Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pinokio_ pisze:warszawianka pisze:pinokio_ pisze:Potwierdzam odrobaczenie. Tak bylo jak napisalas Randa. Odrobaczane byly CESTAL-em.
DZIEWCZYNY!! Sa moje wyniki!!wszystko O.K! Zezarlam raka!T
No i dobrze mu tak, ciesze sie bardzo. Pamietasz? mowilam Ci, ze jesli sie nie poddajesz i stawisz mu dzielnie czola, to sobie pojdzie?
Mezowi teraz dobre fluidy przesylamy i wracajcie do Wolki, bo wiosna na Was czekai . . . . trzy stesknione koty.
pinokio_ pisze:czarnazmija pisze:ewona1 pisze:Randa pisze:Nie uwierzycie, ale Toluś się sprawuje znakomicie. Jest namolny, włazi na kolana i baranem domaga się miziania. Razem z Buraską władowali się na Państwo w nocy i spali i mruczeli na cały regulator, zwłaszcza celuje w tym Tolek. Powoli zwiedzają mieszkanie, załatwiają się do kuwety, jedzą, piją, podobno świetnie utrzymane i dużo ważą. To pierwsze próbki zdjęć
Chociaż coś pozytywnego w końcu na dzisiaj, ja już widzę te budkę na podwórku
Drugi pozytyw: udało się spacyfikować Zyzia, jak pół godz. próbował rozwalić klatkę i potem siedział w samochodzie, to opadł z sił, i 3 osoby wystarczyły, nikt nie odniosł obrazeń.
I trzeci: Krecik waży więcej niż poprzednio o 20 dg, jeszcze tak 0,5 kg i będzie kawał kota.
Wszyscy mówili, że Toluś niezależny i nie-przylepa. A tu los chciał, że mu się odmieniło. Ale cóż zrobić... Bardzo mu chyba brakowało głaskania. Zajmuje całe łóżko uzurpator jeden. A Burasia upodobała sobie parapet. Obserwuje świat za oknem. Za 2-3 dni spróbujemy szeleczek i może uda się przedstawić ją światu...
witaj czarnazmija.ciesze sie ze Tolek i Buraska do Was trafily![]()
![]()
MYsle ze buraska szybciej sie zadomowi bo ona po przejsciach ale Tolek trafil do nas jak mial moze miesiac.wychowal sie wmoim pokoju [czytaj-lozku]i zawsze okazywal wszystkim ze on Pan!ciesze sie ,dziekuje T
![]()
![]()
![]()
Witaj na forum czarnazmija, ciesze sie, ze bedziesz z nami.
O!!!!! przepraszam, ja nie mowilam, ze Tolo nie jest pieszczochem, albo , ze gryzie, czy cos. Mowilam, ze go kocham, ze jest przymilny, uwielnia czlowieka i jest bardzo grzeczny. Troche, a nawet wiecej wyjatkowo bylo mi zal go wydac. Na sam koniec faktycznie mnie ugryzl, tak, ze jeszcze czuje. Teraz wiem, ze lepiej nie mogl trafic i ciesze sie, ze bedziemy o nim i kiciuni wiedziec co jakis czas, dziekujemy.
issey32 pisze:Dziewczyny ostatnio mówiły, żeby na Kastora wpłacać. Na pierwszej stronie, w pierwszym poście można znależć dane.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 68 gości