maniek wazy duzo wiecej i znakomicie sobie radzi ,wiec ikajtek tez nie bedzie miał problemu
Wymiziaj ode mnie Kajtusia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Bedzie ,musi być wporzadku![]()
maniek wazy duzo wiecej i znakomicie sobie radzi ,wiec ikajtek tez nie bedzie miał problemu
Wymiziaj ode mnie Kajtusia
MaryLux pisze:Już wyjaśniam, o co z tą mądrą inaczej głową chodzi. Otóż jakiś czas temu w moim mieście powstało stowarzyszenie rodziców dzieci niepełnosprawnych intelektualnie. Oni twierdzili, że te dzieci są sprawne inaczej. A na zajęciach z historii sztuki pokazywano nam portret królowej szwedzkiej Katarzyny (sprzed kilku wieków), która miała pięęęękną brodawę na twarzy. Osoba prowadząca zajęcia stwierdziła, że ta królowa była piękna inaczej
Femka pisze:trawa11 pisze:A jakby tak zamienic CoToMa w smoka siedmoigłowgo![]()
![]()
w jakiego?
trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:A jakby tak zamienic CoToMa w smoka siedmoigłowgo![]()
![]()
w jakiego?
o jesoo,co ja napisałam![]()
mialo być siedmiogłowego
Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:A jakby tak zamienic CoToMa w smoka siedmoigłowgo![]()
![]()
w jakiego?
mialo być siedmiogłowego
już sobie te igły zaczynałam wyobrażać
Femka pisze:my tu gadu gadu, a CoToMa nie ma
a na gg ma "zaraz wracam"
nie wiesz, co z Kajtkiem?
Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:A jakby tak zamienic CoToMa w smoka siedmoigłowgo![]()
![]()
w jakiego?
mialo być siedmiogłowego
już sobie te igły zaczynałam wyobrażać
Femka pisze:my tu gadu gadu, a CoToMa nie ma
a na gg ma "zaraz wracam"
nie wiesz, co z Kajtkiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości