S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 23, 2010 19:34 Re: S-ec K.Chatka- gorzej już chyba nie może być...

KILKA FOTEK Z KOCIARNI
ObrazekObrazekObrazekObrazek
A TO DZIEŁA PRZEDSZKOLAKÓW ZE SZP NR 42 W SOSNOWCU .DZIŚ ZAWISŁY U NAS W KOCIARNI:)
ObrazekObrazekObrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto mar 23, 2010 20:10 Re: S-ec K.Chatka- gorzej już chyba nie może być...

Piekne prace, mnie sie podoba zielony kot z niebieską głową :1luvu:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto mar 23, 2010 21:48 Re: S-ec K.Chatka- gorzej już chyba nie może być...

Marta ale fajne imię dla puchatka Pampuch :D no ale faktycznie dla kicia dosłownie na cito jest potrzebny DT w kociarni nie da rady, jest przestraszony na maxa mało powiedziane, z tego co mi się udało uzyskać w schronie to wykastrowany kocurek oddany do schronu z powodu alergii dziecka :evil: on musi być w DT nie ma innej opcji

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto mar 23, 2010 22:48 Re: S-ec K.Chatka- gorzej już chyba nie może być...

terenia1 pisze:Marta ale fajne imię dla puchatka Pampuch :D no ale faktycznie dla kicia dosłownie na cito jest potrzebny DT w kociarni nie da rady, jest przestraszony na maxa mało powiedziane, z tego co mi się udało uzyskać w schronie to wykastrowany kocurek oddany do schronu z powodu alergii dziecka :evil: on musi być w DT nie ma innej opcji

Dziewczyny, mogę go wziąć na dt, ale musiałybyście dostarczyć w niedzielę wieczorem dopiero... jestem do niedzieli bez szans czasowo i organizacyjnie...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto mar 23, 2010 23:00 Re: S-ec K.Chatka- gorzej już chyba nie może być...

Kochana masz to jak w banku - niedziela - Pampuch kierunek ZABRZE :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto mar 23, 2010 23:39 Re: S-ec K.Chatka-Pampuch puchacz na cito potrzebny DT str. 62

Baśka jutro rano jesteś w kociarni, po południu Liwia, Jessi, i Królisia jadą na sterylki. Jadzia wyda koteczki :D wieczorkiem Jadzia zrobi dyżur na kociarni i przyjmie kotki po sterylkach. Do końca tygodnia dyżury już obstawione, i prośba do obstawiania przyszłego tygodnia.

terenia1

Post » Śro mar 24, 2010 0:19 Re: S-ec K.Chatka-Pampuch puchacz na cito potrzebny DT str. 62

Puk, puk - uprzejmie donoszę, że na Puchatkowie p. Pieczarka wyznała, że dla rodziny szuka exo kocura czarnego z dodatkiem bieli. Więc gdyby ją przekonać, że to exo a Pampulino na chwilę wciągnąłby trochę nos......byłby happy end :ok:
Szukam p. Pieczarki po całym Forumie, ale nigdzie jej nie ma :|
Jasmina

Post » Śro mar 24, 2010 0:37 Re: S-ec K.Chatka-Pampuch puchacz na cito potrzebny DT str. 62

Wysłąłam też Pampucha znajomemu, może akurat.

A zdjęcia waszej kociarni powinniście pokazać w schronie.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro mar 24, 2010 7:56 Re: S-ec K.Chatka-Pampuch puchacz na cito potrzebny DT str. 62

witam się z rana
zdjęcie pooglądam i skopiuję dla znajomych w domku bo ten pracowy internet nie wyświetla mi ich :(
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro mar 24, 2010 8:45 Re: S-ec K.Chatka-Pampuch puchacz na cito potrzebny DT str. 62

Lidka pisze:Wysłąłam też Pampucha znajomemu, może akurat.

A zdjęcia waszej kociarni powinniście pokazać w schronie.

Lidziu ale oni to mają gdzieś :? przecież w schronisku są super warunki wg ich mniemania wszystko jest dobrze jak się nie oddzywasz a jak się zwraca uwagę, że coś jest nie tak to wielka obraza i najważniejsze oni nam zaraz pokażą swoja władzę nie podoba się to won nie wejdziecie tam i już :?

terenia1

Post » Śro mar 24, 2010 9:07 Re: S-ec K.Chatka- gorzej już chyba nie może być...

terenia1 pisze:Marta ale fajne imię dla puchatka Pampuch :D no ale faktycznie dla kicia dosłownie na cito jest potrzebny DT w kociarni nie da rady, jest przestraszony na maxa mało powiedziane, z tego co mi się udało uzyskać w schronie to wykastrowany kocurek oddany do schronu z powodu alergii dziecka :evil: on musi być w DT nie ma innej opcji

Wenę imienną czerpię z tej oto listy która kiedyś Kropeczka zamieścił :mrgreen:

http://www.doradca.com.pl/po_godzinach/Imiona.htm

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro mar 24, 2010 9:36 Re: S-ec K.Chatka-Pampuch puchacz na cito potrzebny DT str. 62

Witajcie
To nie ja tą listę imion znalazłem, to Lucyna od Mani,Gapci,Bibi...
ja tylko wkleiłem linka na ten wątek :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro mar 24, 2010 9:50 Re: S-ec K.Chatka-Pampuch puchacz na cito potrzebny DT str. 62

Obrazek Obrazek
Stenia - Nuka Domu szuka :!: :!:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro mar 24, 2010 10:25 Re: S-ec K.Chatka-Pampuch puchacz na cito potrzebny DT str. 62

Ewuś daj znać czy dasz radę odebrać 3 kotki z lecznicy przypuszczam,że około 18 powinno być po wszystkim, 2 koteczko wracają do Kociej Chatki, a po Królisię przyjeżdża Marysia.
Jadzia będzie pod telefonem i przyjmie koteczki.

terenia1

[poprzednia][następna]