Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:dla mnie tez optymalna objetosc puchy to 200 g, ale Grau 200 g kosztuje krocie, wiec wybralam tanszą opcje 400 g![]()
moje nie przepadaja za Smillą, no i kupki po niej mialy luzniejsze... tez mi sie wydaje, ze sklad ma niezly, ale u siostry reakcja ta sama - kociarstwo niezainteresowane
margaretka2002 pisze:tillibulek pisze:dla mnie tez optymalna objetosc puchy to 200 g, ale Grau 200 g kosztuje krocie, wiec wybralam tanszą opcje 400 g![]()
moje nie przepadaja za Smillą, no i kupki po niej mialy luzniejsze... tez mi sie wydaje, ze sklad ma niezly, ale u siostry reakcja ta sama - kociarstwo niezainteresowane
Mozna kupic graua w "zestawie oszczednosciowym", wtedy kosztuje 4 zl za puszke bodajze. Jedynie smaku lososiowego nie ma w mniejszych puchach, wiec kupilam 400 g i schodzi tak dlugo, ze zdazy sie 5 razy zepsuc.Ja ostatnio kupilam to: http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... arma/50323 - czerwony okon i wyglada slicznie. Ma bardzo duzo galaretki, co Jonasz uwielbia i to jest normalna ryba w kawalkach, ladnie pachnaca, naprawde apetyczna.
kalair pisze:OKI pisze:2 śpią, trzecia się wdzięczy i drze japke - zgadnij, która?
Ja WIEM która! TACIA!![]()
![]()
OKI pisze:margaretka2002 pisze:tillibulek pisze:dla mnie tez optymalna objetosc puchy to 200 g, ale Grau 200 g kosztuje krocie, wiec wybralam tanszą opcje 400 g![]()
Mozna kupic graua w "zestawie oszczednosciowym", wtedy kosztuje 4 zl za puszke bodajze. Jedynie smaku lososiowego nie ma w mniejszych puchach, wiec kupilam 400 g i schodzi tak dlugo, ze zdazy sie 5 razy zepsuc.Ja ostatnio kupilam to: http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... arma/50323 - czerwony okon i wyglada slicznie. Ma bardzo duzo galaretki, co Jonasz uwielbia i to jest normalna ryba w kawalkach, ladnie pachnaca, naprawde apetyczna.
Hhhmmm... to akurat jedna z niewielu karm, która zdecydowanie moim łajzom zaszkodziła. I nie wchodziła![]()
Co kot, to obyczaj
margaretka2002 pisze:OKI pisze:margaretka2002 pisze:Mozna kupic graua w "zestawie oszczednosciowym", wtedy kosztuje 4 zl za puszke bodajze. Jedynie smaku lososiowego nie ma w mniejszych puchach, wiec kupilam 400 g i schodzi tak dlugo, ze zdazy sie 5 razy zepsuc.Ja ostatnio kupilam to: http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... arma/50323 - czerwony okon i wyglada slicznie. Ma bardzo duzo galaretki, co Jonasz uwielbia i to jest normalna ryba w kawalkach, ladnie pachnaca, naprawde apetyczna.
Hhhmmm... to akurat jedna z niewielu karm, która zdecydowanie moim łajzom zaszkodziła. I nie wchodziła![]()
Co kot, to obyczaj
Moge sie wymienic za Smille.
kocurzyca41 pisze:Ja bym tam na Delkę stawiała.Sferia chodzi,nie może być.U mnie nie chciała
kocurzyca41 pisze:Jak Duża ją olewa,to wyje biedactwo do ściany.Taciu kochanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 77 gości