Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Formica pisze:Belowien, to chyba zależy od intencji.
Jeśli bierze, żeby zabić to celowe.
Zakocona pisze:Po co mówić o przejmowaniu kotów IKI6, skoro nie ma deklaracji choćby DT.![]()
propozycję dała Formica, ale teraz w Zabrzu wynikła nastepna tragedia z wielozakoconym dziadkiem, więc trzeba tamte koty ratować. I co dalej?
Część osób ( w tym ja) jest na maxa zakocona i nie weźmie żadnego tymczasu. Reszta ma mniej kotów i tez nie weźmie żadnego. Widzę powstaje sytuacja bez wyjścia, a IKA6 się śmieje. Za ten czas pozbędzie się chorych kotów (wolę nie myśleć w jaki sposób) w obawie przed jakąś ewentualną kontrolą.
Zofia&Sasza pisze:Słuchajcie - może skupmy się na DT dla tych kotów. Bo od kilkudziesięciu stron biadamy, że nic się nie da zrobić, a przecież 1 DT (Formica) już jest, a drugi negocjuje.
Jak będziemy zakładać, że się nie uda - nie uda się na pewno! Czy ktoś wie, choćby w przybliżeniu ile jest tymczasów tam? Ktoś miał robić listę? Podobno miesiąc temu było tam 13 kotów w tym 5 tymczasów.
Formica pisze:Myślę, że nie dopuszcza do świadomości, że chorują z jej winy i stąd wyszukiwanie dziwacznych wytłumaczeń. Myślę, że uważa, że te koty naprawdę mają mniejsze szanse na ulicy niż u niej.
Naprawdę chciałabym, żeby to co myślę, było prawdą, bo jeśli Ika bierze koty do siebie z pełną świadomością, że u niej zachorują, a potem nic z tym nie robi, zostawiając sprawy naturze, to straciłabym całkowicie wiarę w ludzi.
Kruszyna pisze:justyna8585 pisze:Ika sama zgłosiła interwencje na siebie...to szczyt wszystkiego...
![]()
![]()
Kruszyna pisze:justyna8585 pisze:Ika sama zgłosiła interwencje na siebie...to szczyt wszystkiego...
![]()
![]()
justyna8585 pisze:Ika sama zgłosiła interwencje na siebie...to szczyt wszystkiego...
dajcie już sobie spokój wszyscy,bo ona na Was patrzy i naśmiewa sie
jeszcze teraz wyszło,że to ja rzucam jej kłody pod nogi i całe forum nastawiłam przeciwko niej,a ja tutaj jestem tylko w ważnych sprawach
Beliowen pisze:I znów wychodzi na to, że koty są zakładnikami
A czy może być tak, że IKA 6 sama zgłosiła się do interwencji, bo liczy na to, że w takiej sytuacji nikt nie przyjedzie?
Pytam osoby, które znają IKA 6 poza forum, które z nią rozmawiały.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 47 gości