Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:Marta
masz jakieś zdjecia tej kotki co jest u mnie? bo mozna ja ogłaszać. strasznie miziasta ale psów nie lubi i na koty tez syczy raczej dom bez zwierzat . Ona jest młodziutka
MarKotek pisze:Plotkara pisze:Będzie ktoś jutro w schronisku?
ja bede na pewno juz
mar_tika pisze:Ja mam prośbę Kitka pojechała bez książeczki zdrowia.Czy mógłby jutro ja ktoś zlokalizować i przekazać p.Doktor? Kitka będzie miała zabieg w lupusie i Pani tam sobie odbierze książeczkę
MarKotek pisze:mar_tika pisze:Ja mam prośbę Kitka pojechała bez książeczki zdrowia.Czy mógłby jutro ja ktoś zlokalizować i przekazać p.Doktor? Kitka będzie miała zabieg w lupusie i Pani tam sobie odbierze książeczkę
poszukam
MarKotek pisze:mar_tika pisze:Ja mam prośbę Kitka pojechała bez książeczki zdrowia.Czy mógłby jutro ja ktoś zlokalizować i przekazać p.Doktor? Kitka będzie miała zabieg w lupusie i Pani tam sobie odbierze książeczkę
poszukam
Plotkara pisze:MarKotek pisze:mar_tika pisze:Ja mam prośbę Kitka pojechała bez książeczki zdrowia.Czy mógłby jutro ja ktoś zlokalizować i przekazać p.Doktor? Kitka będzie miała zabieg w lupusie i Pani tam sobie odbierze książeczkę
poszukam
Książeczka jest chyba w pudełku na adopcjach, ale uprzedzam, że jest tam ogromny bałagan i istny chaos, ale da się to ogarnąć : ).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 855 gości