PALUCH 7-GPK Mrau.Chore koty potrzebują weterynaryjnych karm

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 01, 2012 18:15 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

Gazety sa zawsze potrzebne 8)
Nie ma też Śróbki - moze ja wziol facet, ktorego urabialam na nia w zeszlym tygodniu :mrgreen:
Na maluchy dzis dotarł mały Ragdol - lub cos mocno w jego typie. Dzieciaki generalnie ok - jest jedno male cos przestraszone - jak na moje oko troche slabawe z kiepskim apetytem.
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Śro sie 01, 2012 18:46 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

zoyabea pisze:Gazety sa zawsze potrzebne 8)
Nie ma też Śróbki - moze ja wziol facet, ktorego urabialam na nia w zeszlym tygodniu :mrgreen:
Na maluchy dzis dotarł mały Ragdol - lub cos mocno w jego typie. Dzieciaki generalnie ok - jest jedno male cos przestraszone - jak na moje oko troche slabawe z kiepskim apetytem.

A czemu nie ma nowych maluszków w bazie? ja mam fajny domek, niestety na malucha jak na razie więc pewnie niebawem się wybierzemy i jakiś kociak będzie miał porządny domek. Sprawdzam stronę schroniska żeby być na bieżąco z sytuacją, ale fotek jakoś nie ma....

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro sie 01, 2012 19:29 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

zoyabea pisze:Gazety sa zawsze potrzebne 8)

poszła PMka do ciebie !

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Śro sie 01, 2012 19:37 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

dziewczyny czy wy w ogóle jesteście na fb? mają swoją stronę tam?

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Śro sie 01, 2012 20:32 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

ja w piatek podrzuce gazety, od ktorej jest otwarte? bo w ciagu dnia podskocze - rozumiem ze do szafy chowac?

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Śro sie 01, 2012 21:33 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

Maykaw pisze:ja w piatek podrzuce gazety, od ktorej jest otwarte? bo w ciagu dnia podskocze - rozumiem ze do szafy chowac?

Tak chowaj do szafy - od 12 dziala schron.
Facebooka chyba koty jako same koty nie maja - kiedys korzystalismy z "paluchowego" face'a - ale jest nas za malo zeby to wszystko ogarnac :cry:
Obrazek

zoyabea

Post » Śro sie 01, 2012 21:51 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

Gazety są potrzebne w każdej ilości!!! Bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję też serdecznie Gaocie za pomoc w sprawie Mordechaja :1luvu: :1luvu: :1luvu: Bubula wieści będą na pewno ;) Z pierwszych relacji Smarti: na razie Dziadu ma się dobrze, tylko wrzeszczy z klatki, bo kilka dni musi spędzić na obserwacji w wystawówce. Gardzi mięskiem, za to raczył przekąsić Felixa. Kupa ładna, siku ładne, humor jak zwykle doskonały :ok: :ok:

Never chodzi Ci o foty na stronie Palucha? Tam są tylko koty przechodzące kwarantannę. Maluchy do 12 tygodnia nie przechodzą, chyba że któryś przyjedzie z obserwacją na wściekliznę :?

Do Kasi i Ani: podesłałam na kącik Gordona, Galona, Sadybę, Pulpecika i Vegasa. Poza tym jest Ryga, Bobik i wisi nadal Mordechaj.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro sie 01, 2012 22:02 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

Obrazek

Odkryłam teraz, że Werbena to ta bura kotka, która została zwrócona z adopcji razem z Bulinką :(
Ostatnio edytowano Śro sie 01, 2012 22:34 przez alareipan, łącznie edytowano 1 raz

alareipan

Post » Śro sie 01, 2012 22:08 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

[quote="alareipan"

Do Kasi i Ani: podesłałam na kącik Gordona, Galona, Sadybę, Pulpecika i Vegasa. Poza tym jest Ryga, Bobik i wisi nadal Mordechaj.[/quote]

Podeslij mi na maila te ogloszenia wraz z fotami - porobie ogloszenia na gumtree itd.

Ja zatem zrobie ogloszenia Karasiowi, Rogerowi, Lucjanowi, Papaji i Stefanowi chyba ze juz ma.
Slicznie prosze Anie o przeslanie mi fotek ;)

Czarna Lusie 65/12 musialam dzis zaniesc na grzyby ;( wyhodowala sobie niestety niezlego stwora na glowie 8O :? :cry:
Obrazek

zoyabea

Post » Śro sie 01, 2012 22:17 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

Gazet trochę też mogłabym podrzucić, ale poza tym nikt nic nie chce??? :oops: :cry:

bagheera pisze:
Chciałam spróbować organizować kampanię szukania domu dla niebieskiej koteczki 363/12 ale piszecie, że jednak raczej jest dzika, więc może na razie jakąś zbiórkę w firmie spróbuję ruszyć na wsparcie
Z tego co wiem, są ograniczenia w zbieraniu pieniędzy, więc proszę rzućcie, co by się najbardziej przydało konsumpcyjnie-rzeczowego
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro sie 01, 2012 22:23 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

To co dla mnie zostało? 8)
Ostatnie które robiłam niestety nie poszły na stronę bo...poszły koty (Grubson, Porto)
Havanę ogarnę i zmodyfikuję ostatnie ogłoszenie Bulinki.
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro sie 01, 2012 22:41 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

bagheera pisze:Gazet trochę też mogłabym podrzucić, ale poza tym nikt nic nie chce??? :oops: :cry:

bagheera pisze:
Chciałam spróbować organizować kampanię szukania domu dla niebieskiej koteczki 363/12 ale piszecie, że jednak raczej jest dzika, więc może na razie jakąś zbiórkę w firmie spróbuję ruszyć na wsparcie
Z tego co wiem, są ograniczenia w zbieraniu pieniędzy, więc proszę rzućcie, co by się najbardziej przydało konsumpcyjnie-rzeczowego

Ależ wszystko weźmiemy Bagheera!!! :ok: :ok: Rzeczowo to gazety i szmatki w każdej ilości, przydają się też zabawki, maskotki dla kociąt do klatek. Miseczki i MISECZKI JEDNORAZOWE :!: :!: :!: I karma - obecnie sucha - jakakolwiek lepsza niż kitekat i marketówki.

Zoya, klikasz na miniaturę, otwierasz duże i ściągasz na pulpit ;)

:kotek: LUCJAN :kotek: CUDO!!! :D
Obrazek Obrazek

:kotek: VEGAS Piękny i przemiły, kiepsko radzi sobie w schronie z futerkiem. Zaczęły mu się robić paskudne kołtuny :?
Obrazek Obrazek

:kotek: MIŁOSZ :kotek: Dopiero trafił do adopcji ze szpitalika, a już zapowiada się, że tam wróci :(
Obrazek

:kotek: PAPAJA :kotek: FATALNE ZDJĘCIE, ALE KOTKA JEST CUKIEREK
Obrazek

:kotek: BOND :kotek: Tyle że agentka, bo to dziewczyna. OD STYCZNIA W SCHRONISKU :!:
Obrazek

:kotek: SADYBA :kotek: BARDZO FAJNA :ok:
Obrazek

:kotek: XXX :kotek: Kiedyś niewidzialny kot, ale poszedł ostatnio do przodu :ok: :ok: Nie pamiętam, czy ma imię.
Obrazek

:kotek: KADILAK :kotek: Kolejny uroczy dżentelmen
Obrazek

:kotek: DŻORDŻ :kotek: Przystojniejszy i fajniejszy niż Clooney ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

:kotek: LAMIA :kotek: Widać, że bardzo pokrzywdzona przez los :( OD PONAD PÓŁ ROKU SIEDZI W POKOJU ADOPCYJNYM :!: :!: :!:
Obrazek

:kotek: PULPECIK :kotek: SŁODKI GRUBASEK :love:
Obrazek Obrazek Obrazek

:kotek: KARAŚ :kotek: Amator przytulanek :love:
Obrazek Obrazek Obrazek

:kotek: STEFAN :kotek: Za długo w schronisku... nie przepada za innymi kotami i strasznie się męczy w boksie :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

:kotek: GORDON :kotek: Wieeelki mistrz salsy (z ludzkimi nogami ;) ) :love:
Obrazek

:kotek: ROGER :kotek: ...I JEGO WACHLARZ POZYCJI... ISTNY TOP MODEL :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:kotek: BULINKA :kotek: SMUTNA HISTORIA :( BRAK ŁAPKI, POWRÓT Z ADOPCJI, ADOPTOWANA PO NIEJ KOTKA I TEŻ ZWRÓCONA JEST TAK PŁOCHLIWA, ŻE NIE DA SIĘ JEJ ZROBIĆ ZDJĘCIA :(
Obrazek

:kotek: ŚRÓBKA :kotek: Bardzo fajna dziewczyna :D
Obrazek Obrazek

:kotek: XXX :kotek: Kotka poniżej roku, siedzi w klatce, bo nie lubi innych kotów :roll:
Obrazek

:kotek: GALON :kotek: PRZESŁODKI DZIECIAK :love:
Obrazek

:kotek: RYGA :kotek: Ślicznotka, od 4 miesięcy w schronisku
Obrazek

I KOCIAKI ZE SZPITALIKA, KTÓRE TEŻ JUŻ MOGĄ IŚĆ DO ADOPCJI, A NIE PRZECHODZĄ DO PA, BO POKOJE ADOPCYJNE SĄ ZAPCHANE, ALE TEŻ NIE DAŁYBY SOBIE TAM RADY

:kotek: PUCHACZ :kotek: NIEADEKWATNIE MIŁY DO MINY ;)
Obrazek

:kotek: WERBENA :kotek: STARSZA ALE PRZEUROCZA PANI :love:
Obrazek

:kotek: BENEK :kotek: OD MIESIĄCA W SCHRONISKU I WCIĄŻ W TO NIE WIERZY :(
Obrazek

:kotek: BOBIK :kotek: NIEWIDZIALNY KOT KOCHAJĄCY PIESZCZOTY
Obrazek

alareipan

Post » Śro sie 01, 2012 22:42 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

:kotek: XXX :kotek: Urocza syberyjka czy norweżka. Nie zapisałam czy miała nadane imię
Obrazek Obrazek

A ta kotka to była Huma huma 8O Taka miła?! 8O

alareipan

Post » Śro sie 01, 2012 23:14 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

ale kiedyś były fotki maluchów o ile pamiętam... z podanymi numerami miotów, Kasia wrzucała nawet ostatnio chyba...

będzie dostawa karmy w weekend o ile się wyrobię.

Z piątki maluszków zabranych ze schronu, które niby miały już samodzielne jeść, a nie umiały żyje tylko trójka - ujawnił się jakiś wirus, biegunka... :roll: w tym domu nie było pp, więc tam nie mogły jej załapać. Kotki są leczone.

'Moja' czwórka jak na razie dobrze, ale jak jest naprawdę okaże się dopiero po paru dniach.

Dodatkowo udało się przy okazji uratować od schronu malutką burasię - dziewczynka pojechała dziś do dt w Łodzi.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw sie 02, 2012 7:58 Re: PALUCH 7- GPK Mrau.Pilnie DT- ogrom kotów!Potrzebne gaze

już piszę odezwę do ogółu
Mam nadzieję, że ogół stanie na wysokości zadania
:kotek:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

[poprzednia][następna]