedę czekać na zwrot pewnie ze 100 lat...

ale co zapłaciłas 94 zł?i na tym koniec roszczeń? czy dopiero wtedy się rozkręcają?
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon cze 18, 2012 12:36 Re: Pakt Czarownic XXXII

Tak, 94 zł zapłaciłam półtora roku temu. Doszłam do wniosku, że mogłam niedoczytać - co przy mojej prawie wtedy ślepocie było bardzo możliwe. Pół roku temu zadzwonili do mnie z policji z Jaworzna (a potem miałam wizytę u mnie w Warszawie na komisariacie) w celu potwierdzenia przelewu oraz okoliczności tegoż przelewu. Stwierdził, że um więcej osób będzie składać skargi, wnioski itd tym większa szansa na złapanie tego #$synka...
A co do P{obieraczka - dali mi spokój. W tytule przelewu wpisałam że to za pseudousługę i że żądam zaprzestania w trybie natychmiastowym, bo inaczej powiadomię policję. Wiecej meili nie dostałam
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pon cze 18, 2012 13:53 Re: Pakt Czarownic XXXII

No to olewam tego Pobieraczka, a jak przyjdzie wezwanie do zapłaty listem poleconym to wtedy będę się martwić ewentualnie.

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pon cze 18, 2012 14:50 Re: Pakt Czarownic XXXII

Dzyśka pisze:No to olewam tego Pobieraczka, a jak przyjdzie wezwanie do zapłaty listem poleconym to wtedy będę się martwić ewentualnie.

Wtedy nie odbierasz poleconego z adnotacja ADRESAT TU NIE MIESZKA. Maile wrzucasz na liste spam. I masz spokoj.
Druga opcja jest taka ze przyjmujesz awizo i wszystko lacznie z mailami zglaszasz na policje.

Ja sie zaraz kulam do Swietochlowic, goraco masakrycznie ale musze bo sie umowilam. Potem wracam i wchodze do wanny z zimna woda i NIE WYCHODZE.
Jutro nas czeka ciezki dzien....
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon cze 18, 2012 15:22 Re: Pakt Czarownic XXXII

solangelica pisze:Ja sie zaraz kulam do Swietochlowic, goraco masakrycznie ale musze bo sie umowilam. Potem wracam i wchodze do wanny z zimna woda i NIE WYCHODZE.
Jutro nas czeka ciezki dzien....

Bardzo mocno trzymam kciuki za Świętochłowice i jutro :ok: :ok: :ok:

Pamiętam o Twoim pytaniu o kandyzowaną dynię ale nie wiem czy go odtworzę - to takie wspomnienie z rodzinnego domu i nie wiem czy zachował się przepis gdzieś zapisany. Pamiętam jedynie że małe kawałeczki białej części dyni były gotowane tylko w cukrze przez kilka dni aż do twardości
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon cze 18, 2012 15:29 Re: Pakt Czarownic XXXII

Dziś będę rezerwować jaccuzzi wstępnie. Ile jest chętnych na te chwilę?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon cze 18, 2012 15:32 Re: Pakt Czarownic XXXII

A ja muszę dzisiaj złapać psa :( Jak to zrobić , tego nie wie nikt, a ja najmniej :(
Domek juz prawie załatwiony, transport też, tylko psiak jeszcze biega po osiedlu i nie da so biebie podejść bliżej niż pół metra :(
Mam jakieś niebieskie tabletki, które mam mu dać, ale mogą czasem przynieść skutek odwrotny zamiast psiaka powalić.
....Jak się łapie psa?.......

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon cze 18, 2012 15:40 Re: Pakt Czarownic XXXII

Na lasso??
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon cze 18, 2012 15:42 Re: Pakt Czarownic XXXII

A ską ja mam mieć lasso :roll:

jasdor

Post » Pon cze 18, 2012 15:43 Re: Pakt Czarownic XXXII

Z linki.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon cze 18, 2012 15:44 Re: Pakt Czarownic XXXII

Nie umiem :crying: Nie odważę się :crying: Boże, czemu ja jestem taka gupiaaaa :crying:

jasdor

Post » Pon cze 18, 2012 15:50 Re: Pakt Czarownic XXXII

To szukaj kogoś kto ma dmuchawkę ze środkiem usypiającym. Taką jak na dzikie zwierzeta...
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]