K-ów, po staremu, masa kotów, mało kasy ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 25, 2010 22:26 Re: K-ów, interwencja pod Bochnią, potrzebne psie budy!

miszelina pisze:
keria pisze:Jak to Re i Portos wróciły????? :(
Mam nadzieję, że utrata pracy, to nie wymówka.... :evil:
U kogo będą teraz kociaki?
Trzymam kciuki, żeby szybko domy znalazły...

Ano wróciły....
Ale jakie wielkie kocury z nich, nie poznałam ich zupełnie. Pamiętam Portosa jako malusią kuleczkę, którą wiozłam do Szpeyera. Są gdzieś na DT.

witam serdecznie :)
chłopaki stacjonują chwilowo u mnie. Myślę, że znajdą szybko domek bo są po prostu boskie :love: .. szkoda, że nie mogę ich wziąć na ds :cry:

Re jest olbrzymi jak smok i co by przełamać stereotypy :wink: jest mózgiem w tym duecie: poluje, otwiera drzwi.. za to Franek (???czyli Portos???) nadrabia swą miziastością :wink: ..
....w ogóle to myją się wzajemnie :love:
http://picasaweb.google.com/11844227701 ... 4759921874

dzikoslaw

Od: Sob wrz 25, 2010 21:20

Post » Sob wrz 25, 2010 23:54 Re: K-ów, interwencja pod Bochnią, potrzebne psie budy!

dzikoslaw pisze:
miszelina pisze:
keria pisze:Jak to Re i Portos wróciły????? :(
Mam nadzieję, że utrata pracy, to nie wymówka.... :evil:
U kogo będą teraz kociaki?
Trzymam kciuki, żeby szybko domy znalazły...

Ano wróciły....
Ale jakie wielkie kocury z nich, nie poznałam ich zupełnie. Pamiętam Portosa jako malusią kuleczkę, którą wiozłam do Szpeyera. Są gdzieś na DT.

witam serdecznie :)
chłopaki stacjonują chwilowo u mnie. Myślę, że znajdą szybko domek bo są po prostu boskie :love: .. szkoda, że nie mogę ich wziąć na ds :cry:

Re jest olbrzymi jak smok i co by przełamać stereotypy :wink: jest mózgiem w tym duecie: poluje, otwiera drzwi.. za to Franek (???czyli Portos???) nadrabia swą miziastością :wink: ..
....w ogóle to myją się wzajemnie :love:
http://picasaweb.google.com/11844227701 ... 4759921874

super chłopaki :1luvu:

a tutaj powód dlaczego Mateo nie był na pikniku na Błoniach, chociaż jeszcze w sobotę liczył, że nie zagonią go do roboty przy uroczystościach i da radę wyrwać się do Krakowa. Liczył też na tajemnicę i w ogóle ściśle tajne przez poufne ale skoro na onecie są fotki to wkleję tu również nie zdradzając już tajemnicy :wink: http://film.onet.pl/zwiastuny/0,70026,1 ... onews.html

na kotowóz spływają konkretne kwotowo deklaracje, chyba obrałam dobry kierunek aczkolwiek bardzo żmudny (do każdego idzie imienny mail) jeżeli chodzi o poszukiwania. Marcin od Katgral przygotuje nam odpowiednie karteczki Itusiowe, mam nadzieję, że damy radę wcześniej niż ta cholera się rozkraczy na amen

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie wrz 26, 2010 11:19 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Potwierdzam Harbutowice na wtorek.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie wrz 26, 2010 11:21 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Ale Re-nata wielki.
Smutne, co ich Państwa i ich samych spotkało... Mam nadzieję, wierzę, że znajdą wspólny dom.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie wrz 26, 2010 12:40 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Jak zwykle coś mi się musi trafić mam nowego tymczasa
W typie maine coon w wieku około 5 miesiecy
Kotek duży 3 kg stan zdrowia dobry odrobaczono założono książeczkę
Na szczęście w nieszczęściu byłem umówiony na adopcje Józi ,
Józi nie przypadli do gustu przyszli opiekunowie i okazała swoje niezadowolenie . :twisted:
Natomiast wpadł im w oko nowy nabytek Shrek bo tak go nazwałem
a on nawet od razu podszedł do nich stwierdzili że jego chcą
Jak nigdy bez większych oporów chętnie wydałem
Kot będzie przebywał w Nowej Hucie i do towarzystwa będzie miał młodego
pieska wilczuro podobny okna zabezpieczone chodź moim zdaniem trochę za duże
oczka mają powiesić jakąś dodatkową siatkę

