nerkowy Dyzio Torcik - pogorszenie wyników :( str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 25, 2013 6:55 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 3 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

Zaglądam do Dyziulka z rana i podrzucam chłopaka :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto cze 25, 2013 7:33 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 3 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

Też tylko szybko zaglądam, choć nic nie wiem, co u Was.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto cze 25, 2013 9:01 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 3 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

ciągle mam nadzieję, że może jeszcze coś sprzedamy z tego bazarku dla Dyzia:
viewtopic.php?f=20&t=153880&p=9917294#p9917294
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Wto cze 25, 2013 9:12 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 3 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

Ja kupiłam na bazarku 2 rzeczy , tylko nie wiem do kogo się zgłosić po dane do wpłaty :roll:

TO MÓJ WPIS Z WCZORAJ -Dla mnie- zabawka d) myszko-rybka z dziurkowanej skóry, nadziewana kocimiętką
futerko , oraz 2. filcowy naszyjnik na bazie linki stalowej ten różowy soczysty
Czegoś sobie odmówię ale kotki wspomogę na ile mogę .

Na tym wątku pisałam -http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=154084
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Od: Pt lut 03, 2012 21:00

Post » Wto cze 25, 2013 9:22 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 3 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

wanilia03 - dziękujemy :1luvu:
więcej napisałam na bazarku :D
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Wto cze 25, 2013 15:36 Re: Nerkowy Dyzio Torcik 3 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

dzisiaj nadrobiłam wczorajsze zaległości w głaskaniu Dyzia :)

bidusiek przyszedł zobaczyć co jedzą koty i też dostał troszeczkę
ma apetyt - je swoją suchą karmę, mokrej karmy nie dostaje bo zostawiał

Oskar go prawie nie ganiał, więc mógł swobodnie pospacerować

wczoraj gdy wpisywałam informacje do zeszytu
Dyzio przyszedł do mnie na biurko i nadstawił łebek do głaskania
słodziak

chętnie pił wodę z fontanny - i wczoraj i dziś

chodził sobie po drapaku, po wiklinowym koszyku

wskakiwał na okienka, trochę pomiauczał

a tam gdzie w okienku jest kratka zazwyczaj siedział przy dymnej Ani

ta koteczka to takie małe brykadełko koci dzieciaczek
dzisiaj próbowała coś przyciagnąć łapką przez kratkę
a łapeczki ma drobniutkie jak ona cała :)

długowłosa Frania ma swoje ulubione miejsca - wszędzie się pięknie prezentuje :)

dymna Ania bardzo chce wchodzić do Dyzia kuwety :) wystarczy sie odwrócić :)
zamknęłam klatkę bo mała rozsypałaby cały żwirek

Dyzio tabletki dostał na końcu wizyty - potem dostał też kilka chrupek Felixa
i znowu włożyłam go do klatki

najpierw się naburmuszył ale zaraz dał się pogłaskać przez kratkę
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Wto cze 25, 2013 17:22 Re: nerkowy Dyzio Torcik 3 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

:kotek: Kochany Dyzio :1luvu:
]ObrazekObrazekObrazek

wanilia03

Od: Pt lut 03, 2012 21:00

Post » Wto cze 25, 2013 17:27 Re: nerkowy Dyzio Torcik 3 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

Dyziuniu, dobrze, że dużo pijesz. Trzeba dużo pić.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto cze 25, 2013 20:07 Re: nerkowy Dyzio Torcik 3 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

Super :1luvu: , że Dyziunio spokojny, że dużo pije i fajnie je suche -mokre może mu np. nie smakować (popracujemy nad mokrym w domku). Zwierzaki lubią pić z fontanny, moje wszystkie uwielbiają a ponieważ będzie jeden więcej pyszczek do picia to zamówiłam razem z zabezpieczeniem okien również drugą fontannę:). Renatko bardzo proszę poobserwuj jaką karmę Dyzio lubi najbardziej i czy ewentualnie leki można mu podać w takim patyczku (np. z rossmana), żeby nie stresować i tak już zestresowanego kociaka.Super informację dzisiaj i mam nadzieję, że wygłaskałaś również i za mnie Dyziulka? :ok: Weszłam dzisiaj po pracy do wet.naszej kupić szampon dla mojego piesia i wet. powiedziała, ze często kot, który ma pełną miskę ciepło i kogoś do głaskania nie chce uciekać i pocieszyła mnie tym bardzo :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Wto cze 25, 2013 21:14 Re: nerkowy Dyzio Torcik 3 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

