A Eustachy teraz wchodzi w biegunkę, kurcze jak nie jedno to drugie

Laryska jak nie ma w okolicy wzroku psa to bardzo ładnie przybiega ale jak tylko zobaczy psa to jest nie do opanowania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marivel pisze:A czy próbowałaś dawac Mati te paszteciki gourmeta większe - czerwone puszki po 200 gr, one są tańsze niż te malutkie.
A morfeuszek tylko dlatego siedzi w piwnicy,że boi sie psów czy jeszcze go leczysz z grzyba?
bardzo mi żal kiciusia. może obróżka uspokajająca by pomogła?
a ile masz jeszcze Mati zje najwyżej r tego kursu?
phantasmagori pisze:Kurcze olejek raczej nie przeczyszczaco najwyżej może "dać poślizg"
![]()
Matyldziu no nie...Ale to chyba ta pogoda. Ostatnimi dniami było ładnie i rano też, Matyldzia dobrze się czuła.
W południe zaczęła się zmieniać pogoda![]()
Moja sąsiadka astmatyczka też się dusi od południa aż u mnie słychać![]()
Larysko a ty wbij sobie do łepetynki kochana, że Pańcia jest ważniejsza od piesków
Justa&Zwierzaki pisze:Omało , bo to był moment , a był to worek ze śmieciami już do wywalenia a że w nim były puszeczki po gourmecie to Laruni bardzo pachniało a dziś jak wróciłam to ją jak zawsze wypuściłam z klatki i poszłam do ubikacji to sobie diablica otwarła lodówkę i wyciągnęła około 3 kg surowych kurzych łapekOna ma syndrom wiecznie głodnego psa , jak ona mi przypomina w zachowaniu moją nie żyjącą Tarunie[*] , ona tez tak wszystko co było jadalne kradła ...
Justa&Zwierzaki pisze:A Lara to by się chyba nadawała do psich zaprzęgów , uwielbia biegać, albo do kogoś kto uprawia jogging bo ze smyczy w okolicy psa ja ciężko spuścić, tak tez myślę że może są dłuższe smycze linkowe niż 8 m , jak myślicie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], puszatek i 153 gości