Obrazek
Obrazek
Na zdjęciach nie widać puchatego ogona i kołnierz przy szyjce wyszedł jakiś mały
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Nie wrz 26, 2010 14:23 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Bila pojedzie do domu! Pani z córką była właśnie w kociarni, Bilusia wyłożyła jej się na kolanach, rozmruczała i zasnęła. Pani się troszkę łamie, czy nie wziąć jeszcze Broszki. Natomiast jej córce przypadł do gustu Parapecik, więc kto wie :wink:

Dane pani (adres i telefon) w książeczce zdrowia Bili. Teraz kończy się u niej remont, więc prosi, aby kociaka przywieźć we czwartek lub piątek po południu.

Ja sugeruję jeszcze, aby w poniedziałek odrobaczyć kociaki w cat-roomie.

Aha, to Bila jest autorką (lub jedną z autorek) rzadkich kupali :evil:

Kinga przyniosła winstona, ja felixa w saszetkach, więc na razie dajmy im to.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie wrz 26, 2010 14:29 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

miszelina pisze:Bila pojedzie do domu! Pani z córką była właśnie w kociarni, Bilusia wyłożyła jej się na kolanach, rozmruczała i zasnęła. Pani się troszkę łamie, czy nie wziąć jeszcze Broszki. Natomiast jej córce przypadł do gustu Parapecik, więc kto wie :wink:

Dane pani (adres i telefon) w książeczce zdrowia Bili. Teraz kończy się u niej remont, więc prosi, aby kociaka przywieźć we czwartek lub piątek po południu.

Ja sugeruję jeszcze, aby w poniedziałek odrobaczyć kociaki w cat-roomie.

Aha, to Bila jest autorką (lub jedną z autorek) rzadkich kupali :evil:

Kinga przyniosła winstona, ja felixa w saszetkach, więc na razie dajmy im to.

niech idą, nie ma się co zasiadywać, wystarczy, że moje chłopaki zapomniały, że są na tymczasie :twisted: . Idziemy się focić!

Tweety

Post » Nie wrz 26, 2010 17:49 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

A czy jutro ktoś mi pomoże z transportem, jak się dzikus złapie? Będę koczować od 11, w razie czego postaram się na jutro umówić zabieg, ale to zależy od weta.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie wrz 26, 2010 18:23 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

viewtopic.php?f=8&t=75930&start=870 - ostatni post, może ktoś się orientuje gdzie takie tanie sterylki są?
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Nie wrz 26, 2010 18:37 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

kasumi pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=75930&start=870 - ostatni post, może ktoś się orientuje gdzie takie tanie sterylki są?

dla fundacji
kwestia negocjacji
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Nie wrz 26, 2010 18:39 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

kasumi pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=75930&start=870 - ostatni post, może ktoś się orientuje gdzie takie tanie sterylki są?

wysłałam

Tweety

Post » Nie wrz 26, 2010 20:07 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

W nawiązaniu do ogłoszeniowego maila Tweety: który to Flip i Flap w lutrowej galerii ?

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Nie wrz 26, 2010 20:12 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

kitkowa pisze:W nawiązaniu do ogłoszeniowego maila Tweety: który to Flip i Flap w lutrowej galerii ?

To jest Flap:

http://picasaweb.google.com/ameliawydra ... 2662351794
A to Flip:
http://picasaweb.google.com/ameliawydra ... 9031027762
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie wrz 26, 2010 20:29 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Dzięki. Przynajmniej można ich odróżnić. W przypadku Broszki i Bili to było "studium plamek" :wink:

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Nie wrz 26, 2010 20:56 Re: K-ów, interwencje pod Bochnią a kotowóz w rozsypce :(Pomocy!

Pilnie poszukuję hillsa l/d suchego i trovetu hld też suchego - dla kotki leczonej na wątrobę, małą ilość na teraz, żeby sprawdzić, co będzie jadła.
Czy może mi ktoś pomóc?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

[poprzednia][następna]