kasia1568 pisze:Super :1luvu: , że Dyziunio spokojny, że dużo pije i fajnie je suche -mokre może mu np. nie smakować (popracujemy nad mokrym w domku). Zwierzaki lubią pić z fontanny, moje wszystkie uwielbiają a ponieważ będzie jeden więcej pyszczek do picia to zamówiłam razem z zabezpieczeniem okien również drugą fontannę:). Renatko bardzo proszę poobserwuj jaką karmę Dyzio lubi najbardziej i czy ewentualnie leki można mu podać w takim patyczku (np. z rossmana), żeby nie stresować i tak już zestresowanego kociaka.Super informację dzisiaj i mam nadzieję, że wygłaskałaś również i za mnie Dyziulka? :ok: Weszłam dzisiaj po pracy do wet.naszej kupić szampon dla mojego piesia i wet. powiedziała, ze często kot, który ma pełną miskę ciepło i kogoś do głaskania nie chce uciekać i pocieszyła mnie tym bardzo :ok: :ok: :ok:

Kasiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: dziękuję że zamówiłaś zabezpieczenia :D i fontannę :D

jak by tu jeszcze zabezpieczyć Twój balkon :roll: rzeczywiście jest nietypowy no i kamienica zabytkowa

też myślę, że Dyziowi spodoba się u Ciebie :D
-
to ja jeszcze przypomnę, że u Kasi :1luvu: Dyzio ma obiecany dom tymczasowy a może nawet stały :1luvu: od 1 września
i teraz szukamy pilnie dla Dyzia wcześniejszego domu tymczasowego od zaraz do 1 września
Ostatnio edytowano Wto cze 25, 2013 21:29 przez wibryska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Wto cze 25, 2013 21:20 Re: nerkowy Dyzio Torcik 3 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

Duszek686 napisała :

Byłam po południu, posiedziałam dobrą godzinę.
Dyzio tę godzinę spacerował, ale musiałam go trochę bronić przed Oskarem, bo jednak go ganiał, a Dyziulek się stresował.

Dyzio tabletki dostał, choć nie obyło się bez ekscesów, bo nie chciał jednej z nich połknąć zanicnaświecie :twisted: - no ale przecież mnie się NIE ODMAWIA :twisted: :lol:

Wszystkie mają apetyty, Dyziulek najmniejszy - suche je ale ta karma nerkowa mokra mu kompletnie nie smakuje :(
Bardziej smakuje Oskarowi, który zaczaja się przy klatce Dyzia i wygrzebuje przez szpary kawałki karmy z dyziowej miski :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Wto cze 25, 2013 21:30 Re: nerkowy Dyzio Torcik 3 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

w lecznicy Dyzio jadł mokrą karmę a teraz żadnej mokrej nie chce
ciekawe czy po kastracji gdy był w lecznicy jadł mokrą karmę nerkową

-

Duszek napisała, że dymna Ania jest młodziutka - ma ok 6-7 m-cy
a długowłosa Frania ma 2 latka
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Wto cze 25, 2013 21:31 Re: nerkowy Dyzio Torcik 3 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

Tez zaglądam cały czas mimo że nic nie piszę :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto cze 25, 2013 21:35 Re: nerkowy Dyzio Torcik 3 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

CatAngel pisze:Tez zaglądam cały czas mimo że nic nie piszę :)

Witaj CatAngel :D piszesz :D ogłoszenia :D dziękujemy :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Wto cze 25, 2013 21:47 Re: nerkowy Dyzio Torcik 3 m-ce w klatce > potrzebny DT do 1

Tak myślę, że Dyzio może zupełnie zmienić przyzwyczajenia jedzeniowe w domu. I może mu zasmakować wszystko podsunięte pod pyś.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]