TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 06, 2012 15:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Potrzeb ELEKTRYK do odgryz KABL z LODÓ

Kociara82 pisze:przede wszystkim trzeba cos wymyslec jak zabezpieczyc te kable by sie taka historia wiecej nie powtorzyla

A no właśnie. Zasłonić czymś, włożyć kabel w osłonkę, rurę...

Za futrzaste :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 06, 2012 18:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Potrzeb ELEKTRYK do odgryz KABL z LODÓ

Justa&Zwierzaki pisze:Byłam dzis z Węgielkiem u weta bo juz wczoraj wieczorem pojawił sie problem z wyciskaniem moczu, szło po kropelce, dzis nadal jest ten problem :( Wetka tez go nie wycisła ( ja go troszkę rano wyciskałam ) i teraz sa dwie opcje : albo sam zaczyna pęcherz pracować , albo mamy wielki problem , od dziś znów jest na Niwalinie . Kupal idzie nadal bez czucia :(

Jutro jadę na kastracje z Boryskiem :)

Jutro tez wezmę na kontrolne badanie Noemi , ciekawe jak będzie oceniona , mam na myśli efekty rehabilitacji ...
Niestety nadal nie kontroluje czynności fizjologicznych :(

A Fibi aż skomli z bólu , nie idzie mi podać tych tabl które ma dostawać , i dostał dzis na 3 dni coś w płynie ...

Biedny staruszek,najpierw szlapki teraz uszka :(

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Wto lis 06, 2012 18:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Potrzeb ELEKTRYK do odgryz KABL z LODÓ

Plamka została dziś zaszczepiona .

Borysek wykastrowany .

Noemi dostała jakis zastrzyk aby ten odbyt poprawić i jest na Niwalinie tak jak Węgielek , a jego pęcherz zaczyna pracować , choć jeszcze sam nie sika .

Marcelek znacznie gorzej :(:(:( , ciągle wymotuje . jest na kroplówce, dostał zastrzyki i jutro znów z nim jadę do weta , ale rokowana sa złe :(:(:(

A Kitek dzis odszedł za T.M. [*]

Szilka ( ta która pojechała do Łodzi tez za T.M. [*]
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lis 06, 2012 19:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] a Marcel walc

:(
Kitku [*]
Szilko [*]
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto lis 06, 2012 19:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] a Marcel walc

O rany same smutne wieści ... :(

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto lis 06, 2012 19:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] a Marcel walc

O rety....
Kociaki [*] [*] [*] :cry: :cry: :cry:

Justyś, ściskam mocno Kochana!
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto lis 06, 2012 19:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] a Marcel walc

Smutno bardzo.
Niewiele pisałaś o Kitku. Śliczny czarny kotuś, dla czego umarł?
A dlaczego umarła malutka Szila?

Oby Marcelek miał więcej szczęścia.

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Wto lis 06, 2012 21:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] a Marcel walc

Kitek byl juz bardzo wiekowym kocurkiem i bardzo chorowal. Od dawna mial bardzo silne biegunki, ostatnie dni, tygodnie byly szczegolnie trudne, bo slabl z dnia na dzien. Ledwo stal na lapkach. Byl juz bardzo chudy z tej choroby. Dobrze, ze udalo Ci sie mu pomoc spokojnie odejsc, bo gdyby odszedl sam, to by tak niemozliwie cierpial, ze sama bys tego nie wytrzymala tez.

Szila z tego, co mi Justyna mowila, najprawdopodobniej miala wady genetyczne, wogole nie rosla, a jak otwarla oczka okazalo sie, ze... malenka nie widzi! 8O

Ech... Kiteczku [*] Szilko [*] :cry: :cry: Do zobaczenia kiedys...

Marcelku, sprobuj ten jeden raz chociaz, jeden jedyny raz jeszcze zawalczyc, jesli masz na tyle sily.

marivel - weci mowia, ze Marcelek jest bardzo slaby. :( Jesli jego nerki nie "zaskocza"... :| :( Czasem zdarza sie cud... najlepszym na to przykladem jest Sp.Ozzi [*] ktoremu dawano max kilka tygodni/miesiecy gdy zdiagnozowano u niego raka. A On zyl jeszcze 3,5 roku od tego momentu! To byl cud, cud milosci, bo byl kochany bezwarunkowo i sam kochal ludzi, swiat, zycie...Moze wiec i z Marcelkiem bedzie podobnie, moze tez wydarzy sie cud?... W tej chwili jest na lekach, kroplowkach. Ale jesli nie bedzie do jutra poprawy - bedzie lepiej dla Niego, gdy odejdzie spokojnie zasypiajac.
Skoro wetka sama stwierdzila, ze chce dac temu kotu jeszcze jedna szanse, chocby ostatni raz, to widocznie ma ku temu powody. :ok: To osoba z ogromnym doswiadczeniem, wie, co robi :)

Fibi... przyjacielu, co Ci znowu jest? :roll: Martwie sie o Ciebie, piesku...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lis 07, 2012 1:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] a Marcel walc

Przed chwilka umyłam i przewinęłam przed snem Bartusia, Noemi i miałam sie brać za wyciskanie moczu i mycie Węgielka i jakie było miłe zaskoczenie ponieważ sam od siebie wysikał sie odrobinkę , choć nadal bez czucia ale to i tak jest wilki sukces :ok: :ok: :ok:

Marelek bardzo słaby , chyba przegrywamy walkę :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 07, 2012 7:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] a Marcel walc

Kitku [*] Szilko [*] :cry: :cry:

Marcelku, walcz proszę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lis 07, 2012 11:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] a Marcel walc

:(
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro lis 07, 2012 12:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] a Marcel walc

Węgielek przed chwilka sam sie wysikał :ok: :ok: :ok:

Marcelek odchodzi :(:(:( za 2 godziny jede z nim do weta i chyba ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lis 07, 2012 12:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] a Marcel walc

Justynko, jestem myślami przy Was :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lis 07, 2012 12:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] a Marcel walc

Ja też jestem z Wami ...
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Śro lis 07, 2012 14:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Kitek i Szila za T.M.[*] a Marcel walc

Weci wiedza co robia, wiec jesli uznaja, ze Marcel za bardzo cierpi, a jego cierpienia mozna skrocic jedynie przez eutanazje-ok, choc to boli, ale trzeba dla dobra tego kota podjac te decyzje. Najwazniejsze, by on nie cierpial.

Wegielku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nawet nie wiesz, jak sie ciesze z tej drobniutkiej niespodzianki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Tak trzymaj, kochanie! :ok: :ok: :ok: :ok: Jestem z Ciebie bardzo, bardzo, ale to baaaaaaardzo dumna :ok: Dzielny kotek, taki silny :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]