PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 27, 2011 22:11 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

No więc tak:
1. po wskazówkach ze strony Mamuta poprawiłam rozliczenia w 2 poście - jestem niedorozwinięta matematycznie, za pomyłki W DODAWANIU (bez komentarza..) przepraszam, Mamut - dziękuję! poprosiłam Sabinkę również o podanie jaka kasa została ze sterylek dziewczyn, które nie zostały zrobione a Fundacja przejęła ich finansowanie; wówczas dodam (i jeśli bym zrobiła to źle - poproszę o wskazanie byka, nie obrażę się, jestem świadoma swoich braków wiedzy w tej dziedzinie :),
2. wobec powyższego wygląda na to, że sytuacja finansowa pozwoli nam założyć i nabić Pani Basi licznik oraz zapłacić wetowi za dojazd zostawiając sobie jakąś kwotę na transport (w razie konieczności będziemy jeszcze kombinować) - stąd popieram pomysł Krufki, żeby dochody z bazarku przeznaczyć na jakieś potrzebujące Kicie/inne Zwierza; co Wy na to?,
3. trwają procedury adopcyjne odnośnie: Arabelci, Rysia, Championa, Kruszynki, Czułka, Dixi, Kubusia, Milusia, Misi, Manola i Karolci (mniej lub bardziej zaawansowane; plus awaryjnie Milord ma ds we Wrocławiu ale - tak się umówiłam z Panią - awaryjnie) - będziemy prosić o rozmowy przedadopcyjne (jutro podsumuję sytuację przy czym warszawskie i okoliczne oczywiście robię ja no chyba, że ktoś będzie tak miły i będzie chciał pomóc :),
4. jutro wpada tam wet i odrobacza towarzystwo plus zgarnia dziewczyny na sterylki, w tym tygodniu wpadną tam również dziewczyny z Fundacji zachipować towarzystwo,
5. w temacie prądu - już wszystko jasne, muszę tylko umówić Panią Basię na konkretny dzień i godzinę na podpisanie umowy,
6. w temacie Psów - być może dziewczyny postarają się przytargać na miejsce behawiorystę co by zapoznał się z Psami żebyśmy mogły COKOLWIEK o nich powiedzieć (bo- nie lubi mężczyzn/kobiet, innych Psów i Kotów to, przysięgam, nie brzmi zbyt fajnie),
7. moja propozycja jest taka, żeby może teraz wziąć na "tapetę" ogłoszeniową Hobbiciów oraz Czarne - Madzianka, Siostrzyczkę i Dziewczynkę (Dziewczynka już chyba ma ogłoszenia robione przez Gosię??? To wtedy nie) - czarne trudniej chodliwe.. żebyśmy nie zostali z 4, 5 czarnymi Kotami w finale :) Psotka ma ogłoszenia? też prawie czarna, młodziutka a jeszcze amatora nie znalazła; caly tydzień pracuje w domu więc mogę wisieć na kompie i odpisywać bez problemu,
8. Kinia - dziękuję!

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie lut 27, 2011 23:41 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

To jest Dziewczynka :ok: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z262430235 jest na 50 portalach :ok: :)
Proponuję dać czarne koty na Kraków na Gumtree(tam zawsze daję czarnuszki i zawsze są zapytania) Dwa na drugi dzień miały już dom :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lut 28, 2011 7:09 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

To ja zrobię gumree wa-wa i kraków + allegro ale dopiero po pracy tzn pod wieczór :) A co z tym długiem za prad Pani Basi?
Obrazek [b] Futrzak i Miszczu

KrufkaMała

Od: Pon lis 16, 2009 21:07

Post » Pon lut 28, 2011 9:27 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Co do prądu Asiu - Pani Basia nie ma długu.
Pan Stanisław miał dług, który wszedł do spadku po nim.
A Pani Basia nie jest jego spadkobiercą.

