Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga m pisze:Jakie cuda Maleńkie!
Cały czas trzymam kciuki za Biankę..
A jak tam ten sobotni odwodniony kocurek? Daje radę??
Artyna pisze:Może warto by było wspomnieć o tym na stronie facebookowej schroniska? Napisać o tych najciężej chorych kotkach i poprosić o pomoc w postaci takich karm?
anka22 pisze:Ruru i wolontariuszki ja wspomogę chętnie taką paczką lepszych karm , ale mam problem z dowiezieniem tego do schroniska , ponieważ jestem poza Łodzią do końca września. Może jest taka opcja, żebym zamówiła paczkę z zooplusa na adres którejś z Was i Wy dostarczycie ją do kociarni
mamamariana pisze:Bardzo dobry pomysł!
Niestety, kocie sprawy jakoś nie mogą przebić się na stronę FB, ja już tydzień czekam, żeby wstawili ogłoszenie Boo, która jest tymczasikiem ze Schroniska
ruru pisze:anka22 pisze:Ruru i wolontariuszki ja wspomogę chętnie taką paczką lepszych karm , ale mam problem z dowiezieniem tego do schroniska , ponieważ jestem poza Łodzią do końca września. Może jest taka opcja, żebym zamówiła paczkę z zooplusa na adres którejś z Was i Wy dostarczycie ją do kociarni
Ania kochana, jak zwykle![]()
![]()
![]()
może najlepiej, jeśli mamamariana się zgodzi,
paczkę na jej adresik, bo samochodowa jest?
anka22 pisze:ok więc czekam na wiadomość, Ruru wejdź na stronę zooplusa i może podaj namiary na jakieś , które są chętnie jedzone przez te biedaki , rozumiem ,że przede wszystkim chodzi o mokrą karmę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, kasiek1510, puszatek, Silverblue i 1576 gości