Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edit_f pisze:mogę porobić komuś fotki.. ale trzymajcie mnie jako rezerwa, bo aparat i oko moje fajne, ale obiektyw nie do portretów.. o niebo ładniej wyjdzie cincianowi i BarbAnn.. ale jakby ktoś chciał leciutko mniej profesjonalne fotki, to się polecam..
lutra pisze:Słuchajcie, to trzeba jakoś zorganizować, bo za chwilę maluchy będą duże, ogłoszenia się kończą trzeba je aktualizować i w ogóle. Ja nie dam rady nad tym zapanować. Niech ktoś zajmie się koordynacją sesji fotograficznych.
Etiopia pisze:Tweety nie mogę się zalogować na FB
BarbAnn mam nadzieję że cię nie uraziłam - w życiu bym nie pomyślała coś takiego. Jesteś najlepszym TDT pod słońcem...........
Jeżeli jednak Cie to uraziło to bardzo ale to bardzo przepraszam....
BarbAnn pisze:Etiopia pisze:Tweety nie mogę się zalogować na FB
BarbAnn mam nadzieję że cię nie uraziłam - w życiu bym nie pomyślała coś takiego. Jesteś najlepszym TDT pod słońcem...........
Jeżeli jednak Cie to uraziło to bardzo ale to bardzo przepraszam....
no chyba żartujesz, ja się wcale nie czuję nic a nic
i naprawdę nie wiem dlaczego mala u mnie jadla
a moze wiem
cos mi przyszlo do glowy
w dziecinstwie bylam niejadkiem
takim chudzielcem szkieletem
w domu nie jadlam
ale apetyt zawsze mi dopisywal w cudzych domach
a moja mama sie wstydzila ze inni sobie pomysla ze mnie glodzila ;)
mala je z efektami dzwiekowymi, szczegolnie jak w poblizu jest kot, a najlepiej jak jest to duzy kot
Jafusia pisze:Mariolu nie zgadzam się z opinią, że Mariolki nie są zbyt pojętne!!!
Jedyny feler kota to pazurki i ząbki
edit_f pisze:
bo trzeba dodać, że Gabi Kulka zamieszkuje tymczasowo u Jolusi i u jej trzech wielkich kocurów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości