Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mjs pisze:Ciocia anna09 sprawnie wykonała zastrzyk, za co bardzo jej obie z Daszą wdzięczne jesteśmy. Kupiła też gerberki i kicia wcinała conva zmieszanego z gerberkiem.Trochę przy tym pyskuje, ale tylko do warczenia ograniczają się jej protesty. W kuwecie wylądowała malutka, ale prawidłowa kupa.
Daszeńka jest przesłodka! Zawołana posłusznie przychodzi do człowieka, a gdy inna osoba do niej zagada to natychmiast zmienia miejsce polegiwania i pakuje się na kolana aktualnego rozmówcy![]()
Mam nadzieję, że szybko jej minie katar, bo żal słuchać, jak ciężko oddycha![]()
Taka jestem biedniusia...
Tweety pisze:a tak wracając do ciast i ciasteczek, to wszystkie były tak pyszne, że ja dzisiaj marzę o śledziach, ogórkach kiszonych, tatarze, bigosie itp, zwłaszcza, że dzisiaj doszedł tort orzechowy i "emjotesowe" ciasteczka. Doniosłam jeszcze wczoraj do domu przepyszny kawał sernika, bez mała w całości zjedzony przez wislackiegokota, który jest fanem serników i który prosił aby dowiedzieć się czyje to dzieło. Dlatego proponuję założyć spółkę cukierniczą "Pod kocim ogonem" i kolejki ustawią się jak u Śliwów przed świętami.
Karaluszku, Lutra "Wiem Najlepiej" akurat nie wiedziała, że ma wyskoczyć z kasy za muffinki więc przywożąc jutro Dymka rozliczymy się, ok?
mjs pisze:Tweety pisze:a tak wracając do ciast i ciasteczek, to wszystkie były tak pyszne, że ja dzisiaj marzę o śledziach, ogórkach kiszonych, tatarze, bigosie itp, zwłaszcza, że dzisiaj doszedł tort orzechowy i "emjotesowe" ciasteczka. Doniosłam jeszcze wczoraj do domu przepyszny kawał sernika, bez mała w całości zjedzony przez wislackiegokota, który jest fanem serników i który prosił aby dowiedzieć się czyje to dzieło. Dlatego proponuję założyć spółkę cukierniczą "Pod kocim ogonem" i kolejki ustawią się jak u Śliwów przed świętami.
Karaluszku, Lutra "Wiem Najlepiej" akurat nie wiedziała, że ma wyskoczyć z kasy za muffinki więc przywożąc jutro Dymka rozliczymy się, ok?
Hmmmm, nazwę jednak zmieniłabym, bo może sugerować, że wypieki są do dupy
Tweety pisze:Queen_ink, czy Ty mogłabyś przejąć od Kastapry allegro (pisałaś, że odpadły jakieś dwa portale ogłoszeniowe), bo Karola jakoś nam zaginęła i zmiany nie porobione przez dwa tygodnie
Panie ogłaszaczki, czy wszystkie inne ogłoszenia są odnawiane? Nie wiem czemu ale telefony umilkły a kotów przybywa w szybkim tempie
mjs pisze:
Hmmmm, nazwę jednak zmieniłabym, bo może sugerować, że wypieki są do dupy
queen_ink pisze:Mogę się zająć Allegro, od jutra, bo dziś jestem na necie tylko kontrolnie.
Pyrantelum nie działa na tasiemca w ogóle, tylko na robale obłe (czyli glizdy); odrobaczenie trzeba obowiązkowo powtórzyć co najmniej raz po 10 dniach.
Tweety, 100 lat i dużo zdrowia do tego.
Tweety pisze:Flubenol też działa na tasiemca. Ciekawe skąd tyle różnorodnych robali w tym biednym Ralfiku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: raiya i 206 gości