Moje czternaście skarbów cz.1 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 24, 2012 22:11 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

lidka02 pisze:Wiem Adam nalezy mu się :piwa: za jego robotę :oops: .Hm pw widze ze ma nawet dwie do odebrania ale czytam i ciągle mam nieprzeczytane dwie i du..., nie wiem czemu . :oops: I tak to ze mną jest , ciężka jestem :)

Musisz skasować jakieś stare wiadomości i wtedy jest taki pasek, w który trzeba kliknąć żeby te czekające wiadomości doszły. Nie wiem jak to lepiej wytłumaczyć.

A ja właśnie koresponduję z panem, który wyszukał Tinę i pyta się jak Tina dogaduje się z dziećmi. Lidka, masz doświadczenia w tym względzie? Oczywiście napisałem mu, że Tina tylko w komplecie z innym kotem albo na dokocenie, żeby nie była w domu sama.

To jutro czekam na zdjecia :mrgreen:

Adam
aburacze

Post » Wto sty 24, 2012 22:45 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

cieszę się że jest odzew na ogłoszenie Tiny - domek musi się znaleźć :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sty 24, 2012 22:49 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Bo Tina to ładna dziewczyna :wink:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto sty 24, 2012 22:54 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

lidka02 pisze:Bo Tina to ładna dziewczyna :wink:

Owszem, bardzo dobrze się prezentuje na zdjęciach (chociaż tylko mam dwa ;) ) No i uważam że ogłoszenie, napisane przez Marzenia11, jest wyjątkowo udane :piwa:

Lidka, a jak myślisz co odpowiedzieć temu panu w sprawie dogadywania się Tiny z dziećmi? Ten pan nie podał w jakim wieku są dzieci niestety. Odpisałem mu, ale osobiście uważam że nie powinno się kupować kota w prezencie dziecku - kot to nie zabawka i ktoś dorosły jednak musi się zajmować zwierzęciem. Co nie zmienia faktu, że to chyba dobrze żeby dzieci rozwijały się w towarzystwie zwierząt, nie?

Adam
aburacze

Post » Wto sty 24, 2012 22:56 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Aha, zapomniałem podać - na Allegro wykupiono już 19 cegiełek :ok: :ok: :ok:

Jeszcze 11 dni, więc kto może niech rozsyła:
http://allegro.pl/30-kotow-i-psow-w-str ... 41620.html

Adam
aburacze

Post » Wto sty 24, 2012 23:01 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

aburacze pisze:
lidka02 pisze:Bo Tina to ładna dziewczyna :wink:

Owszem, bardzo dobrze się prezentuje na zdjęciach (chociaż tylko mam dwa ;) ) No i uważam że ogłoszenie, napisane przez Marzenia11, jest wyjątkowo udane :piwa:

Lidka, a jak myślisz co odpowiedzieć temu panu w sprawie dogadywania się Tiny z dziećmi? Ten pan nie podał w jakim wieku są dzieci niestety. Odpisałem mu, ale osobiście uważam że nie powinno się kupować kota w prezencie dziecku - kot to nie zabawka i ktoś dorosły jednak musi się zajmować zwierzęciem. Co nie zmienia faktu, że to chyba dobrze żeby dzieci rozwijały się w towarzystwie zwierząt, nie?

Adam

Wiesz dzieci mogą być ale jezeli oni kota nie mają , to ten pierwszy co wezmą będzie zamęczony.Widzisz ja mam córę dorosłą chciała fretki mamy je już pewnie 4 lata ale kto robi ja , bo ona ciągle zaganiana .Wszystko zależy też od rodziców ......
Tina do towarzystwa ... :oops:

lidka02

Post » Wto sty 24, 2012 23:02 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

aburacze pisze:Aha, zapomniałem podać - na Allegro wykupiono już 19 cegiełek :ok: :ok: :ok:

Jeszcze 11 dni, więc kto może niech rozsyła:
http://allegro.pl/30-kotow-i-psow-w-str ... 41620.html

Adam

Cudnie szczepionek jeszcze nie ma ...

