Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:alix76 pisze:Mamy jakies czarno białe kocurki, najlepiej z krawatem? Podałam już link do krów i pingwinów, ale niezupełnie "leżą" - co z tymi z Serocka, były tam jakieś łaciate?
Słodka Mela czeka na dom. Nie kocurek i bez krawata ale miziak pierwszej wody.Zestaw czarno-biały jest![]()
ogłoszenie:
adopcje/index.php?p=6651
Flortee pisze:witajcie, jakiś czas temu dałam Agnesce ok 30 sztuk bizuterii na bazarki z przeznaczeniem na akcje 'serock'. Ponieważ akcja sie rozmyła, to pamietajcie, ze mozna to wykorzystac dla jakiejś innej bidy....
pozdrawiam
Agneska pisze:Flortee pisze:witajcie, jakiś czas temu dałam Agnesce ok 30 sztuk bizuterii na bazarki z przeznaczeniem na akcje 'serock'. Ponieważ akcja sie rozmyła, to pamietajcie, ze mozna to wykorzystac dla jakiejś innej bidy....
pozdrawiam
Flortee, ja Cię bardzo przepraszam, że bazarek mi się rozmył.Tylko z powodu braku aparatu fotograficznego.
Tak wyglądają zdjęcia robione moim telefonem przy ustawieniu najlepszej jakości:
Biżuteria jest śliczna, a przez te kiepskie zdjęcia w ogóle tego nie widać.
Kto może mi pomóc w zrobieniu zdjęć, proszę.
Agneska pisze:Flortee pisze:witajcie, jakiś czas temu dałam Agnesce ok 30 sztuk bizuterii na bazarki z przeznaczeniem na akcje 'serock'. Ponieważ akcja sie rozmyła, to pamietajcie, ze mozna to wykorzystac dla jakiejś innej bidy....
pozdrawiam
Flortee, ja Cię bardzo przepraszam, że bazarek mi się rozmył.![]()
Zofia&Sasza pisze:No przecież ja! Dasz mi fanty, cyknę, gotowe
Kaprys2004 pisze:Zofia&Sasza pisze:No przecież ja! Dasz mi fanty, cyknę, gotowe
No przecież to oczywiste!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 56 gości