WAW-Mikunia. Bardzo smutno.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 16, 2011 7:40 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie :)

O! A ja myslałam, że jestem jedyną na tym forum fanką zapachu domestosa :oops:
No uwielbiam!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie paź 16, 2011 10:05 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie :)

No to masz jeszcze jedną u mnie - Noteczkę. W nocy dostała świra totalnego i biegała z prędkością światła i z wrzaskiem po chałupie.

Mi domestos wypala oskrzela i użyłam go chyba 2 raz w życiu (a już trochę żyję... :D ).
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie paź 16, 2011 10:12 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie :)

Ja często używam. No, ale ja lubię. Taka trochę dziwna jestem :wink:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon paź 17, 2011 12:20 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie :)

a ja lubię,wprost uwielbiam butapren :oops: i gdyby nie to że to byłoby nierozsądne to śmiało mogłabym zostać ćpunką :D :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon paź 17, 2011 13:59 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie :)

smarti pisze:a ja lubię,wprost uwielbiam butapren :oops: i gdyby nie to że to byłoby nierozsądne to śmiało mogłabym zostać ćpunką :D :mrgreen:

Jestes jedną z nielicznych u ktorej rozsądek zwycięża z uwielbieniem :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon paź 17, 2011 14:00 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie :)

Dzisiaj na chwilę zamarłam gdy z tyłu na łapce Miki zobaczyłam coś czego nie widziałam wcześniej. trudno było dokonać bliższych oględzin, więc staralam się dyskretnie za nią łazić aby obejrzeć łapę w dobrym świetle i obejrzałam w słońcu no i chyba na razie mogę być spokojna. To pewnie po prostu poduszka z pazurem... dlaczego nie widziałam jej wcześniej? :roll:

Marzenia11

Post » Pt paź 28, 2011 10:58 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie :)

Mika ma aksamitny czarny błyszczący kolor - wspominieniem jedynie jest jej czekoladowy odcień futra.. Wydaje mi się, zę łapa już opanowana i mam nadzieję, zę Mika przed grzybicą w pełni jest zabezpieczona. Zresztą nawet jeśli to jako jedyna rezydentka z niewielkimi (bo już niestety nie bez problemu zupelnie) problemami ale zjada tabletki, więc będę dawać w razie czego. Nie chcę za dużo dawac na wyrost bo po co zatruwać wątrobę.
Poza tym Mika uwielbia zabawy z torpedami.\
Mika stała się grubiutka.
Mika poczyniła kolejne postępy w oswajaniu - już mogę do niej podejść i przywitać się z nią tak jak to robię z każdym innym kotem. Czyli poglaskać i to kilka razy po grzbiecie i łepbku, a nawet przytulić twarz i dac buziaka :D
Mika sama zaczęla przychodzić do mnie, nie tylko rabo do łózka, ale także w dzień i nadstawiac łepek do głaskania.
Mika tez niestety bije moją Małą, ale na razie nie podnoszę alarmu i zwalam wszystko na przekocenie i nadmierne pieszczoty i moje zaabsorbowanie torpedami.

Marzenia11

Post » Nie paź 30, 2011 23:26 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie :)

Tiaa..... troszkę sie Mikunia, hm.., zmieniła... :roll:

Obrazek Obrazek Obrazek

Marzenia11

Post » Pon paź 31, 2011 0:03 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie :)

Szalony Kot pisze:Ja nie wiem, która to która :oops:

Po prawej stronie na zdjęciu. Po lewej Notka.
No własnie, już się miedzy soba nie różnią.. :D

Marzenia11

Post » Śro lis 02, 2011 13:44 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie :)

Marzenia-nie do uwierzenia do jakiego stanu doprowadziłaś Mikunię-toż to kot - marzenie !! :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lis 02, 2011 13:45 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie :)

I kto to mówi? :wink:
A Marzenia to fajne kloniki ma :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 05, 2011 21:28 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie :)

Nigdy nie myślałam że tak będzie. Każda moja kotka rezydentka, codziennie rano na powitanie dostaje porcję głasków i przytulania-najczęściej się przytulam i całuję w łepek. Z Miką od kilku dni mogę zrobić dokłądnie to samo! I jeszcze wyciąga ten swój brytkowaty pychol i nadstawia do całusów :D oczywiście nie przestając przy tym mruczeć :D

Generalnie Mika rywalizuje o spanie ze mną i moje głaskanie z Nutką - czyli nastały czasy, gdy ze mną śpią jedynie największe dzikusy w moim stadzie :D :piwa: :piwa: :piwa:
Przecież Nuteczka przez pół roku w ogole nie podchodziła do mnie bliżej niż na metr, a generalnie nie lubiła gdy się do niej zbliżam. Od momentu zamieszkania Miki i Kubusia przybiega rano z wrzaskiem na glaskanie, a od kilku dni, czy nawet tygodni po prostu ze mną spi i wali łapą (i wcale nie na żarty) Mikę, gdy się zbliża do mnie z miną zaborczą i z pretensją w ślipkach że jeszcze jej nie głaszczę :D

Marzenia11

Post » Nie lis 06, 2011 8:19 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie :)

Z kotami nigdy nie należy mówić: nigdy :wink:

Głaski dla panienek :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lis 06, 2011 21:54 Re: WAWA-Mikunia..mrucząca baryłeczka ma dom u mnie :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ulubiona miejscówka - czyli na mnie, tu: na moich nogach. MOżna się umyć na przykład...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
...lub na moich biodrach, tak jest codziennie rano.. tu: Mikę obudziłam przy robieniu zdjęcia..niedobra ja.
Obrazek

z torpedą :D
Obrazek

"Oczy tej małej..."
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Marzenia11

[poprzednia][następna]