Sis pisze:Dostałam opis Jaffy od Hydry_pl - kocurka 4 mies. "To jest kot bez numerka, w klatce przy drugim boksie, dziewczyny robiły zdjęcia."
Poproszę o zdjęcia w wolnej chwili tego kocia.
o jezu, na śmierć zapomniałam, że miałam wysłać do Hydry

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:I jeszcze jeden kot chodzi mi po głowie - ten:
Przywieziony do schroniska kilka miesięcy temu, po wypadku, ze złamaną szczęką, nie widzi na jedno oczko.
Dostał etykietkę dzikusa, a może tylko tak się zachowywał, bo był bardzo obolały. Może wcale taki nie jest? Czy ktoś coś o nim więcej wie, o jego zachowaniu ? Jest nieufny, ale nie wiem czy jest agresywny (raczej nie wyrywałam się do sprawdzania). Jadł podstawione mu mięsko spokojnie, w odległości pół metra ode mnie, ale jak się poruszyłam to sobie szybko odszedł. To piękny kocio, i ma w sobie coś, może ma szansę na życie w swoim domu ?
Magija pisze:wlazłam na allegro żeby powystawiać koty a tam wszystkie są
kto jest czarodziejem?
Etka pisze:Ale wszystkich nie ma- bo wczoraj poszedl nowy opis i nie zdazylam
Etka pisze:Magija pisze:wlazłam na allegro żeby powystawiać koty a tam wszystkie są
kto jest czarodziejem?
ja sie przyznaje.
jako ze mam fisia na punkcie porzadku bylabym chora gdybym tego nie zrobila.
Ale wszystkich nie ma- bo wczoraj poszedl nowy opis i nie zdazylam
Georg-inia pisze:dziewczyny, a ja mam prośbę wielką... zdecydujcie się, na jaki adres mailowy przysyłacie mi koty do ogłoszeń, pliiisss... część dostałam wczoraj na priva, a Jaffa, Kajtuś i Kuba oraz nowy Amadeusz przyszedł do pracy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 558 gości