Moderator: Estraven
Neigh pisze:1 zjazd w miesiącu. Dwa semestry. Dostajesz dyplom. Znam ze dwie osoby z tzw. kadry.
Nie mam tej kasy. Ale dziś Moja Osobista Przyjaciółka - która mi przysłała linka powiedziała, że jeśli tylko o to chodzi, to mi da, pożyczy potrzebną kwotę.
Bo jej zdaniem jeśli ktoś powinien takie rzeczy robić to ja.
ps. nie ma kota i miec nie chce
Za to jest zajebi........tym coachem. Gdyby ktoś miał pierdzielnik w życiu, nie wiedział co zrobić ze sobą i swoim życiem.......to całym sercem ją polecam. I wcale nie dlatego, ze znam ją jakieś 34 lata:-)
Neigh pisze:1 zjazd w miesiącu. Dwa semestry. Dostajesz dyplom. Znam ze dwie osoby z tzw. kadry.
Nie mam tej kasy. Ale dziś Moja Osobista Przyjaciółka - która mi przysłała linka powiedziała, że jeśli tylko o to chodzi, to mi da, pożyczy potrzebną kwotę.
Bo jej zdaniem jeśli ktoś powinien takie rzeczy robić to ja.
ps. nie ma kota i miec nie chce
Za to jest zajebi........tym coachem. Gdyby ktoś miał pierdzielnik w życiu, nie wiedział co zrobić ze sobą i swoim życiem.......to całym sercem ją polecam. I wcale nie dlatego, ze znam ją jakieś 34 lata:-)
Neigh pisze:Dziewczyny........a gdyby tak Neigh poszła na studia? Postudiowała rok za ogromne ( jak dla mnie ) pieniądze i została dyplomowanym behawiorystą?
Ja nie wiem czy wierzycie w znaki......ale ja dziś właśnie taki dostałam. A jak go rozważałam na 11 stronę....to do mnie dotarło, ze dziś dzień kota.
Bardzo poproszę o merytoryczne podejście do sprawy,a nie pitu pitu pt "ze Neigh się nadaje bo lubi koty":-)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 177 gości