LunaKlara pisze:[...]
Kasia w pisz mnie prosze w niedzielne "dziury"
Uzupełniłam dzięki!
Może jeszcze ktoś chciałby wziąć jakiś dyżur - jutro PKP nieobstawione, a ja nie dam rady

marinella pisze:Jarka pisze:Radziu, ale ci się udało!

nie nie to nam się udało trafić na takiego Radzia

Ogłoszenie Radka już zdjęte.
marinella pisze:I jeszcze druga sprawa
czy ktoś byłby chetny na fanty na bazarki, dużo tego nie mam ale chętnie przekażę
Dzięki!
Ja niestety czasowo chyba nie dam rady

Czy ktoś byłby chętny przejąć fanty i wystawić bazarek?
miki27 pisze:I co, udało się złapać siostrę Radzia?
Które z kotów jadą do Łopuchowa? Zapadła już jakaś decyzja? A ta biała kicia w rude łatki będzie kotkiem wychodzącym z tego co rozumiem? Jest już ustalony jakiś plan działania co do kotów z pks? Ile mamy czasu?
Co do Łopuchowa, wszystko wyjaśni się we wtorek, jak tam pojadę.
Wstępnie z rozmowy z Panią wynikało, ze woleliby, żeby to były młodsze koty, żeby się przyzwyczaiły, ale to jeszcze będziemy omawiać...
Być może Mama Pandy i Bella pojadą do domku, który załatwia Małgocha Pe (dzięki Gosiu

)
Biała Kicia w rude łatki będzie kotem wychodzącym, a właściwie mieszkającym w budce w ogródku, ale na początek zostanie zabrana do pralni, żeby się przyzwyczaiła.
Ona chyba nie nadaje się na kota niewychodzącego, bo zamknięcie w klatce w piwniczce znosiła bardzo źle.
Co do planu działania, to co na te chwilę możemy zrobić, to wyłapywać kolejne koty, jak tylko zwalnia się jakieś miejsce.
Dzisiaj Śnieżka pojechała do DS, a na Jej miejsce w piwniczce została złapana Mama Majki (nazwana przez Pana Żula Belą).
Teraz pilnie szukamy DT dla Tygryska i Noelki.
Ryś na razie chyba lepiej żeby został w piwniczce.
Być może dla Lary też za jakiś czas przydałby się DT, ale tutaj mamy mieszane uczucia, czy próbować Ją oswajać, czy raczej wypuścić.
Lara miała złe wyniki wątrobowe, więc na razie podajemy Jej leki i będziemy powtarzać badania.