jolabuk5 pisze:Piękny przykład kociej przyjaźni [...]
... mry!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Piękny przykład kociej przyjaźni [...]
Ewa L. pisze:Uważam że jeśli nie chce się pomagać kotom to przynajmniej nie powinno się ich krzywdzić. Ja swoim staram się zapewnić jak najlepszy domek. Mają to co kotu jest potrzebne - czyste kuwetki,pełne miseczki,miejsce do spania,osiatkowany balkon i to co najistotniejsze to moją dozgonną miłość. W zamian dają się miziać, miętosić, przytulać i całować i nie przeszkadza im to wcale. Przede wszystkim mają spokój.
Ewa L. pisze:Uważam że jeśli nie chce się pomagać kotom to przynajmniej nie powinno się ich krzywdzić. Ja swoim staram się zapewnić jak najlepszy domek. Mają to co kotu jest potrzebne - czyste kuwetki,pełne miseczki,miejsce do spania,osiatkowany balkon i to co najistotniejsze to moją dozgonną miłość. W zamian dają się miziać, miętosić, przytulać i całować i nie przeszkadza im to wcale. Przede wszystkim mają spokój.
Ewa L. pisze:Może mogłabym pomóc. Ponieważ od jutra szykuje mi się kolejne 14 dni wolnego więc mogłabym wpaść do pani w celach kosmetycznych - pół godz. i po krzyku. Mam sprzęcik do obcinania a panią koty znają więc dadzą się przytrzymać. Nie ukrywam że strasznie chciałabym zobaczyć Gucia.Jeśli się pani zdecyduje to proszę o sms - a lub mail to się umówimy. Chętnie pomogę chociaż w ten sposób.
jolabuk5 pisze:Aktualne zdjęcia kociarni[...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości