Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Nauczył się, że w łazience mu się dobrze sika. Daj mu tam siedzieć, jak potrzebuje.
Hania66 pisze:OKI pisze:Nauczył się, że w łazience mu się dobrze sika. Daj mu tam siedzieć, jak potrzebuje.
pisałyśmy równocześnie
OKI pisze:Hania66 pisze:OKI pisze:Nauczył się, że w łazience mu się dobrze sika. Daj mu tam siedzieć, jak potrzebuje.
pisałyśmy równocześnie
U mnie tak ma Kulokot. Tzn. ona nie ma problemu z laniem gdziekolwiek, ale do kuwety najlepiej jej się trafia w łazience.
Jak jestem w domu, to sobie wchodzi i wychodzi kiedy chce, albo zostawiam otwarte drzwi.
Jak idę spać lub do pracy, to Kulokota zamykam.
Sama się pakuje, bo to lubi - ma osobistą kuwetę, osobiste żarcie i osobiste posłanko, i nikt jej nie wnerwia i nie przeszkadza
ASK@ pisze:jak mnie zatkało to także trudno z białym montażem trudno było się rozstać. Ma taki uspokajający kolor
Hania66 pisze:ASK@ pisze:jak mnie zatkało to także trudno z białym montażem trudno było się rozstać. Ma taki uspokajający kolor
myślisz, że to o kolor się rozchodzi
ASK@ pisze:Hania66 pisze:ASK@ pisze:jak mnie zatkało to także trudno z białym montażem trudno było się rozstać. Ma taki uspokajający kolor
myślisz, że to o kolor się rozchodzi
Ano tak myślę. Z doświadczenia wiem jak mojej pupie z bielą trudno było się rozstać.Heroiczny wysiłek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], MB&Ofelia, puszatek, zuza i 1549 gości