Cment Wolski - głodne koty. Oczekują pomocy w karmieniu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 08, 2012 22:45 Re: Głodne Koty- Cm Wolski i Kocięta!!Pomóżcie w zakupie kar

Chrumkanie w nosie niekoniecznie musi być z infekcji, może ma polipy albo alergię. Jakie miał leukocyty we krwi?
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pon lip 09, 2012 10:36 Re: Głodne Koty- Cm Wolski i Kocięta!!Pomóżcie w zakupie kar

Tajemniczy Wujek Z. pisze:Kornelek dostawał przez tydzień antybiotyk, ale nie było poprawy. Teraz dostaje inny, w postaci zawiesiny podawanej do pyszczka. Podobno naszej wetce to się udało, ale gdy próbowałem zrobić to z Izą, to efekt był raczej marny :( Na trzy próby podania zaledwie jedna była udana i to chyba tylko częściowo :( A przy tym Kornelek był bardzo przerażony. On nie rozumie co mu robimy i dlaczego :( Przydałby się dom. Czy ktoś mógłby podjąć się prowadzenia wątku Kornelka? W przyszłym tygodniu postaramy się zrobić mu filmik i zaaktualizować zdjęcia. Natomiast apetyt mu dopisuje, michę wymiata do czysta.

Z Izą? :oops:

Tajemniczy Wujek Z. pisze:Czy ktoś mógłby podjąć się prowadzenia wątku Kornelka?

To bardzo by się przydało. W domu jest szansa na lepszą obserwację, diagnostykę, pomoc.
Ja poogłaszam trochę Kornelka w sieci, ale wątku nie dam rady prowadzić, ze względu na niestystematyczną obecność na miau.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon lip 09, 2012 11:22 Re: Głodne Koty- Cm Wolski i Kocięta!!Pomóżcie w zakupie kar

joshua_ada pisze:Z Izą? :oops:

Myślałem o Tobie a napisałem o Izie, bo podawała w tygodniu kotom betagluken i mi się pomyliło. Przepraszam.
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Pon lip 09, 2012 18:07 Re: Głodne Koty na Cm Wolskim -do likwidacji. Kocięta!!. Pom

mziel52 pisze:
Beata pisze:
Fleur pisze:fanty na bazarki zbieram, ale ciągle jest tego niewiele

czesc,

czy gdybym podsylala Ci fanty na bazarki, cos by to pomoglo? ale anonimowo z mojej strony :wink:
sama mam bardzo malo czasu i nie mam czasu prowadzic zadnych bazarkow - ale spokojnie moge pokrywac koszty ich wysylki do Ciebie, z tym nie ma problemu :wink:

daj znac, pozdrawiam,
Beata.

Miło, że chcesz nam pomóc. :1luvu:
Nie prościej jednak fanty tylko sfocić, Fleur wystawi, a potem wyślesz prosto do celu?

zdecydowanie nie prosciej, sorki ale nie mam czasu wystawac na poczcie w kolejkach :(
no nic, na sile sie nie wpycham :wink:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto lip 10, 2012 18:47 Re: Głodne Koty- Cm Wolski i Kocięta!!Pomóżcie w zakupie kar

Kornelek ma wątek: viewtopic.php?f=1&t=143951

Niektóre informacje zostały skopiowane z tego wątku, ze względu na oszczędność czasu i brak mojej weny...
Proszę o podnoszenie, odwiedzanie, zachwalanie Kornelka :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto lip 10, 2012 19:59 Re: Głodne Koty- Cm Wolski i Kocięta!!Pomóżcie w zakupie kar

A ja poproszę o numer konta na pw. Z przyjemnością wspomogę troszkę kolegów Pafnusia ;)

patkazal

Od: Nie paź 10, 2010 18:10

Post » Wto lip 10, 2012 20:48 Re: Głodne Koty- Cm Wolski i Kocięta!!Pomóżcie w zakupie kar

dzięki! :ok:
odwieczna trwa walka dobra ze złem :D

...a ja mam na tapecie nowe stadko z miotem kociąt, niekastrowańcami i niedokarmiane... :(

