EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 12, 2012 8:18 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

dorcia44 pisze:
3 x pisze:
dorcia44 pisze:
3x w skrzynce też nic nie ma ,ale spytam listonoszki ,u nas różne cuda się dzieją :|
Ledwo dotarłam już muszę się zbierać czyli padłeś ? powstań :D

dorcia wg poczty wczoraj Ci przesyłkę awizowali
nr nadania to:
00659007734180093677

można sprawdzić na
http://sledzenie.poczta-polska.pl/

ty podlegasz pod pocztę na popularlnej prawda?

wczoraj była niedziela :roll:
w skrzynce żadnego awizo nie ma ,ale w takim razie jutro się tam przejdę i dopytam

pomerdało mi się
nie "wczoraj" a 6 czerwca
teraz pojawiła się inf że 12stego było powtórne awizo

adres dostalam od muzy, nie podejrzewam, żeby był zły

dorcia prosze przejdź się na pocztę z tym numerem nadania
bo jak przesyłka wróci to nie do mnie a do krakowa bo wysyłam na Fundację
i zrobi sie niepotzrebne zamieszanie

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Wto cze 12, 2012 8:27 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

dorcia44 pisze:Kara. dziękuję ,ja muszę wymienić siatki w oknach ,najlepiej by było na mocne moskitiery bo kotuchy potrafią się wdrapywać :wink: teraz znów wszystkie polują na biedne fruwajki i zżerają je :|

Obawiam się, że kotów to ta siatka nie przetrwa. :twisted: Zresztą mój pies też przez nią z rozpędu przeleciał na wylot w drzwiach balkonowych :ryk: Musiałabyś mieć taką z Castoramy. Też cieniutka tylko plastikowa. Na metry się ją kupuje, ale nie pamiętam ceny. :roll:
Obrazek

Kara.

Od: Pon lis 20, 2006 12:41

Post » Wto cze 12, 2012 9:54 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

3x dziś się przejdę ,bo awiza żadnego nadal nie ma :evil: poczekam do 12 bo tak chodzi listonoszka i jeszcze ją przycisnę.
Wczoraj odbierałam kabelek zamówiony na allegro ,więc gdyby było cos jeszcze to chyba by mi dała :cry: ,no kurcze :|
nic to mam nr. przesyłki i polecę ,nie martw się .

Kara .ja mialam takie moskitiery jak miałam jednego grzecznego kota ,a przy tym stadzie hołoty żądnej krwi fruwejek nie mam szans ,wyleciały by razem z nimi :lol:
Mam sieci rybackie w oknach i te już troszkę szwankują,dużych nie przepuszczą ,ale małe może się przedrzeć :?
moskitiera najlepiej metalowa,o takiej myślę.
Zobaczę któregoś dnia w Castoramie nic by mnie nie żarło ,bestie nic by nie mordowały dewastując mieszkanie ..normalnie jak wpada ćma ,za czym ja ją złowię o ile to w ogóle zrobię to jak stado małp się zachowują :mrgreen:

U małych smoków wielka zmiana ,chyba zaczynamy pomalutku dziękować mamuni za cyca ,z zapałem chupiemy suche ,wolimy nawet od tego namoczonego :wink:
i mleczko chlipiemy ze spodka ,oczywiście nie wszyscy ,Oskarek pierdołka straszna.
Oskarek vel Lepek (przylepek :wink: ) dostał złe imię ,Smoku się darł o życie ,Oskar nie miał już siły krzyczeć ,to on chciał nam zejść i na cito wracaliśmy do lecznicy :cry:
Ja myślę ze on jest zdrowy ,je ,bawi się fantastycznie (to trzeba zobaczyć 3 budrysów w akcji :ryk: ) tylko ma mniejsze potrzeby ,chociaż i z tym różnie bywa. :roll:

Strasznie żałuję ze nie mogę wstawić zdjęć maluchów ,takich lepszych z aparatu .
:1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto cze 12, 2012 10:01 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

dziś 12 czerwiec?

