Kociamie dziekuje za przepiekne slowa ...
ja to taka raczej niewylewna jestem, ale do Smoczka bardzo bylam i jestem przywiazana. I wszystkim jeszcze raz dziekuje za pamiec w tym dniu. Wiekszosc przespalam .. celowo. Teraz probuje cos podzialac.
Udalo sie zdazyc z plakatami, i nawet od razu panowie zabrali je do rozklejania, wiec juz od jutra beda wisiec !! i dostalam rabat, i przedluzony termin wiszenia (zamiast 3 dni prawie tydzien ...) PLUS !!
pani i panowie z agencji chyba naprawde sie przejeli. I doklejki aktualizacyjne maja sami zrobic, przy rozklejaniu najpierw afisz, a potem od razu naklejki; nie musialam sama sie meczyc z 300 wielkimi arkuszami. Musze od jutra pojezdzic z aparatem i porobic jakies foty ..
to juz bedzie ostatnia proba, ostatnie powazne ogloszenie.
Prawie 300 sztuk - zasieg powinien byc spory, jesli nie beda przyklejac wiecej niz jeden afisz na slupie.
Koty pozdrawiaja, Misia oczywiscie znow rosnie ... moze powiesze jakies fotki .. niedlugo, nie wiem czy dzis ...
Obchod oczywiscie tez zrobiony, mroz znow straszny zlapal ... ogloszenia oczyscilam i pedem do domu, bo az powietrze szczypalo ... zadnych zywych stworzen nigdzie na widoku.
Zainteresowani tasting party majonezowym moga zajrzec do watku Bungo krwiodawcy -
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2755878#2755878
w ktorym jest raport z tasting party + foty
pozdrawiam, zo