Ani, obrazki powalają. Tylko czemu wszystkie baby są zakute ? Chocw sumie nazwa strony devianart wyjasnia to i owo
A propos ogonowej, jak najbardziej można ja złamać lub nadłamać . Wiem, bo mam ogon dłuższy z dłuższych - 7 kości jak na rasowa Czarownice przystało i jestem lekko tam nadłamana
Bauniu, pięknie nakreciłaś nam ten poranek, wyobraźnia działa
Dziewczynki... Przed kolejną wizytą u weta wesprzyjcie mnie... wczoraj zauważyłam, że Gepi ma rozwolnienie... spoko, zmiana żywienia, środowiska, odrobaczanie.. ale dzisiaj rano przed pracą sprzątając ich kuwetkę zobaczyłam jedną kupkę nie dość, że rozwolnienie to jeszcze śluz i krew Prawdopodobnie to Gepi, bo reszta w kuwecie była normalna...boję się o malca strasznie a nie wiem czy uda się go dzisiaj do weta zawieźć... zarówno ja i TŻ w pracy jesteśmy do 21 A jak coś mu się do tego czasu stanie? Nie mówiąc o tym, że nie mam w ogóle kasy... a do wypłaty sporo zostało
Potwierdzam, też zaobserwowałam coś takiego raz czy dwa Zatem spokojnie, wdech wydech. A niektórzy fajni weci są skłonni poczekać troszeczkę na wypłatę
Już wiem, że dzisiaj go do weta nie zawiozę dopiero jutro rano a podawałyście coś na tą krew w kale? Czy obserwowałyście i nic się nie działo? Panikuję, bo jak byłam nastolatką przez niewiedzę wykończyłam jedną kotkę malutką i tak się boję żeby nie zrobić znów krzywdy kociakowi złą decyzją
Selya, jeśli masz zamiar zawieźć kotka do veta jutro, a oprócz tej krwi nie ma innych objawów, to chyba nie ma sensu nic dawać. A nie możesz zadzwonić do weta i po prostu go dopytać?
Mścisław [']21.10.2010 Konstancja ['] 14.08.2017 Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą.
Rozmawiałam z koleżanką, technik weterynarii, co prawda nie ona leczy moje zwierzaki, ale jej ufam i zawsze dzwonię do niej jako pierwsze pogotowie i powiedziała, że to może być od odrobaczenia ale należałoby podjechać do weta i dać lek wstrzymujący krwawienie z przewodu pokarmowego.