no to bardzo proszę o życzenia urodzinowe ,oczywiście nie 51 tylko 18 :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 12, 2012 10:10 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Smoku i Dyzio pija ze spodka ,Oskar z butli ,ale suche źre aż szczela w paszczy :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 12, 2012 10:29 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Oczywiście,że 18 -tych. Najlepsze,najlepsze z serca płynące zyczenia z okazji urodzin. Spełnienia marzeń i dużo,dużo zdrówka. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Wto cze 12, 2012 10:29 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Wszystkiego najlepszego, Dorciu! :piwa: :1luvu:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto cze 12, 2012 10:30 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Wszystkiego naj-naj :1luvu: :torte:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto cze 12, 2012 10:59 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Dorciu :P
Wszystkiego naj, najlepszego, zdrówka, pogody ducha oraz pomyłki w TYM rachunku
obyś często się uśmiechała,
forum nie opuszczała,
kociaki i psiaki ratowała,
nas dobrą radą wspierała,
tymczasy wyadoptowała,
i zawsze o nas pamiętała

dużo urodzinowych całusków
:1luvu: :piwa: :dance2: :dance: :torte: :surprise:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Wto cze 12, 2012 11:14 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Wszystkiego dobrego!
adeeniet

Post » Wto cze 12, 2012 11:30 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

dorcia44 pisze:3x dziś się przejdę ,bo awiza żadnego nadal nie ma :evil: poczekam do 12 bo tak chodzi listonoszka i jeszcze ją przycisnę.
Wczoraj odbierałam kabelek zamówiony na allegro ,więc gdyby było cos jeszcze to chyba by mi dała :cry: ,no kurcze :|
nic to mam nr. przesyłki i polecę ,nie martw się .

kurde powinni Ci wydac wszystkie
to były puzzle z bazarku wiec wiesz jaki format przesyłki
duży :mrgreen:

imie i nazwisko dobre było
dokladnego adresu nie pamietam a nie mam przy sobie karteczek ale ze kiedyś mieszkalam za torami to ulicę pamietam
jedyne co moze byc zle to nr mieszkania i domu ale na poczcie szukają po nazwisku

się stresuję bo mi ostatnio cała przesyłka fipreksów za ponad 200 zł zagineła
i zanim złozyli reklamację na poczcie zanim poczta odpowiedziala (ze przedłuzają termin)
to byłam przez poltorej miesiaca bez fiprexów
teraz mi napisali ze faktycznie to coś z pocztą i wysyłają drugi raz kurierem
tyle ze w tym czasie dla 4 futer musialam dokupić po jednej dawce i dodatkowo moja tymczasowiczka poszła do domu wiec zapasu fiprexów na całe lato juz dla niej nie potrzebuję :mrgreen:

a jak juz przesyłka dotrze to uznajmy, ze puzzle dla wnuczki a reszta dla ciebie z okazji urodzin :mrgreen:

najlepszego :)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Wto cze 12, 2012 11:33 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

dziękuję :1luvu: :piwa:
a już myślałam że i życzenia będę musiała sama sobie złożyć... :mrgreen:

3x ostatnio awizo było u sąsiada ,u nas wszystko się może zdarzyć , listonoszka jeszcze nie chodziła :|
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 12, 2012 12:14 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

:torte: Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Niech się kociaki, koty i psiaki zdrowo chowają :D

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Wto cze 12, 2012 12:17 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

I my się dołączamy do życzen urodzinowych!!!! Zdrówka!!!Zdrówka!!! I Zdrówka!!!I spełnienia najskrytszych marzeń!!! :balony: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: A Musia specjalnie pozuje dla Cioci :1luvu: Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Wto cze 12, 2012 12:37 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

AnnAArczyK pisze:I my się dołączamy do życzen urodzinowych!!!! Zdrówka!!!Zdrówka!!! I Zdrówka!!!I spełnienia najskrytszych marzeń!!! :balony: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: A Musia specjalnie pozuje dla Cioci :1luvu: Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Jaka śliczna dziewuszka, a te uszka jak netoperek - pięknie sterczą :D Można mieć do niej słabość :P
Fituś pozdrawia Misię - on KOCHA wszystkie suczki :P ale uszka ma klapnięte :( czasami jedno mu sterczy :?
Obrazek
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

[poprzednia][następna]