Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 10, 2010 9:14 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Dziewczyny pogoda u nas fatalna. :| Zimno , Mokro. Serum jak sie czujesz?
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon maja 10, 2010 9:49 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

U mnie słonko wyglada, ale pogoda mimo to dośc niepewna.

Bruno 2 noce przespał z Antosiem w łóżeczku, chyba pomyślał, że do specjalnie dla niego zdjęlismy przewijak z łóżka, żeby mógł wygodnie wskakiwać do Młodego. Na szczęście nie kładzie się na nim i nie atakuje stópek ruszających się pod kołdrą.

Pozdrawiam przedpołudniowo i hopsam.

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Pon maja 10, 2010 10:05 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

O to super. :D Maciuś miał termoforek przy okazji. :D Taki kociak potrafi nieżle grzać. Skoro jesteś pewna Bruna, to chyba tylko korzyść z takiego spania razem.
Czy Luna nadal....czy odpuściła? :roll:

iza71koty

Post » Pon maja 10, 2010 10:11 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Lunka nadal. Zdarza jej się niestety, w ub. tyg. znowu nalała na kołdrę. To było jej podziękowanie za wizytę u weta, bo leczymy ciagle oko, w które zaczął się kk wdawać :? . Taka miła pani doktor była, a ta mi sika po wizycie na łóżko.

Dziś piorę naznaczony koc.

Modlę się tylko, żeby nie wpadła na idiotyczny pomysł zasikania jakichkolwiek rzeczy Antka. Mój mąż tego nie zdzierzy i może byc kiepsko. Lać może wszędzie 8) , byle nie na Antosiowe rzeczy.

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Pon maja 10, 2010 10:20 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

a dzięki.....co prawda nie ma dnia bez uronienia łezki,ale często prozaiczne rzeczy życia sprowadzają moje myśli na inny tor ,bez lek ma sen ani rusz .....w nocy zbyt dużo myśli i wspomnień i oczywiście najbardziej w nocy brak tego czarno -białego futerka obok...uwielbiała spać obok mnie .

CZEKANIE
Anna Drozdalska

Kocia dusza czeka na człowieka
w drzwiach, w progu, w oknie, na posłaniu
i zawsze możesz liczyć na nią.

Pogłaszcz miejsce obok siebie w kształt kota,
a poczujesz, że przy tobie śpi.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pon maja 10, 2010 13:42 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

i ja sie witam popoludniowo.
u mnie tez pogoda pod psem ,ciagle leje i zimno jak cholera :evil:
( o 5 rano przeogromny lis buszowal w naszym ogrodzie :lol: ,a ja jak zwykle aparatu pod reka nie mialam :roll: )

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon maja 10, 2010 18:11 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

A mnie po drodze do domu zlał deszcz. Za to jak wyszłam z metra, to zobaczyłam niebo poutykanie chmurami, deszcz padał jak z konewki, taki typowo letni, spomiędzy chmur świecio słońce, a na połowie nieba była piękna tęcza :D
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pon maja 10, 2010 18:21 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

niestety na wyspach pada z reguly w poziomie, strasznie mnie to irytuje :evil:
dlatego pomiomo tego, ze mialam parasol nad glowa i tak wrocilam przemoczona :evil:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon maja 10, 2010 20:00 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Izo, Glonojad właśnie mi napisał, że wysyła. Strasznie to długo u nich trwa! Chyba jednak wolę krakvet...
Numer paczki: 00259007733511326646
Na Sadybie po południu była wielka burza, ale akurat miałam lekcję tańca i nie mogłam się delektować.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto maja 11, 2010 6:32 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Witam rankiem :wink: Dzisiaj jestem sama w pracy wiec tak wczesnie mnie przygoniło do kompa,bo mój M pojechał do Władysławowa wędkować na dorsza....jak dobrze pójdzie będzie jutro świeża rybka na obiadek :D

serum

Post » Wto maja 11, 2010 9:08 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Wczoraj padłam półprzytomna już o jedenastej, co mi się bardzo długo nie zdarzało. Zwykle chodzę spać po dwunastej, wcześniej nie zasnę. Może pora zmienić przyzwyczajenie i zacząć spać zdrowiej...
Melania ma nieustające pretensje do mnie za mokrą posadzkę na balkonie... bo jak możesz mi to robić, ja chcę posiedzieć tam na słoneczku a Ty robisz deszcz :( W ogóle zrobiła się strasznie rozgadana, na wszystko narzeka i wszystko komentuje. Zazwyczaj stoi przy tym naprzeciwko mnie z szeroko rozstawionymi łapkami i skrzeczy. I tak od kilku miesięcy. Ma dwa lata dopiero, więc nie starzeje się jeszcze :roll:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto maja 11, 2010 11:06 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

łoooo .a ja wczoraj zaległam w łóżku o 21,05 łyknęłam prochy i zasnęłam snem sprawiedliwym :roll:

serum

Post » Wto maja 11, 2010 11:35 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

serum pisze:Witam rankiem :wink: Dzisiaj jestem sama w pracy wiec tak wczesnie mnie przygoniło do kompa,bo mój M pojechał do Władysławowa wędkować na dorsza....jak dobrze pójdzie będzie jutro świeża rybka na obiadek :D

Oj no to
super. :D Dorsz fantastyczna ryba. A wędzona...Mniam , mniam... Fajnie to i kociaki posmakuja. :D

iza71koty

Post » Wto maja 11, 2010 11:43 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Afatima pisze:Wczoraj padłam półprzytomna już o jedenastej, co mi się bardzo długo nie zdarzało. Zwykle chodzę spać po dwunastej, wcześniej nie zasnę. Może pora zmienić przyzwyczajenie i zacząć spać zdrowiej...
Melania ma nieustające pretensje do mnie za mokrą posadzkę na balkonie... bo jak możesz mi to robić, ja chcę posiedzieć tam na słoneczku a Ty robisz deszcz :( W ogóle zrobiła się strasznie rozgadana, na wszystko narzeka i wszystko komentuje. Zazwyczaj stoi przy tym naprzeciwko mnie z szeroko rozstawionymi łapkami i skrzeczy. I tak od kilku miesięcy. Ma dwa lata dopiero, więc nie starzeje się jeszcze :roll:

Ola ja myslę ze Melania to taki wyjatkowy rodzaj kota. :D Zupełnie jak mój Kacper. Gada i gada. Czasem bez ustanku. A najwiecej do powiedzenia ma własnie wtedy, jak jestem zupełnie padnięta... :| Albo wtedy gada albo chce mi nagadać. Tak sie tylko zastanawiam, jak to z Melania bedzie na starość? Będzie mniej czy jeszcze bardziej gadatliwa.Fajnie piszesz o niej. :D Uśmiałam sie z tego Twojego opisu . Bo zaraz sobie to wyobraziłam. :D

iza71koty

Post » Wto maja 11, 2010 11:44 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Iza ...niestety kociaki nie posmakują ,bo po za Majką :cry: żaden nie ruszy surowej ryby ,ani mięsa....

serum

[poprzednia][następna]