mar_tika pisze:Kurczę ja na piechotkę do Eli to mam trochę daleko.Choć jakby się kroił babski cumber to dałabym radęNa czterch ale bym dotarła
chyba sie mowi comber...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Kurczę ja na piechotkę do Eli to mam trochę daleko.Choć jakby się kroił babski cumber to dałabym radęNa czterch ale bym dotarła
herzpl pisze:mar_tika pisze:Kurczę ja na piechotkę do Eli to mam trochę daleko.Choć jakby się kroił babski cumber to dałabym radęNa czterch ale bym dotarła
chyba sie mowi comber...
mar_tika pisze:herzpl pisze:mar_tika pisze:Kurczę ja na piechotkę do Eli to mam trochę daleko.Choć jakby się kroił babski cumber to dałabym radęNa czterch ale bym dotarła
chyba sie mowi comber...
Nie mam pojęcia jak się mówi bo to z gwary śląskiej ,ale wszyscy widzą o co chodzi
herzpl pisze:mar_tika pisze:herzpl pisze:mar_tika pisze:Kurczę ja na piechotkę do Eli to mam trochę daleko.Choć jakby się kroił babski cumber to dałabym radęNa czterch ale bym dotarła
chyba sie mowi comber...
Nie mam pojęcia jak się mówi bo to z gwary śląskiej ,ale wszyscy widzą o co chodzi
no ja wlasnie slazaczka to ci mowie
mar_tika pisze:herzpl pisze:mar_tika pisze:herzpl pisze:mar_tika pisze:Kurczę ja na piechotkę do Eli to mam trochę daleko.Choć jakby się kroił babski cumber to dałabym radęNa czterch ale bym dotarła
chyba sie mowi comber...
no ja wlasnie slazaczka to ci mowie
No żartujeszprzecież w Sosnowcu mieszkasz
mar_tika pisze:Byłam na kociarni ok 14:30 ,była p.Ewa .malutka slicznie sama zjadła .Oczka troszkę lepiej .Powieki delikatnie uchylone,ale maskarycznie obrzęknięte .
Do termoforka Marta lej mniej wody i wycisnij powietrze żeby termofor był płaski:)
Dowiozlam 5 kociąt od karmicielki z Czeladzi i wcale nie są 8 tyg tylko 12 tyg.Mają śiwerzba jak pieron i chyba grzyba .Jasna cholera nic mi baba nie powiedziała![]()
Monika podjedzie i zaszczepi maluchy imerwektyną trzeba im tylko uszy codziennie czyścić .A zobaczymy co powie Baska bo dla mnie to grzyb
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], puszatek i 742 gości