K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 03, 2009 11:59 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

Słuchajcie czy kruszon jest bardziej wydajny od benka zielonego. Ja za 20 kg benka płacę 40 zł. To jest bardzo tanio i na ul. Lea. Kruszon kosztuje tam w cenie dla nas 53 zł za 35 litrów. Może ten Benek nie jest taki zły?

Tweety, Daisy, Chupa i Chups mają ciagle te same fotki na aukcjach. Może zadziałasz z aparatem :-)

Gdzie są fotki Kocimiaków? trzeba ich wystawiać! Można też powoli rezydentów łazienkowych. Na rudego zaraz będzie telefon.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw wrz 03, 2009 12:24 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

Akima pisze:Słuchajcie czy kruszon jest bardziej wydajny od benka zielonego. Ja za 20 kg benka płacę 40 zł. To jest bardzo tanio i na ul. Lea. Kruszon kosztuje tam w cenie dla nas 53 zł za 35 litrów. Może ten Benek nie jest taki zły?

Tweety, Daisy, Chupa i Chups mają ciagle te same fotki na aukcjach. Może zadziałasz z aparatem :-)

Gdzie są fotki Kocimiaków? trzeba ich wystawiać! Można też powoli rezydentów łazienkowych. Na rudego zaraz będzie telefon.

Ja polecam kroszona, przerzucilam sie z cats best bo polowe taniej.

Jets wydajny baaaardzo ja mam 35 litrow na ponad miesiac przy 4 kotach i 2 kuwetach !

w psim raju 47 zl za 35 litrow
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Czw wrz 03, 2009 12:30 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

Akima pisze:Słuchajcie czy kruszon jest bardziej wydajny od benka zielonego. Ja za 20 kg benka płacę 40 zł. To jest bardzo tanio i na ul. Lea. Kruszon kosztuje tam w cenie dla nas 53 zł za 35 litrów. Może ten Benek nie jest taki zły?

wysyłałam do wszystkich, chyba w niedzielę, nowe fotki, również Waldiego i Majusi, Dejzol-Krejzol się nie zmienia wcale to jej nie robiłam

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw wrz 03, 2009 12:37 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

Patka, czy Twój TZ mógłby w weekend wpaść na wielopole i obfotografować tamtejsze ogony?
Dziś miałam tel o Leona z Dziennika wczorajszego, dom za wieliczką, muszę oddzwonić, ponieważ zapracowanam.
Z dnia dzisiejszego: z arwetu odebrana FV, bura kotka i czarny kocurek. kocurek oddany Lizusom do wypuszczenia, kotka Panu, który ma wpłacić na konto koszty pobytu kotki w szpitaliku (35 pln), Aga przyciśnij go,żeby za dwa miesiące malucha łapał, bo coś marudził.
Mama kolorowych Maluchów wysterylizowana wczoraj, w pon. do wypuszczenia. Maluchy dziś będą szczepione i do odebrania w sobotę, ewentualnie w poniedziałek z Mamą. Aga, decyduj.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw wrz 03, 2009 12:38 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

Tweety pisze:

wysyłałam do wszystkich, chyba w niedzielę, nowe fotki, również Waldiego i Majusi, Dejzol-Krejzol się nie zmienia wcale to jej nie robiłam

do mnie foty nie doszły :evil: Chupe i Chupsa i Daisy wystawiłam ze starymi tylko pomieszałam zdjęcia z tekstem żeby ładniej było. Waldiego i Majkę wystawia kastapra. Wszystko co miałąm wystawić chyba wystawiłam. Wiele z nich jest w zbiorczych jak biało-czarne, czarne, bure. Może trzeba zrobić biało-bure? Usunę aukcje z Rumiankiem :(
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw wrz 03, 2009 12:40 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

Tak buro-białe są już w mojej głowie (kocie kopciuszki). Może zaczekamy z wystawianiem do pon, jak się uda obfocić Wlp. co?
I Fifi, która na wielopolu zginie, bo ona taka fifulajdowata.
Ostatnio edytowano Czw wrz 03, 2009 12:47 przez lutra, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Czw wrz 03, 2009 12:47 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

Poczekam do pon. mam co robić. W weekend łapanka na Dietla a potem sesja Otylki. Mam andzieję, ze dostanę zdjęcia Franka i Sinatry - śpiewający duet :-)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw wrz 03, 2009 13:18 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

Akima pisze:Poczekam do pon. mam co robić. W weekend łapanka na Dietla a potem sesja Otylki. Mam andzieję, ze dostanę zdjęcia Franka i Sinatry - śpiewający duet :-)

skleroza nie boli :oops:

pogonie TZ i wysle koniecznie dzis
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Czw wrz 03, 2009 13:59 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Maja, padł mi tel. Będę ok. 17.30.
Edit_f, zarezerwuj nam kolejkę.
:)
Ufffffffffffff
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Czw wrz 03, 2009 14:06 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

[url]http://forum.miau.pl/posting.php?mode=post&f=1&sid=0ce391f2c7e0b46e8c7d2d1d243caecc[url][/url][/url]
WAŻNE, PILNE
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Czw wrz 03, 2009 14:15 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Dzięki Lutra.Będę czekała. :1luvu:

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Czw wrz 03, 2009 14:32 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

HELP< HELP!!

POmoc w postaci pary głaskających rąk potrzebna Spajderkowi - w dniach 4 - 14 września!!!
Spajderek nie moze wylądować na Kocimskiej bo się znowu wycofa do swojej autystycznej skorupy.
Zaczął się już ładnie dogadywać z Melbą i MIęta i podejmuje nawet próby zabaway z nimi. Idealnie byłoby wziąć Spajderka z MM bo naprawdę nie wiem jak dla odmiany zadziała na niego rozstanie z dziewczynami. Wiem na 100%, że KOcimska mu nie posłuży, więc bardzo proszę kogoś o przygarniecie fajnego ale nieco stuknietego kota.

Melba i MIęta nadal nieco dzikawe ale nie gubią nóg przy ucieczce na widok człowieka - im tez przydałby się dom na te kilka dni. Na kocimskiej mogą lekko się cofnąć w socjalizacji (bo i teraz ze względu na moj chroniczny deficyt czasu - nie za bardzo mają możliwość socjalizowania się z człowiekiem).
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Czw wrz 03, 2009 14:32 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

dubel
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Czw wrz 03, 2009 14:38 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

lutra pisze:[url]http://forum.miau.pl/posting.php?mode=post&f=1&sid=0ce391f2c7e0b46e8c7d2d1d243caecc[url][/url][/url]
WAŻNE, PILNE

tu chyba lepiej widoczne viewtopic.php?f=1&t=99446&p=4871806#p4871806

kociak ma jeszcze 22 minuty życia, potem idzie do uśpienia

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw wrz 03, 2009 14:46 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

zglosilam sie
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

[poprzednia][następna]