Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Tiaaaa .... samo życie ... wczoraj juz troszku się podłamałam. Ale dzis znów jest dzien i trzeba do przodu![]()
![]()
Za kilka dni święta, wolne i dobre zarcie i trzeba się cieszyć. Wbrew wszystkiemu ...
psiama pisze:Ufff .... jest juz transport smieciowo-kanapowy ustawiony. Od razu mi lepiej. Za to dla odmiany akumulator samochodowy wczoraj powiedział NIE
psiama pisze:Ufff .... jest juz transport smieciowo-kanapowy ustawiony. Od razu mi lepiej. Za to dla odmiany akumulator samochodowy wczoraj powiedział NIE
Erin pisze: A na dodatek dalej nic nie wiedzą, bo hurtownia medyczna nawaliła i czekamy do jutra
Ulla pisze:Dziś go wymontowałam i właśnie się ładuje, ale od soboty jestem uziemiona.
Gratulacje Psiama za tak szybką organizację transportu!![]()
. Ja kiedyś wystawiłam kanapę do wyrzucenia pod drzwiami mieszkania (mam ogromne przestrzenie na piętrze z systemem galeryjek, więc nikomu nie zawadzała
) i mi ją ktoś ukradł!
![]()
. Problem więc sam się rozwiązał
.
NITKA/KARINKA pisze:Dzien dobry!
przepraszam,że nie zagladam(już doczytałam),ale w niedzielę zaliczyłam uraz głowy z utratą przytomności i niepamiecią wsteczną + rozbiłam kolano.Wczoraj dla bezpieczeństwa poszłam do pracy,dzisiaj mnie wygonili.
Problem świąt się rozwiązał-pozostał wymiar religijny-na Wigilię pójdziemy do teściów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, Tundra i 91 gości