Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jola_Gd pisze:A mi się kotuchy pochorowały - znowu odezwał się kk:( Najśmieszniejsze jest to, że byłam z nimi po świętach u weta z zamiarem zaszczepienia (które i tak nie doszło do skutku bo dziewczyna znalazła coś w uszach). Teraz uszy są czyste a kociaki zaczęły pokichiwać. Zastanawiam się czy się nie przeziębiły po drodze. Na razie nie dostały antybiotyków, jedynie zastrzyk uodparniający i scanomune. A jakie leki dostawały wcześniej oprócz tego unidoxu?
Z lepszych wiadomości - Nero/ Melman bawi się już czasem z Aleksem, a wczoraj rano widziałam jak czekając na karmę okładali się na zmianę po głowach (oczywiście bez pazurków), śmiesznie to wyglądało.
Jola_Gd pisze:Nie dostają antybiotykówLeków potrzebowałam do książeczki zdrowia. Pomyślę nad tym zastrzykiem, bo w ich przypadku faktycznie warto.
seja pisze:Mrata pisze:Witam o świcie i zapraszam wszystkich na wernisaż w środę 12.01.2011, Biblioteka Oliwska, op.J.Rybińskiego 9
To próbka tego, co będzie można zobaczyć:
http://www.wbpg.org.pl/index.php5?id=23 ... anch&bid=3przyjdę
kotki zabrać ?
Mrata pisze:A wiesz... To by nie było głupie... Może chociaż jakiś plakacik ze zdjątkami i adresem wątku ? Spytam się taty
Samson ? Czwarty z Buraków ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Evilus, Google [Bot] i 356 gości