TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 21, 2011 22:54 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:kabli nie da się wymienić?
Jaką miałaś tą kuchenkę?

To była kuchenka na dwa garnki , jeden mały , drugi duży .

Kable były stopione , wnuk P.Marysi sie dziwił ze to jeszcze działa , mogło to w każdej chwili sie przepalić :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro gru 21, 2011 23:03 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Dobrze, że się nic nie stało.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw gru 22, 2011 0:53 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Dobrze, że się nic nie stało.

Jak by sie zaczęło palic to ani ja ani zwierzaki by nie miały szans , jedynie wyjście mogło by być zajęte , tak mnie potwornie boli głowa . a jeszcze dzis mi koleżanka która mnie wozi mówiła mi ze jej kumpela miała zwarcie i pożar w domu ...

Ozzinek chce juz jeść a jeszcze nie moge muu dać , a on tak prosi :|

Byłam jeszcze u Morfeusza ( Kociara miała dzis przy nim dyżur :mrgreen: ) to było kolejne siku, mam nadzieje ze juz tak zostanie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 22, 2011 1:05 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Lepiej wyłanczać z gniazdka takie rzeczy na noc i jak się wychodzi.
Człowiek sobie kurcze nie zdaje sprawy co się może stać.

Ozinku puchatku do rana niedaleko wytrzymasz :wink: Ząbek już nie boli to i jedzonko będzie bardziej smakowało :ok:

Ola brawa dla Ciebie za dyżur przy Morfeuszku :ok:
W końcu przychodzimy do Justy aby jej ulżyć a nie na herbatkę :wink: :ok:
A Morfi przecudny kot, więc sama przyjemność z nim posiedzieć :wink: :ok:

Mam nadzieję że u Morfiego był to tylko piasek, który go przytkał (znam ten ból).
Siusiaj Morfeuszku ile wlezie :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw gru 22, 2011 13:40 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Morfeusz jest przepiekny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: przekochany miziak, calusnik, pieszczoch, mruczy na sam widok czlowieka, jedzenia i wogole.... jest slodki :1luvu: :1luvu:
Naprawde bedzie z niego super kumpel :ok: :ok: :piwa: :piwa:
Uwielbia puszki jesc. Suchego owszem, cos tam zje, ale mokre kocha.
Gadula sie z niego robi, co chwile cos do mnie pomiaukiwal :1luvu:

Ozzi... Powiem wam szczerze, nastawiona bylam, ze on nie wybudzi sie z tej narkozy, bo w jego wieku i z jego schorzeniami... Ale gdyby tak sie stalo, byloby mi lzej wiedzac, ze odszedl we snie, spokojnie, nie cierpiac, bez bolu. A on tymczasem ma sie znakomicie! :1luvu: Jest silny, bardzo silny :1luvu: Domaga sie mizianek, jedzenia, chcial wyjsc z klatki... Kochany :1luvu: :1luvu: Nie wiem, skad on czerpie taka sila do walki o zycie, do walki z choroba, skad tak wielka wola zycia u niego, ale to jest niesamowite :1luvu: Jestem pelna podziwu :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw gru 22, 2011 13:46 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Ucałuj proszę w kudłate policho od ciotki Phanty :wink:
:ok: :ok: :ok: :ok: trzymam cały czas

kudlate? :ryk: :ryk: oj cioteczko, Ozzinek przy okazji zabiegu zostal wygolony :) W tej chwili nie jest taki kudlaty jak zwykle, niemniej jednak nadal przeeeeeeesliczny i przeeeeeeeeslodki :1luvu:

Eustaszek znow mnie wycalowal :1luvu: Manka ucalowalam w lepek na dzien dobry jak przyszlam, a jak poszlam umyc rece to on zwial na szafe i... tyle go widzialam, nie przyszedl wiecej do mnie. Za to Szlapek sie mizial duzo :) :1luvu: Z Urwiskiem sobie pogruchalismy :1luvu:
UWAGA! GLASKALAM CZORTA!!! :ok: Za pierwszym razem jak go chcialam poglaskac to mnie chcial chapsnac, ale potem jak lezal na kanapie, to sie udalo nawet posmyralam go za uszkami. Ale nie byl zbyt zadowolony, co bylo widac po ogonie :ryk: Ech... A taki ladny kocio z niego, ma taka urocza grzywke :1luvu: Podobna nieco do mojej, gdy jest nieco za dluga :ok:

Kociara82

Post » Czw gru 22, 2011 13:49 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek
Miki :1luvu: :1luvu: przeslicznie wyszedles :1luvu:

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: moj burasek kochany :1luvu: :1luvu:

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: rozwalony niczym krol na tronie :D

Ozzi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: slicznoto :1luvu:

Kociara82

Post » Czw gru 22, 2011 19:01 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Ozziniek całą noc płakał :( chciała jeść ...
Rano jak go tylko wypuściłam to sie zsikał mi na kołdrę gagatek jeden :roll: , a co zemsta musi być :mrgreen: Na jedzenie to sie dosłownie rzucił :mrgreen: A podanie kroplówki do łatwych zadań nie było łatwe :mrgreen:

A Morfi tez lepiej , dziś już były dwa razy siku , dostał tez dziś antybiotyk i dostaje scanomune , a apetyt wilczy chłopak ma :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 22, 2011 19:04 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Ach ten nasz Ozzi bohater :1luvu:

WITAMY

Obrazek

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw gru 22, 2011 19:29 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

no, Ozinek mnie po raz kolejny zaskoczyl... zadziwil.... :1luvu:
moje kochane kocie serduszko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Czw gru 22, 2011 19:53 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Ozzi medal za odwagę tobie należy się,ten kot to fenomen :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ma nieprawdopodobną siłę w sobie i wolę życia

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Czw gru 22, 2011 22:06 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

rudy kociak pisze:Ozzi medal za odwagę tobie należy się,ten kot to fenomen :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ma nieprawdopodobną siłę w sobie i wolę życia

Ozi ma wygląd pluszowego misia ale twardziel z niego nad twardziele :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw gru 22, 2011 22:46 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

To już dwa tygodnie bez Emi :cry: nie lubię jesieni i zimy :cry: , wtedy najwięcej moich zwierząt odchodzi :cry: 2 grudzień dwa lata temu Tenorek [*] , 4 grudzień dwa lata temu Tarunia ( wilczyca ) [*] , 16 miesięcy temu 5 kociąt zabiła PP [*] [*] [*] [*] [*] , 1 marca tego roku Myszunia ( piesek ) 2 stycznia prawie 3 lata temu Miluś [*] i kilka bezimiennych kociąt [*][*][*]
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 22, 2011 23:01 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:
rudy kociak pisze:Ozzi medal za odwagę tobie należy się,ten kot to fenomen :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ma nieprawdopodobną siłę w sobie i wolę życia

Ozi ma wygląd pluszowego misia ale twardziel z niego nad twardziele :ok:

no tak, zuch kotek z niego :1luvu: :ok:

Kociara82

Post » Pt gru 23, 2011 0:01 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:To już dwa tygodnie bez Emi :cry: nie lubię jesieni i zimy :cry: , wtedy najwięcej moich zwierząt odchodzi :cry: 2 grudzień dwa lata temu Tenorek [*] , 4 grudzień dwa lata temu Tarunia ( wilczyca ) [*] , 16 miesięcy temu 5 kociąt zabiła PP [*] [*] [*] [*] [*] , 1 marca tego roku Myszunia ( piesek ) 2 stycznia prawie 3 lata temu Miluś [*] i kilka bezimiennych kociąt [*][*][*]

[i] [i] [i] [i] [i] [i] [i] [i] [i] :cry:
Tak się teraz zastanowiłam nad tym, u mnie takim okresem czas od połowy maja do połowy lipca . W zasadzie wszystkie moje zwierzaczki, które odeszły, odeszły w tym czasie :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]