w białaczkowym domu,foty str75,86,lekko nie jest...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 13, 2012 18:32 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

Bożenko, załóż taki temat na Pchlim targu, tam więcej osób zauważy...
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pt kwi 13, 2012 18:44 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

puszatek pisze:Bożenko, załóż taki temat na Pchlim targu, tam więcej osób zauważy...

Nie Basiu..nie chce ,żeby WIECEJ ludzi widziało...ja to pisze do Przyjaciół,jesli maja coś zbędnego.Od niektórych "życzliwych"nie chcę Ja tam jak mam cos to oddaje,więc tak pomyślałam...sobie...Zagladam na bazarki i pchli targ i zawsze cos kupuje,bo taniej....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt kwi 13, 2012 18:46 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

jutro wyślę paczkę
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pt kwi 13, 2012 18:49 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

BOZENAZWISNIEWA pisze:
puszatek pisze:Bożenko, załóż taki temat na Pchlim targu, tam więcej osób zauważy...

Nie Basiu..nie chce ,żeby WIECEJ ludzi widziało...ja to pisze do Przyjaciół,jesli maja coś zbędnego.Od niektórych "życzliwych"nie chcę Ja tam jak mam cos to oddaje,więc tak pomyślałam...sobie...Zagladam na bazarki i pchli targ i zawsze cos kupuje,bo taniej....

rozumiem Cię doskonale...
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pt kwi 13, 2012 18:49 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

ruda32 pisze:jutro wyślę paczkę

jak będziesz na spotkaniu daj Marysi...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt kwi 13, 2012 18:51 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

puszatek pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:

rozumiem Cię doskonale...

nio :lol: potem bedzie,ze nie tylko koty sraja z biedy na gazety,ale ...no :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt kwi 13, 2012 18:52 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

Bożenko oddam Ci nową pościel bawełnianą, jeżeli chcesz, ale nie będe wysyłać pocztą , bo ciężko :(
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt kwi 13, 2012 18:56 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

meggi 2 pisze:Bożenko oddam Ci nową pościel bawełnianą, jeżeli chcesz, ale nie będe wysyłać pocztą , bo ciężko :(

Nie odmówię,oczywiście,bo u nas ciagle idzie tego ,ze o...(dzisiaj znowu podopieczna nas odwiedziła i zostanie na weekend),więc jak się zjada to i szuflady pustoszeją :lol: a na spotkanie "starszych pań"sie wybierasz..przykustykasz?na starówkę?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt kwi 13, 2012 19:03 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

Ale to jest pościel biała do prasowania, o spotkaniu nic nie wiem.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt kwi 13, 2012 19:16 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

meggi 2 pisze:Ale to jest pościel biała do prasowania, o spotkaniu nic nie wiem.

Kobieto, gdzieś ty się uchowała :roll: :mrgreen:
W niedzielę, na Starówce, kole południa robimy zlot czarownic. Nie tych czarownic, ale tych ... no w każdym razie spotkanie dziewczyn z forum. To mój prywatny prezent urodzinowy. Co nie znaczy, że przy okazji nie można załatwić kilka forumowych spraw :mrgreen: :ok:

Bożenko, ja mogę po ciuszarniach poszukać fajowych ciuszków dla chłopaczków. Dla ciebie zresztą też, jeżeli byś chciała. Od lat się tam ubieram, można trafić fajne rzeczy :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt kwi 13, 2012 19:24 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

kamari pisze:
meggi 2 pisze:Ale to jest pościel biała do prasowania, o spotkaniu nic nie wiem.

Kobieto, gdzieś ty się uchowała :roll: :mrgreen:
W niedzielę, na Starówce, kole południa robimy zlot czarownic. Nie tych czarownic, ale tych ... no w każdym razie spotkanie dziewczyn z forum. To mój prywatny prezent urodzinowy. Co nie znaczy, że przy okazji nie można załatwić kilka forumowych spraw :mrgreen: :ok:

Bożenko, ja mogę po ciuszarniach poszukać fajowych ciuszków dla chłopaczków. Dla ciebie zresztą też, jeżeli byś chciała. Od lat się tam ubieram, można trafić fajne rzeczy :ok:

Marysia wiem...tyle,ze ja z dwoma zbójami do sklepów na "vivo"sie nie wybieram,w domu ciezko nad nimi zapanować,a dopiero w ciucholandzie.Ja sie tez ubieram tam...i na forum :) Chłopakom mam rzeczy,tyle,ze spodnie "zajeżdża Łukasz na maksa"Pogadamy jak sie obaczymy jeszcze...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt kwi 13, 2012 19:26 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

Bożenko, to wam coś poszukam, daj mi tylko swoje wymiary i preferencje :mrgreen: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt kwi 13, 2012 19:28 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

kamari pisze:Bożenko, to wam coś poszukam, daj mi tylko swoje wymiary i preferencje :mrgreen: :ok:

hi,hi...preferencje :lol: to "powiem Ci na uszko..."
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt kwi 13, 2012 19:32 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

BOZENAZWISNIEWA pisze:
kamari pisze:Bożenko, to wam coś poszukam, daj mi tylko swoje wymiary i preferencje :mrgreen: :ok:

I pamiętaj o rozmiarach :ok: Co prawda wiem, jak wyglądacie, ale nie umiem określić miary :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt kwi 13, 2012 19:37 Re: w białaczkowym domu ...Czarnuszek ,Rumcio chorują...

kamari pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:

I pamiętaj o rozmiarach :ok: Co prawda wiem, jak wyglądacie, ale nie umiem określić miary :oops:

Marysia, spokojnie, gołymi-pięknymi "dupami"nie świecimy jeszcze...choc mamy swój urok :lol:
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]