lidka02

Post » Wto sty 24, 2012 23:09 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

aburacze pisze:
Lidka, a jak myślisz co odpowiedzieć temu panu w sprawie dogadywania się Tiny z dziećmi? Ten pan nie podał w jakim wieku są dzieci niestety.
Adam

zapytaj w jakim wieku są dzieci i czy pan wie (a jeśli tak to skąd) czy dzieci nie mają alergii na kota. I odpowiedz szczerze że nie wiesz jak Tina reaguje na dzieci bo w obecnym dt dzieci nie ma. Mozesz napisać, ze jest kotem łagodnym tak jak jest napisane w ogloszeniu, ale wszystko zależy od tego jak dzieci zachowują się wobec kota i czy on moze coś powiedzieć o dzieciach, jakie mają podejście do zwierząt (np. czy lubia się bawić chocby z psem czy też chciałyby kota nosić na rękach itp).
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto sty 24, 2012 23:12 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Marzenia11 pisze:zapytaj w jakim wieku są dzieci i czy pan wie (a jeśli tak to skąd) czy dzieci nie mają alergii na kota. I odpowiedz szczerze że nie wiesz jak Tina reaguje na dzieci bo w obecnym dt dzieci nie ma. Mozesz napisać, ze jest kotem łagodnym tak jak jest napisane w ogloszeniu, ale wszystko zależy od tego jak dzieci zachowują się wobec kota i czy on moze coś powiedzieć o dzieciach, jakie mają podejście do zwierząt (np. czy lubia się bawić chocby z psem czy też chciałyby kota nosić na rękach itp).

To wszystko napisałem. Czekam na odpowiedź, zobaczymy czy się odezwie. Cieszę się że odzew na ogłoszenie jest, kilka dni i już dwa pytania. Może niewiele, ale zawsze coś.

Adam
aburacze

Post » Wto sty 24, 2012 23:13 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

aburacze pisze:
Marzenia11 pisze:zapytaj w jakim wieku są dzieci i czy pan wie (a jeśli tak to skąd) czy dzieci nie mają alergii na kota. I odpowiedz szczerze że nie wiesz jak Tina reaguje na dzieci bo w obecnym dt dzieci nie ma. Mozesz napisać, ze jest kotem łagodnym tak jak jest napisane w ogloszeniu, ale wszystko zależy od tego jak dzieci zachowują się wobec kota i czy on moze coś powiedzieć o dzieciach, jakie mają podejście do zwierząt (np. czy lubia się bawić chocby z psem czy też chciałyby kota nosić na rękach itp).

To wszystko napisałem. Czekam na odpowiedź, zobaczymy czy się odezwie. Cieszę się że odzew na ogłoszenie jest, kilka dni i już dwa pytania. Może niewiele, ale zawsze coś.

Adam

a wiadomo z jakiego miasta pan jest?

Marzenia11

Post » Wto sty 24, 2012 23:15 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Marzenia11 pisze:a wiadomo z jakiego miasta pan jest?

Nie napisał :roll: ale też zapytałem. Pewnie z okolicy, skoro szukał w "kujawsko-pomorskie".

Adam
aburacze

Post » Śro sty 25, 2012 10:01 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

kamari pisze:My też jesteśmy, chociaż mało piszemy :oops:
Ale załatwiamy jedzonko w TOZie. Lidka napisz mi na pw swój adres :ok:

a talonów na sterylki się nie da tak załatwić ? :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro sty 25, 2012 16:46 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

Jak chcecie dowiedzieć się jak dzieci zachowują się wobec kota zapraszam :)
Zuzia 6lat Kuba prawie 12
pierwszy kot -Kuba miał 2 lata
Drugi kot Zuza szła do przedszkola miała niecałe 3 lata
trzeci kot Zuza miała 4 z kawałkiem
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Śro sty 25, 2012 16:47 Re: Moje czternaście skarbów -potrzebna pomoc finansowa.....

ruda32 pisze:Jak chcecie dowiedzieć się jak dzieci zachowują się wobec kota zapraszam :)
Zuzia 6lat Kuba prawie 12
pierwszy kot -Kuba miał 2 lata
Drugi kot Zuza szła do przedszkola miała niecałe 3 lata
trzeci kot Zuza miała 4 z kawałkiem

chcesz adoptować Tinę? :D :D :D :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]