Wawa- JEEP - wyrok-czekam na odpis. Warto walczyć!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 12, 2014 12:10 Re: Wawa-4 kociaki..cierpliwie czekamy na DOMY.

Szalony Kot pisze:U mnie Carmen bardzo szybko załapała, ze z takiej zabawki wylatują chrupki... więc miauczała na mnie, żebym toczyła szybciej :ryk:

ależ oczywiście że tak - wczoraj Basia pokazywała Jeepowi i Kangusi jak się toczy zabawkę i byli bardzo zachwyceni, ze znalazła się osoba do toczenia a oni mogą tylko jeść :mrgreen: jak Basia przestała toczyć to pretensja w oczach i zdumienie były wielkie. Poszli sobie :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 12, 2014 12:11 Re: Wawa-4 kociaki..cierpliwie czekamy na DOMY.

mamaGiny pisze:a u mnie mendy omijają ze wstrętem -chrupki z ziemi będą jadły? :ryk:

jakbym do środka nasypała pasztecików to może, może ..ale chrupki..

moje domowe też nawet nie spojrzą :evil:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie sty 12, 2014 20:58 Re: Wawa-4 kociaki..cierpliwie czekamy na DOMY.

Marzena , no daj najlepsze w świecie wieści, że Jeep jedzie do domku na dniach, proszę. Nie mogę się doczekac takich wiadomości.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Śro sty 15, 2014 19:05 Re: Wawa-4 kociaki..cierpliwie czekamy na DOMY.

Kangusia po sterylce! :piwa: :piwa: :piwa:
ufff, choć zdecydowałam o niezakładaniu kubraczka (mam złe doświadczenia z ubrankami) a kotunia mnie zaskoczyła i nerwowo siedzi i się cała liże. Albo biega w poszukiwaniu chrupek. Dokładnie wie, gdzie były, gdzie leżały zabawki z chrupkami, skąd jest brana karma i wskakuje na te półki, a ponieważ schowana jest i Kangusia przyuważyła gdzie to teraz się próbuje włamac do szuflady.
Mam nadzieje, ze jednak sobie nie rozliże ranki, ale trochę nerwów jest.
Miała zrobione rtg łap tylnych oraz kręgosłupa - i generalnie wszystko jest ok, choc ma coś inaczej niż zywkle, ale nic patologicznego. Po prostu taka jej uroda.
W morfologii rozmaz leukocytow przekrzywiony (czy jak to tam się nazywa), co swiadczy o rzucie lamblii , ale już się wyrownuje. Pozostałe parametry ok.
Testy zrobiłam, bo inaczej nie miałabym argumentu dla przyszłego ds, aby zrobił testy swojemu kotu, a Kangusia musi iśc do domu na dokocenie.

Jeep w ds!!! :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok:
Od popołudnia poniedziałkowego.
Pani totalnie w nim zakochana, gadają ze soba w nocy. Pan z coreczką tez zauroczeni, ale pamiętaja, ze ich rezydentka jest rownie piekna i mądra.
Jeep chodzi po mieszkaniu, probuje się w delikatny i uprzejmy sposob wkupic w laski 3letniej burasi Hanny. Na powitanie sie nawet przed nia dosłownie ukłonił 8O pierwszy raz widziałam cos takiego.
Jest bardzo oszołomiony i podeskytowany, bo z pustego mieszkania z jedna osoba trafił do mieszkania z wieloma meblami, półkami, lustrami, akwarium, lampkami i trzema osobami. Z emocji nie je (przynajmniej jeszcze nie mam takiej informacji) no i w pierwszą noc zrobił siku na ubranie pana na fotelu. tez nie wiem, czy już kuwetke znalazł i się troche z tego powodu denerwuję. Jednak ku zaskoczeniu wszystkich, ktorzy go znaja osobiscie już pierwszego dnia dał się głaskać i daje sie głaskać wszystkim.
Rezydentka na niego syczy, ale już po dobie wraca do normalnego funkcjonowania, korzysta z kuwetki, je, troche sie bawi. Jeep za nią chodzi i jest jej bardzo ciekawy. Nie było żadnych łapoczynów, ani rzucania się sobie do gardeł.
Jestem z domkiem w stałym kontakcie, telefoniczno-smsowym.
Myślę, ze wszystko bedzie dobrze, bo już jest dobrze.

Pusto bez Jeepa, widac jak był absorbujący i jak wypelniał przestrzeń. Kangusia troszkę osamotniona, bo Nissan trzyma sztamę z Toyotką. Odzyli, bawią się i szaleja na całego.

