DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 14:00 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

O mamciu, będę musiała ze 2 stówy machnąć :mrgreen:
I poćwiczyć spożycie, inaczej moja zawodowa reputacja się nie obroni :wink:

A literki ostatnio też przestawiam.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 24, 2011 14:01 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

smarti pisze:jnapoje :piwa: to już ja zapewnię w ilości niewatpliwie przekraczającej możliwości :piwa: :ryk: :ryk: :ryk:

:piwa:

Już ja coś o tym wiem :mrgreen:
smarti pisze: ja to bym chciała Gibutkową ale czy ona da radę :D

Dla chcącego nie ma nic trudnego.... chociaż 6 godzin pociągiem w jedną stronę może odstraszyć i całkowicie to rozumiem, z tego powodu już kilka lat nie byłam we Wrocławiu, chociaż bardzo lubię to miasto.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lut 24, 2011 14:04 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

I tak dobrze - ja do Wrocka też już kilka lat się wybieram, tylko od nas to około 10h ciapągiem.

Erin

Post » Czw lut 24, 2011 14:06 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

smarti pisze:
a tak bez tzw."jaj" to mam dysgrafię chyba jakąś starczą :mrgreen: -nigdy problemów zadnych w szkole nie miałam z pisaniem i rozumieniem,raczej przeciwnie a teraz mój Tż mi dokucza że jak piszę to jak mam zamiar napisać np prawda to mi wychodzi arpwda i ciągle muszę wszystko poprawiać..
i litery straaasznie zjadam :oops:
Marzenia-Ty jako fachowiec pokrewny może coś o tym wiesz?

"kryzys wieku średniego" :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

a tak poważniej to już się coraz częściej pisze o wtórnym analfabetyzmie kompuetrowym - który można też nazwać dysgrafią komputerową - a chodzi o taki mechanizm, że uczymy sie poprawnej ortografii między innymi dzięki temu, ze ciało (w sensie: palec) zapamiętuje kształt liter skojarzonycyh w danym wyrazie. Pisząc na klawiaturze zupełnie nie ma możliwości odkodowania tej informacji i dlatego, nieraz np. jak się zastanawiam przez jakie "u" czy "rz" to wystarczy wziąć długopis do ręki i się przypomni.

Pomijam taki czynnik jak zbyt szybkie pisanie i nie trafianie w odpowiednie litery bądź zapamietanie jakiegoś układu liter na klawiaturze łącznie z odległościami od klawiszy i zmiana klawiatury - to się wtedy dzieje, oj dzieje :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lut 24, 2011 14:08 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

Erin pisze:O mamciu, będę musiała ze 2 stówy machnąć :mrgreen:
I poćwiczyć spożycie, inaczej moja zawodowa reputacja się nie obroni :wink:

Ćwicz, ćwicz... i efekty ćwiczenia możesz konsultować ze mną - ściślej: ty trenujesz produkcję, ja badam eksperymentalnie maksimum mozliwości (a mam duże więc w efekcie mojego eksperymentu będziesz miała pewność, ze nie zabraknie, a nawet moze ciutke na rano zostać) - możemy wykorzystać do tego projektu badawczego jakąś sprawnie działającą firmę kurierską bądź wrzucić na "transportowym wątku" prośbę o transport... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw lut 24, 2011 14:09 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

Erin pisze:I tak dobrze - ja do Wrocka też już kilka lat się wybieram, tylko od nas to około 10h ciapągiem.

O! Jakiś lokalnie znany środek transportu? :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
proszę o foto! A wygodny? :mrgreen:

Marzenia11

Post » Czw lut 24, 2011 14:23 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

Spokojna Twoja rozczochrana, zrobię tyle, że wystarczy.
I przywiozę taki nasz lokalny specjał o nazwie pierekaczewnik :P

Erin

Post » Czw lut 24, 2011 14:30 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

Erin pisze:Spokojna Twoja rozczochrana...

oj... widać przez kompa?..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Erin pisze: I przywiozę taki nasz lokalny specjał o nazwie pierekaczewnik :P

Przywieziesz ciapągiem, jak rozumiem.. :?: :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Czw lut 24, 2011 14:48 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

Erin, jesteś szalona.... ile to roboty, przecież padniesz na twarz, kobieto.... a ja chciałabym, żebyś była przytomna w trakcie imprezy. Jak się tak narobisz, to nam padniesz zaraz po przyjeździe :roll: Ale muszę przyznać, że pierekaczewnik wygląda apetycznie :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lut 24, 2011 14:53 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

pierekaczewnik - tatarski pieróg :)

Mam ślinotok :!:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw lut 24, 2011 14:59 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

Marzenia11 pisze:
Erin pisze:Spokojna Twoja rozczochrana...

oj... widać przez kompa?..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Nie wiem, tak strzeliłam 8)

Marzenia11 pisze:
Erin pisze: I przywiozę taki nasz lokalny specjał o nazwie pierekaczewnik :P

Przywieziesz ciapągiem, jak rozumiem.. :?: :lol: :lol: :lol:

Łofkors :mrgreen:

Bianka 4 pisze:Erin, jesteś szalona.... ile to roboty, przecież padniesz na twarz, kobieto.... a ja chciałabym, żebyś była przytomna w trakcie imprezy. Jak się tak narobisz, to nam padniesz zaraz po przyjeździe :roll: Ale muszę przyznać, że pierekaczewnik wygląda apetycznie :mrgreen:

Bianka, spokojnie - IRA twarda jest, nie miętka :mrgreen:

EdytaB_a pisze:pierekaczewnik - tatarski pieróg :)

Mam ślinotok :!:

Edytko, to raczej rodzaj takiej rolady przekładanej mięsem, ale też super.
Pierogi to pieremieniacze i czebureki.

Erin

Post » Czw lut 24, 2011 15:12 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

jessu jakie nazwy :)
A ja bym prawdziwych blin pojadła (uwielbiam wszelkie żarełko - makaronowo-pierogowo -kluchowate )

Moja Lala też - wpiernicza makaron aż miło :mrgreen:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw lut 24, 2011 16:02 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

Hmmm dla mnie miejsce też się jeszcze znajdzie ?? :) ja jestem nieduża!! :mrgreen: i dobrego pieroga też bym chętnie zjadła :D
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Czw lut 24, 2011 16:13 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

Jus87 pisze:Hmmm dla mnie miejsce też się jeszcze znajdzie ?? :) ja jestem nieduża!! :mrgreen: i dobrego pieroga też bym chętnie zjadła :D

Ile? :mrgreen:

Marzenia11

Post » Czw lut 24, 2011 16:14 Re: DT Smarti 2- PROMYŚ jedzie na testy i kontrolę.

Marzenia11 pisze:Ile? :mrgreen:

Zależy z czym :P ale z 10 zjem !!
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

[poprzednia][następna]