Tweety, Daisy, Chupa i Chups mają ciagle te same fotki na aukcjach. Może zadziałasz z aparatem

Gdzie są fotki Kocimiaków? trzeba ich wystawiać! Można też powoli rezydentów łazienkowych. Na rudego zaraz będzie telefon.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:Słuchajcie czy kruszon jest bardziej wydajny od benka zielonego. Ja za 20 kg benka płacę 40 zł. To jest bardzo tanio i na ul. Lea. Kruszon kosztuje tam w cenie dla nas 53 zł za 35 litrów. Może ten Benek nie jest taki zły?
Tweety, Daisy, Chupa i Chups mają ciagle te same fotki na aukcjach. Może zadziałasz z aparatem
Gdzie są fotki Kocimiaków? trzeba ich wystawiać! Można też powoli rezydentów łazienkowych. Na rudego zaraz będzie telefon.
Akima pisze:Słuchajcie czy kruszon jest bardziej wydajny od benka zielonego. Ja za 20 kg benka płacę 40 zł. To jest bardzo tanio i na ul. Lea. Kruszon kosztuje tam w cenie dla nas 53 zł za 35 litrów. Może ten Benek nie jest taki zły?
Tweety pisze:Akima pisze:Słuchajcie czy kruszon jest bardziej wydajny od benka zielonego. Ja za 20 kg benka płacę 40 zł. To jest bardzo tanio i na ul. Lea. Kruszon kosztuje tam w cenie dla nas 53 zł za 35 litrów. Może ten Benek nie jest taki zły?
wysyłałam do wszystkich, chyba w niedzielę, nowe fotki, również Waldiego i Majusi, Dejzol-Krejzol się nie zmienia wcale to jej nie robiłam
Akima pisze:Poczekam do pon. mam co robić. W weekend łapanka na Dietla a potem sesja Otylki. Mam andzieję, ze dostanę zdjęcia Franka i Sinatry - śpiewający duet
lutra pisze:[url]http://forum.miau.pl/posting.php?mode=post&f=1&sid=0ce391f2c7e0b46e8c7d2d1d243caecc[url][/url][/url]
WAŻNE, PILNE
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 69 gości