Szczytno. Pomagamy kotom ze schroniska. Dołącz do nas.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 09, 2013 11:14 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

dana2509 pisze:Co z wątkiem dla dziewczynek?
Jak myślicie? Bazarki czas zacząć?

No wąteczek przydałby się, przydał... :oops:
Z bazarkami też można ruszać.
Pieniądze są i będą potrzebne, a była skarbniczka z forum zniknęła i wspólnie uzbieranych pieniędzy do dziś nie przesłała :roll:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Śro sty 09, 2013 12:24 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

W weekend postaramy się z Anią ( córka ) ruszyć następny bazarek z rzeczy od Salah...... Czekam na ostatnia wpłatę z tego bazarku, który się skończył i rozliczę. Na początek trzeba spłacić dług za badania i szczepienia Rudolfa 143,00.
Zaczniemy znowu zbierać :ok: Pozwolicie, że tym razem ja będę trzymać kasę :?:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro sty 09, 2013 12:38 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Alu, oczywiście, że tak :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Śro sty 09, 2013 13:23 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

alab108 pisze: Pozwolicie, że tym razem ja będę trzymać kasę :?:
Nowa_Sztno pisze:Alu, oczywiście, że tak :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No pewnie Alu :1luvu:
Nowa_Sztno pisze:
dana2509 pisze:Co z wątkiem dla dziewczynek?
Jak myślicie? Bazarki czas zacząć?

No wąteczek przydałby się, przydał... :oops:
Z bazarkami też można ruszać.
Pieniądze są i będą potrzebne, a była skarbniczka z forum zniknęła i wspólnie uzbieranych pieniędzy do dziś nie przesłała :roll:

Mogę założyć,jeśli meksykanka nie ma nic przeciwko, bo Ona miała to zrobić, więc nie chcę wybiegać przed szereg :)

Mam nadzieję, że zgodnie z obietnicą skarbniczki pieniądze zostaną przesłane.

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro sty 09, 2013 13:44 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Danusiu, jak dasz radę to zakładaj wątek.
Widzisz jak to u mnie z obietnicami :oops:
A martwię się bo dziś zjeżdża domnie kolejny kocipartyzancki przerzut i...

Zatem natup na mnie ile cza... i rób jak uważasz.
Ja dziś wieczorem będę miała chwilkę wolną,to dopiero wtedy mogłabym cuś tworzyć.

Czymam kciuki :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro sty 09, 2013 14:02 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Danusia raz dwa machnie wąteczek pomiędzy: Obrazek Obrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro sty 09, 2013 14:29 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

O toto.
Ma kobita doświadczenie to se poradzi :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro sty 09, 2013 14:36 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Wobec powyższego, że nikt nie zgłosił zastrzeżeń odnośnie trzymania przeze mnie kasy chciałabym żebyśmy ustaliły jasne dla wszystkich zasady korzystania z pieniędzy, które uda nam się zgromadzić. Stan posiadanych pieniędzy będzie widoczny dla wszystkich, będę zdawała relację z każdej uzyskanej kwoty i z każdej wydanej kwoty. W tej chwili jesteśmy na minusie, ale lada chwila to się zmieni :mrgreen: I wydaje mi się, żeby nie było żadnych nieporozumień na każdą kwotę z naszego Funduszu, w przypadku zapotrzebowania będę prosiła jakieś paragony. Tak mi się wydaje, że będzie uczciwie. Oczywiście mogą być przypadku niemożności otrzymania paragonu, wtedy będziemy razem decydować :ok: Tylko się zastanawiam, jak to zrobić żebym mogła na pierwszej stronie tego wątku, bo wydaje mi się , że należy dalej go kontynuować, jak myślicie?, prowadzić rozliczenia :?: Proszę o pomoc, rady, sugestie :oops:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro sty 09, 2013 14:45 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Alu, ja się zgadzam z Tobą w każdym calu :ok:

