Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 11, 2011 20:19 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ale za to nadrabia wdziękiem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lip 11, 2011 20:23 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

I to jak :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lip 11, 2011 20:46 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jutro spróbuję wgrać zdjęcia Zibolka zapakowanego w tę malutka półeczkę... kotecek składa się z głowy i czterech łapek ... :mrgreen:
A w mieszkaniu mam sodomię i gomorię ... :evil: Gady dostały świeży owies ... i teraz odbywa się zbiorowe rzyganko ... Poza tym dziergam na szydełku majtasy dla Parysa ... Bubencjusz go sprowokował i też zaczął znaczyć ... :crying: :crying: :crying:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon lip 11, 2011 21:17 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

O nie 8O 8O
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lip 11, 2011 23:03 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Oj, znaczenie :?

Ja tak wpadłam po niebytności na forum dosłownie na chwilkę, żeby sprawdzić czy wszystko ok. Cieszę się z wyników, bo cały czas trzymam mocne kciuki i przesyłam same dobre myśli :)

Obiecuję zaglądać częściej, ale to już po 16tym... a 16go poproszę o kciuki za mnie, tak od 9 do 15. ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto lip 12, 2011 17:58 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

jak tam Pokerek? :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto lip 12, 2011 19:29 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

maueczarne pisze:Obiecuję zaglądać częściej, ale to już po 16tym... a 16go poproszę o kciuki za mnie, tak od 9 do 15. ;)

Kciuki będą ... ale nie za darmo... :mrgreen: zajrzeć masz osobiście ... :twisted: Dobrze kombinuję, że obrona?
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto lip 12, 2011 19:38 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dobrze Kasiu kombinujesz. Po obronie będę miała w końcu urlop, więc obiecuję wprosić się z jakąś ciekawą butelczyną w celu wymiziania i pomęczenia kotów oczywiście ;)

Za kciuki nie będę dziękować przed. Jak zdam podziękuję osobiście ;) a teraz hops do nauki wracam. Proszę Pokerka wyprzytulać od mauej cioci ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto lip 12, 2011 19:40 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

A te majtasy coś dają, znaczy zapobiegają znaczeniu? Dość ciekawy koncept, jeszcze się z takim nie spotkałam. Fajnie musi wyglądać kot tak dostojnie ubrany.
Zdrówka dla Pokerka :ok:

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Wto lip 12, 2011 19:45 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

liszyca pisze:A te majtasy coś dają, znaczy zapobiegają znaczeniu? Dość ciekawy koncept, jeszcze się z takim nie spotkałam. Fajnie musi wyglądać kot tak dostojnie ubrany.
Zdrówka dla Pokerka :ok:

W majtasy wkłada się podpaskę (albo pół) i kot siura i ewentualnie znaczy w ten wkład ... Na noc kota się zamyka w pokoiku bez majtasów... żeby mu się TAM wywietrzyło ... :mrgreen: W najgorszym razie ma się po nocy zaznaczony pokoik, a nie całe mieszkanie ... Tak to wygląda w teorii ...napiszę, jak okaże się w praktyce :wink:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto lip 12, 2011 19:55 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

A qpe też w majtasy :roll: czy jakąś specjalną dziurkę robisz? ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lip 12, 2011 20:04 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Na kupę jest otwór podogonowy ... :mrgreen: Ale jak pisałam, ja to na razie wszytko teoretycznie ... bo majtasy dopiero się robią ... Mam nadzieję, że w przypadku Paryska będzie dobrze ... o Bubencjuszu nawet nie myślę, żeby pozwolił sobie coś takiego założyć...Parysek, jak miał fazę notorycznego leżenia kryzą i policzkiem w misce z wodą (skutkiem czego capił potem jak stara, zużyta myjka do naczyń) - to został ubrany w śliniaczek, który w niczym mu nie przeszkadzał. Na tyle mu "nie przeszkadzał", że potrafił sobie nasikać na niego ... :roll: :twisted: Do tej pory nie wiem, jak to było technicznie możliwe ... :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lip 14, 2011 19:08 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabolek objawił się wczoraj jako nowy "obrońca uciśnionych"... :mrgreen: (pierwszy był Kropencjusz)... Postanowiłam wczoraj odtłuścić kotu ogon - wacikiem i Acnosanem - ale Misiaczek, który jest histerykiem i strasznym lamenciarzem, tak przy tym zawodził, jakbym go ze skóry obdzierała ... No i zostałam obsyczana, obwarczana, a na koniec usłyszałam jeszcze arię :twisted: ... wszystko w wykonaniu Pokerka, który przybiegł go ratować (a nawet się nie kumplują...)
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lip 14, 2011 20:22 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Ziabolek objawił się wczoraj jako nowy "obrońca uciśnionych"... :mrgreen: (pierwszy był Kropencjusz)... Postanowiłam wczoraj odtłuścić kotu ogon - wacikiem i Acnosanem - ale Misiaczek, który jest histerykiem i strasznym lamenciarzem, tak przy tym zawodził, jakbym go ze skóry obdzierała ... No i zostałam obsyczana, obwarczana, a na koniec usłyszałam jeszcze arię :twisted: ... wszystko w wykonaniu Pokerka, który przybiegł go ratować (a nawet się nie kumplują...)

Pokerek ma miękkie serduszko 8O i wogóle ten jego charakter mnie szokuje.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw lip 14, 2011 20:35 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Charakter ma bosssski.... :wink: Nawet wetka była w szoku na tych kroplówkach ... jeszcze nie miała takiego kota w swojej karierze zawodowej ...
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]