Poznań Główny PKP/PKS 2012 r| Budowa w pełni i nowe stado...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 26, 2012 16:20 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Alarm na PKS ! str 49

Czy ja to już tu pisałam?

Na facebooku powstała grupa zrzeszająca wszystkich karmicieli z terenu Poznania i okolic, grupa ma na celu zjednoczyć wszystkich karmicieli i rozpocząć wzajemną współpracę, wspieranie siebie na wzajem, pomoc w rozwiązywaniu problemów, w grupie siła :) zapraszam serdecznie :)
https://www.facebook.com/groups/283638775038895/

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Nie lut 26, 2012 17:28 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Alarm na PKS ! str 49

dzis na Skladowej 7 kotow ! tylu tam nigdy nie widzialam :) dwa czarne, 3 krowki i 2 czarne z bialymi dodatkami.
Na PKP 8 sztuk w tym jeden szaraczek ze swiszczacym oddechem, bardzo schudl...

Kasia w pisz mnie prosze w niedzielne "dziury"

LunaKlara

Od: Czw paź 20, 2011 22:06

Post » Nie lut 26, 2012 19:16 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Alarm na PKS ! str 49

Jestem winna tutaj posta bo faktycznie potem wychodzą nieciekawe sytuacje :oops: :oops: :oops:

W sprawie Radka sprawa wyglada tak : moja sytuacja osobista jest ostatnio dość skomplikowana dlatego wstrzymywałam się z ogłaszaniem tutaj w watku moich dylematów.
Ale chyba jednak powinnam. Radek jest cudnym kotem , pokochałyśmy go z córką bardzo i chcemy go w naszym domu. Na razie ma status tymczasa ale myślę ze bedzie wiecznym tymczasem ;)
Dlatego proszę o zdjęcie jego ogłoszeń zeby nie robić zamieszania potencjalnym chętnym i nie reklamowanie go jako szukającego domu.
dziękuje i przepraszam za zmieszanie z dzisiejszym domem który chciał go adoptować.
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

Post » Nie lut 26, 2012 19:22 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Alarm na PKS ! str 49

marinella pisze:Jestem winna tutaj posta bo faktycznie potem wychodzą nieciekawe sytuacje :oops: :oops: :oops:

W sprawie Radka sprawa wyglada tak : moja sytuacja osobista jest ostatnio dość skomplikowana dlatego wstrzymywałam się z ogłaszaniem tutaj w watku moich dylematów.
Ale chyba jednak powinnam. Radek jest cudnym kotem , pokochałyśmy go z córką bardzo i chcemy go w naszym domu. Na razie ma status tymczasa ale myślę ze bedzie wiecznym tymczasem ;)
Dlatego proszę o zdjęcie jego ogłoszeń zeby nie robić zamieszania potencjalnym chętnym i nie reklamowanie go jako szukającego domu.
dziękuje i przepraszam za zmieszanie z dzisiejszym domem który chciał go adoptować.

Czyli, tak naprawdę, dokociłaś się :D
Gratuluję :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie lut 26, 2012 19:29 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Alarm na PKS ! str 49

Mulesia pisze:
marinella pisze:Jestem winna tutaj posta bo faktycznie potem wychodzą nieciekawe sytuacje :oops: :oops: :oops:

Czyli, tak naprawdę, dokociłaś się :D
Gratuluję :ok:

Gratulujemy :kitty:

paula_kropcia

Od: Sob sty 28, 2012 21:11

Post » Nie lut 26, 2012 19:31 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Alarm na PKS ! str 49

Radziu, ale ci się udało! :D
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Nie lut 26, 2012 19:35 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Alarm na PKS ! str 49

Jarka pisze:Radziu, ale ci się udało! :D

nie nie to nam się udało trafić na takiego Radzia ;)
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Post » Nie lut 26, 2012 19:39 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Alarm na PKS ! str 49

I jeszcze druga sprawa
czy ktoś byłby chetny na fanty na bazarki, dużo tego nie mam ale chętnie przekażę
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Post » Nie lut 26, 2012 19:41 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Alarm na PKS ! str 49

To ci Radzio szczęściarz.Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Nie lut 26, 2012 20:32 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Alarm na PKS ! str 49