Marzenia11

Post » Śro sty 15, 2014 19:11 Re: Wawa-4 kociaki..cierpliwie czekamy na DOMY.

czyli same dobre wiadomości :D
Kangusi życzę żeby szybciutko wydobrzała po sterylizacji a całej trójce dobrych domków :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Czw sty 16, 2014 4:54 Re: Wawa-3 kociaki..JEEP W DS! Czekamy na kolejne domy.

super wieści ;-)

teraz niech się ustawiają kolejko po resztę towarzystwa :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw sty 16, 2014 9:56 Re: Wawa-3 kociaki..JEEP W DS! Czekamy na kolejne domy.

Jeep w DS! :dance: Bardzo się cieszę! :dance2:
Teraz za domy dla pozostałej trójki! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw sty 16, 2014 10:02 Re: Wawa-3 kociaki..JEEP W DS! Czekamy na kolejne domy.

Ciągle nie je i sika na fotel :roll:
Postawili kuwetę na fotelu, ale brak dzisiaj smsa rano świadczy, ze bez skutecznie. Tylko nie wiem gdzie nasikał w nocy... Musi się udać, pani w nim na zabój zakochana tylko niech się to unormuje, bo martwię się okrutnie.

Kangusia jak pershing, nikt kto nie wie by nie pomyślał, ze miała wczoraj sterylkę.

Marzenia11

Post » Czw sty 16, 2014 10:15 Re: Wawa-3 kociaki..JEEP W DS! Czekamy na kolejne domy.

a może mają żwirek drzewny i dlatego tam nie chce sikać ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Czw sty 16, 2014 10:32 Re: Wawa-3 kociaki..JEEP W DS! Czekamy na kolejne domy.

wibryska pisze:a może mają żwirek drzewny i dlatego tam nie chce sikać ?

nie, ma swój żwirek i nawet swoją kuwetę. I drugą większą, nową.

Marzenia11

Post » Czw sty 16, 2014 11:53 Re: Wawa-3 kociaki..JEEP W DS! Czekamy na kolejne domy.

Załatwił się do kuwety stojącej na fotelu! siku i kupę!
No i w nocy było integracyjne spotkanie z rezydentką Hanną. Wszystyko idzie ku dobremu :D :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw sty 16, 2014 11:55 Re: Wawa-3 kociaki..JEEP W DS! Czekamy na kolejne domy.

To delikatnie go tam wstawiać (skoro daje się dotykać) i grzebać razem z nim :oops: jak kot zobaczy, że to do grzebania, to może zaskoczy.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sty 16, 2014 13:32 Re: Wawa-3 kociaki..JEEP W DS! Czekamy na kolejne domy.

to dobrze :D

Marzenko może napisz w pierwszym poście jaka jest aktualnie sytuacja
i wstaw zdjęcia 3 kociaków które jeszcze szukaja domów :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Czw sty 16, 2014 13:38 Re: Wawa-3 kociaki..JEEP W DS! Czekamy na kolejne domy.

:1luvu: :1luvu: :piwa: Jeep cudnie, bardzo się cieszę . Teraz mocne kciuki za pozostałą trójkę i , żeby szybko znalazły kochajace domki
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pt sty 17, 2014 1:34 Re: Wawa-3 kociaki..JEEP W DS! Czekamy na kolejne domy.

W końcu zjadł!!!
Podpowiedziałam pani, aby mu dała trochę wędlinki i to był strzał w dziesiatkę - jadł na zmianę, szyneczkę i animondkę, z ręki 8O a nie z miski.
Było też pół godziny zabawy z rezydentką i pańcią.
Kuweta jedna ciągle na fotelu - no księciunio :roll: :ryk: :ryk: :ryk:

Kangusia super! Wszelkie zalecenia utrzymania kota w miejscu i pilnowanie , aby nie wskakiwała, można sobie włożyć między bajki. Nie ma na nią mocnych.
A Toyotka... była zarówno w poniedziałek jak i wczoraj pierwsza w transporterku, gotowa do wyjscia. Jej się transporterek bardzo dobrze kojarzy, z domem, drapakiem, kocim kumplem... Gdy wróciłam z Kangusią, nie wchodziła w ogole do pokoju, gdzie był Nissan i Kangusia, a dzisiaj od ranma syczała na koty i była zainteresowana jedynie kontaktem z człowiekiem.
Wieczorem już jej przeszło. Ale serce pęka na myśl, jak się jej w tym domu podobało... zeby ci kretyni to wiedzieli... to co? By się na pewno nie przejęli.

Marzenia11

[poprzednia][następna]