ja dzisiaj cały dzień leniuchuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:
Poncia tak się wygryzała że musiałam ją obciąć i eureka natychmiast się wyciszyła i teraz mnie molestuje ,karze się głaskać ,wchodzi na mnie ,mruczy ,barankuje ,to strasznie dziwny kot ,nie lubi własnego futerka ,a przecież ma je zadbane ,rozczesane ,bez dredów![]()
dorcia44 pisze: ,od 11-12 zaczynam palić w piecu ,strach go zostawić ,zawsze mam stracha czy jakiś ognik nie wypadnie ,niby blacha leży ,ale cała wykładzina w koło popalona![]()
3 x pisze:dorcia44 pisze:
Poncia tak się wygryzała że musiałam ją obciąć i eureka natychmiast się wyciszyła i teraz mnie molestuje ,karze się głaskać ,wchodzi na mnie ,mruczy ,barankuje ,to strasznie dziwny kot ,nie lubi własnego futerka ,a przecież ma je zadbane ,rozczesane ,bez dredów![]()
ostatnio oglądałam program, kilka dni temu
ale nie pamietam na jakim programie
gdzie było o zowierzakach i ze dwiesiostry mieszkały ze swoimi kotami
tylko ze jeden nie lubił towarzystwa i powinien byc jedynym kotem w domu bo obecnośc innych go stresowala itd i własnie wylizywała sobie i wygryzała futerko
dziewczyny ja odseparowały od innych kotów
ale i tak sie stresowala i dopiero jak sie ze swoja pania wyprowadziła było w porzadku
może ktoś jeszcze to ogladał?
bo ja to jak czytam co napisałam to wyszło ze nic nie napisalam konkretnego![]()
a poza tym to spełnienia marzeńw nowym roku
i wymyślenie nowych do realizacji na 2012
dorcia44 pisze:Kaja888 ja bym leciała do weta ,tasiemki są bardzo niebezpieczne![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 103 gości