I co, udało się złapać siostrę Radzia?
Które z kotów jadą do Łopuchowa? Zapadła już jakaś decyzja? A ta biała kicia w rude łatki będzie kotkiem wychodzącym z tego co rozumiem? Jest już ustalony jakiś plan działania co do kotów z pks? Ile mamy czasu?

miki27

Od: Nie cze 12, 2011 21:23

Post » Nie lut 26, 2012 21:16 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Alarm na PKS ! str 49

Siostra Radka w ogóle się nie zjawiła, złapałyśmy matkę Majki

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Nie lut 26, 2012 21:27 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Alarm na PKS ! str 49

moorland pisze:Siostra Radka w ogóle się nie zjawiła, złapałyśmy matkę Majki

Kurczę...żeby się za chwilę nie okazało, że siostra Radka będzie w ciąży... :( no ale cóż poradzić. Dobrze, że się chociaż jednego koteczka udało złapać ;)

paula_kropcia

Od: Sob sty 28, 2012 21:11

Post » Pon lut 27, 2012 0:03 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Alarm na PKS ! str 49

LunaKlara pisze:[...]

Kasia w pisz mnie prosze w niedzielne "dziury"

Uzupełniłam dzięki!
Może jeszcze ktoś chciałby wziąć jakiś dyżur - jutro PKP nieobstawione, a ja nie dam rady :(

marinella pisze:
Jarka pisze:Radziu, ale ci się udało! :D

nie nie to nam się udało trafić na takiego Radzia ;)

:ok:
Ogłoszenie Radka już zdjęte.

marinella pisze:I jeszcze druga sprawa
czy ktoś byłby chetny na fanty na bazarki, dużo tego nie mam ale chętnie przekażę

Dzięki!
Ja niestety czasowo chyba nie dam rady :(
Czy ktoś byłby chętny przejąć fanty i wystawić bazarek? :kotek:

miki27 pisze:I co, udało się złapać siostrę Radzia?
Które z kotów jadą do Łopuchowa? Zapadła już jakaś decyzja? A ta biała kicia w rude łatki będzie kotkiem wychodzącym z tego co rozumiem? Jest już ustalony jakiś plan działania co do kotów z pks? Ile mamy czasu?

Co do Łopuchowa, wszystko wyjaśni się we wtorek, jak tam pojadę.
Wstępnie z rozmowy z Panią wynikało, ze woleliby, żeby to były młodsze koty, żeby się przyzwyczaiły, ale to jeszcze będziemy omawiać...
Być może Mama Pandy i Bella pojadą do domku, który załatwia Małgocha Pe (dzięki Gosiu :))
Biała Kicia w rude łatki będzie kotem wychodzącym, a właściwie mieszkającym w budce w ogródku, ale na początek zostanie zabrana do pralni, żeby się przyzwyczaiła.
Ona chyba nie nadaje się na kota niewychodzącego, bo zamknięcie w klatce w piwniczce znosiła bardzo źle.
Co do planu działania, to co na te chwilę możemy zrobić, to wyłapywać kolejne koty, jak tylko zwalnia się jakieś miejsce.

Dzisiaj Śnieżka pojechała do DS, a na Jej miejsce w piwniczce została złapana Mama Majki (nazwana przez Pana Żula Belą).
Teraz pilnie szukamy DT dla Tygryska i Noelki.
Ryś na razie chyba lepiej żeby został w piwniczce.
Być może dla Lary też za jakiś czas przydałby się DT, ale tutaj mamy mieszane uczucia, czy próbować Ją oswajać, czy raczej wypuścić.
Lara miała złe wyniki wątrobowe, więc na razie podajemy Jej leki i będziemy powtarzać badania.

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Pon lut 27, 2012 11:20 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Alarm na PKS ! str 49

Czy ktoś znalazłby czas żeby zawieźć matkę Majki na sterylkę na Polankę? Na razie jeszcze nie umówiłam, bo nie wiem czy w ogóle znajdziemy transport.

edit: jednak na środę, bo jutro nie ma Kasi Marciniak.

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Pon lut 27, 2012 12:06 Re: Poznań Główny PKP/PKS 2012 r.| Alarm na PKS ! str 49

Mama Majki to ta biała kotka z kilkoma czarnymi plamkami i czarnym ogonem?

Zorlis

Od: Sob paź 27, 2007 9:44

[poprzednia][następna]