Carmen201

Post » Pon lut 28, 2011 9:30 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Dzieńdoberek Obrazek :)

CatAngel

Post » Pon lut 28, 2011 9:41 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

No to widać wszystko układa się cudownie, pieniążki zbierzemy tak czy inaczej :) a pod koniec tygodnia zobaczymy jak akcja "zwierzęta p. Basi" stoi finansowo i wspólnie zadecydujemy.

KrufkaMała

Post » Pon lut 28, 2011 9:43 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Gosia widzę, że Ty od rana w superhumorze.

Domowa ruja wstała mi o 8.00 rano także ja w mniej super, bo mam braki w godzinach snu..
Dobra rada z tym Krakowem (wiesz co, jeszcze caaała czarna jest ostatnia Kicia z Dobrocina - Nina..) także wrzucajcie a ja tu będę odpierać i weryfikować wielką falę chętnych :)
I jeszcze - bardzo dobry był pomysł z filmem, z pokazywaniem go.
Bardzo. Część ludzi zaczyna od hasła: miałem adoptować małego Kociaka ( :twisted: ) ale jak zobaczyłem film............

Carmen201

Post » Pon lut 28, 2011 9:45 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Krufko wypluj te cudowności! :)
Ja to jestem megaprzesądna chyba..........
Cudownie to będzie, jak wszystkie Zwierzaki pojadą do superdomów.
Na razie - jest robota i organizacja.

A ja mam pomysł co do przeznaczenia kasy, jak znajdę to tu wkleję, oczywiście Wy decydujecie bo to Wasz bazarek :)

Carmen201

Post » Pon lut 28, 2011 9:49 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Kraków dobry jest na czarne koty, Fuksika wydałam chyba zaraz na drugi dzień :D

Olu ja od 8.00 na nogach. Ktoś dzwonił :twisted: i nie wiem kto :ryk: ale i tak dziękuje za pobutkę ktokolwiek to był :ryk: Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lut 28, 2011 9:57 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Pon lut 28, 2011 9:57 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Boszzzzzzz Gosiu co to za zając ?

Carmen201

Post » Pon lut 28, 2011 9:59 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Carmen201 pisze:Boszzzzzzz Gosiu co to za zając ?

Tanczący Obrazek a co :D

CatAngel

Post » Pon lut 28, 2011 11:28 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Wiem że rozmawiacie z domkami i będą wizyty przedadopcyjne, bądźcie podwójnie ostrożne w przypadku kotów czarnych, zwłaszcza jeśli są idealnie czarne bez żadnych dodatków.

Gdybyście miały jakiś potencjalny domek do sprawdzenia w Koninie - służę pomocą.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Pon lut 28, 2011 11:32 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Ja-Ba pisze:Wiem że rozmawiacie z domkami i będą wizyty przedadopcyjne, bądźcie podwójnie ostrożne w przypadku kotów czarnych, zwłaszcza jeśli są idealnie czarne bez żadnych dodatków.

Gdybyście miały jakiś potencjalny domek do sprawdzenia w Koninie - służę pomocą.

A to racja, przy czarnych trzeba być mega ostrożnym :? U mnie miały dodatki białego tzn nie u mnie, ale u alix czy joarkadi.

CatAngel

Post » Pon lut 28, 2011 12:15 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Cudowności wypluwam: tfu, tfu ale chyba troszkę można się z odzewu pocieszyć :) Już od samego tańczącego królika wieje optymizmem :)
Jako że zostałam zganiona za niechwalenie się ośmielam się pochwalić że załączanie filmiku było moim pomysłem - sama się "złowiłam" na filmik :)

KrufkaMała

Post » Pon lut 28, 2011 13:45 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Ja-Ba pisze:Wiem że rozmawiacie z domkami i będą wizyty przedadopcyjne, bądźcie podwójnie ostrożne w przypadku kotów czarnych, zwłaszcza jeśli są idealnie czarne bez żadnych dodatków.

Czy to kwestia tego, że czarne koty są "używane" przez rozmnażaczy jako nieinwazyjne genetycznie? 8O
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]