Rozliczenia też w pierwszych postach wątku dobrze wstawiać - żeby niedomówień nie było.
Księgowość, to księgowość, rozliczenia muszą być jasne i przejrzyste. I nie ma co się szczypać z prośbą o paragony ani obrażać za ich dopominanie się (chociaż chyba do pierwszych postów w wątku, to już nie ma sensu wstawiać rachunków, a konkretne rozliczenie "całej transakcji" i tyle - jak myślicie?). Nie szczypiemy się z żebractwem dobroczynnym, to i z rozliczeniami nie ma co się szczypać - to moje oficjalne stanowisko w kwestii finansowej :wink: :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro sty 09, 2013 14:56 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Alu, ja popieram w całej rozciąglości...
Już dawno mówiłam, że tak doskonale radzisz sobie z wieloksięgowością wielobazarków, że byłabyś dosKOTnałym skarbnikiem...
Tylko tak siedzę cicho w kąciku, żeby na przykład ktoś nie wymyślił, że ja mogłabym się tym zająć.
Bo to by była prawdziwa KOTostrofa (czyli wiersz o kotach?).
Superzaście, że sama się zaoferowałaś bez przemocy :mrgreen:
Ktoś, niestety, musi tę czarną robotę wykonywać...
Dobrze, że jest ochotniczka :piwa:

Co do pierwszej strony, nie znam się, za gupia jestem i za groma się mądrzyć w te sprawie nie potrafię.
A paragony nie zaszkodzą, to też działa jako pamięć zewnętrzna, łatwiej wszystko uporządkować. (ale co z paragonami za wypitą flaszkę? :oops: :mrgreen: )
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro sty 09, 2013 15:19 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

meksykanka pisze:Co do pierwszej strony, nie znam się, za gupia jestem i za groma się mądrzyć w te sprawie nie potrafię.
A paragony nie zaszkodzą, to też działa jako pamięć zewnętrzna, łatwiej wszystko uporządkować. (ale co z paragonami za wypitą flaszkę? :oops: :mrgreen: )

Flaszka była przekazana celem wypicia jej za zdrowie schroniastych kociastych, co też Renifer na ochotnika poczynił :ok: :ok: :ok:
Każdy jest elementem tej naszej ratowniczo-adopcyjnej miauorganizacji, zatem chwała Reniferowi, że przejął ten kolejny "obowiązek" w swoje ręce! I sąsiadowi też dziękujemy, że Renifera wspomógł w tym zadaniu. To jest właśnie praca zespołowa :D :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro sty 09, 2013 15:25 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Na szybko wstępniak gotowy.
viewtopic.php?f=13&t=149772

dana.b

Post » Śro sty 09, 2013 15:32 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Danusiu, błyskawico :1luvu:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro sty 09, 2013 15:33 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

Jako autorka wątku pierwszy i drugi post należy do mnie. Mogę go edytować i pisać wszystko czego zapragniecie.
Jeśli jednak chcesz Alu przejąć prowadzenie wątku, to trzeba wysłać prośbę do moderatora o zmianę autora.
Taka sytuacja miała miejsce kiedy to wątek meksykanki przejęła Joanna, więc to nie problem, jak widać.

dana.b

Post » Śro sty 09, 2013 16:21 Re: WĄTEK POMOCOWY!SZCZYTNO! POMÓŻ RATOWAĆ KOTY ZE SCHRONISK

po_prostu_kaska pisze:Ogromny szacunek za to co robicie :ok:
Jestem pełna podziwu za całą organizację :ok: Każdy osoba będąca elementem tej układanki jest niezbędna.

Już wcześniej miałam to napisać, ale pewne wydarzenia trochę to odwlekły, jednak myśl o tym nie dawała mi spokoju.
Kasiu- Ty też jesteś częścią tej układanki. Ty także wspomagasz koty ze Szczytna.
Proponuję zjednoczyć siły i działać wspólnie.
Nasza Ala sama prowadzi bazarki i to nie tylko na rzecz Szczytna. Gdybyś dołączyła do nas, to po pierwsze Ali byłoby lżej a po drugie byłoby miło, że jesteśmy razem dla tych kotów :P
Nasza maksyma "W jedności siła" :ok:

dana.b

[poprzednia][następna]