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Śro lip 11, 2012 13:14 Re: Głodne Koty- Cm Wolski i Kocięta!!Pomóżcie w zakupie kar

Dajcie sygnał, czy grosik ode mnie doszedł
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pt lip 13, 2012 8:54 Re: Głodne Koty- Cm Wolski i Kocięta!!Pomóżcie w zakupie kar

bagheera pisze:Dajcie sygnał, czy grosik ode mnie doszedł

dziękuje wpłata jest na koncie wolszczaków :D .
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt lip 13, 2012 9:31 Re: Głodne Koty- Cm Wolski i Kocięta!!Pomóżcie w zakupie kar

Ostatnio mi całkiem nie po drodze do Pudełka, więc chociaż tak :oops:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Sob lip 14, 2012 1:42 Re: Głodne Koty- Cm Wolski i Kocięta!!Pomóżcie w zakupie kar

monikah pisze:Nasi najmłodsi mieszkańcy pochodzą również z cmentarza, ale dla odmiany z Cmentarza Wolskiego :wink:.

Mają około 8 tygodni i nie mają imion. Niebieskie i pingwinkowate już oswojone i mruczące, a niebiesko-białe jeszcze się boi strasznych ludzi :wink:.

Dzieciaki są zdrowe, odpchlone i odrobaczone, testy FIV/FeLV u wszystkich ujemne.

Mieszkają w swojej własnej willi, rozrabiają, dużo jedzą i rozlewają wodę :wink:. Z kuwetki nauczyły się korzystać na drugi dzień po przeprowadzce do domku :).

Chłopak:
Obrazek
Obrazek

Dziewczynka:
Obrazek
Obrazek

Dziewczynka:
Obrazek
Obrazek

Willa :wink:
Obrazek

monikah

Od: Pt kwi 10, 2009 17:54

Post » Sob lip 14, 2012 1:56 Re: Głodne Koty- Cm Wolski i Kocięta!!Pomóżcie w zakupie kar

Krówki to częste są na cmentarzu, ale umaszczenie pozostałej dwójki bardzo oryginalne, chyba jakiś rasowy przodek im się dołożył. Powinny szybko znaleźć amatorów.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Sob lip 14, 2012 9:14 Re: Głodne Koty- Cm Wolski i Kocięta!!Pomóżcie w zakupie kar

Śłiczności! :love:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Sob lip 14, 2012 17:50 Re: Głodne Koty- Cm Wolski i Kocięta!!Pomóżcie w zakupie kar

monikah pisze:
monikah pisze:Nasi najmłodsi mieszkańcy pochodzą również z cmentarza, ale dla odmiany z Cmentarza Wolskiego :wink:.

Mają około 8 tygodni i nie mają imion. Niebieskie i pingwinkowate już oswojone i mruczące, a niebiesko-białe jeszcze się boi strasznych ludzi :wink:.

Dzieciaki są zdrowe, odpchlone i odrobaczone, testy FIV/FeLV u wszystkich ujemne.

Mieszkają w swojej własnej willi, rozrabiają, dużo jedzą i rozlewają wodę :wink:. Z kuwetki nauczyły się korzystać na drugi dzień po przeprowadzce do domku :).

Chłopak:
Obrazek
Obrazek

Dziewczynka:
Obrazek
Obrazek

Dziewczynka:
Obrazek
Obrazek

Willa :wink:
Obrazek

Po prostu tylko brac i kochać maluchy, a jaki aparatment elegancki mają.
Monikah dzięki za przygarnięcie maluchów. :D
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Sob lip 14, 2012 20:18 Re: Głodne Koty- Cm Wolski i Kocięta!!Pomóżcie w zakupie kar

Ale cudne te maluchy :1luvu: :1luvu: :1luvu: chyba migusiem znajdą domki :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

[poprzednia][następna]