Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skwareek pisze:Znowu się zawiesiłam na parę dni. Czy ktoś może mi napisać co zostało postanowione w związku z głosowaniem wrześniowym?? Wiem że mamy wyłonić dwóch kandydatów ale czy głosowanie będzie jedno czy może już jakieś trwa??
Beciukochana!!!
skwareek pisze:Ok, dzięki za wyjaśnienia. A czy na razie jedynym kandydatem są koty z Lubonia (widziałam przelotem) czy jeszcze ktoś??
dolabra pisze:Beciu,
Sto Lat kociaro
Zwartych i jędrnych pośladków do 60tki
AYO pisze:SOL - Breslau jest bosssski![]()
Pan Kamiński przerzucił się na wschodnie tematy i pisze teraz o detektywie bodaj ze Lwowa. Uwielbiam gościa
pomponmama pisze:solangelica pisze:Przyjechal do nas kolega historyk z Bedzina z wezem. I co? Przetkal nam odplyw! Wlasciwie to przetykalismy zbiorczo - hydrauliczny trojkat z zardzewala sprezyna w tle... Sprzet fachowy na korbke. Ja krecilam, on wciskal a moj TZ pilnowal zeby sie nie odginalo. Komentarze padaly przednie, tylnie tez (zastanawialismy sie np jak by to bylo pracowac w zawodzie proktologa...), a przyczyna zatkania byl zalosny strzepek reklamowki ktory utknal kajs w odplywowej czelusci.
:
Jako miłośniczka zwierząt (choć gadów niespecjalnie, ale jednak gad też człowiek...) chciałam stanowczo zaprotestować przeciwko znęcaniu się nad biednym wężem
Przetykanie odpływu Sol za pomocą węża może być bowiem bolesne dla obu stron
Nie dziwię się sol, że ty się kręciłaś, (też bym się kręciła
) jestem natomiast zaskoczona, że twój tżet spokojnie patrzył na takie przetykanie przez obcego węża i w dodatku pilnował, żeby się nie odginało
No i na przyszłość pamiętaj, żeby jedzenie wyciągnąć z reklamówki przez konsumpcją
![]()
solangelica pisze:pomponmama pisze:solangelica pisze:Przyjechal do nas kolega historyk z Bedzina z wezem. I co? Przetkal nam odplyw! Wlasciwie to przetykalismy zbiorczo - hydrauliczny trojkat z zardzewala sprezyna w tle... Sprzet fachowy na korbke. Ja krecilam, on wciskal a moj TZ pilnowal zeby sie nie odginalo. Komentarze padaly przednie, tylnie tez (zastanawialismy sie np jak by to bylo pracowac w zawodzie proktologa...), a przyczyna zatkania byl zalosny strzepek reklamowki ktory utknal kajs w odplywowej czelusci.
:
Jako miłośniczka zwierząt (choć gadów niespecjalnie, ale jednak gad też człowiek...) chciałam stanowczo zaprotestować przeciwko znęcaniu się nad biednym wężem
Przetykanie odpływu Sol za pomocą węża może być bowiem bolesne dla obu stron
Nie dziwię się sol, że ty się kręciłaś, (też bym się kręciła
) jestem natomiast zaskoczona, że twój tżet spokojnie patrzył na takie przetykanie przez obcego węża i w dodatku pilnował, żeby się nie odginało
No i na przyszłość pamiętaj, żeby jedzenie wyciągnąć z reklamówki przez konsumpcją
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja tylko skorzystalam z zaglebiowskiego patentu przetykania... notabene, BEDZINSKIEGO![]()
to u Was na miescie tak sie zalatwia porachunki z zatkanymi przeplywami - gdzie tam ja na skromnej polskiej hanysowskiej wsi bym wiedziala kaj tego weza wsunac, ze o kreceniu nie wspomne...![]()
![]()
villemo5 pisze:Jam jest matką tylko dla czterołapnych i futrzastych
pomponmama pisze:Dziękuję ci siostro jak Ola OliJa wiem, że mają gorzej - ja nie mam źle, powiem nawet, że mam bardzo dobrze, tylko dzisiaj mi jakoś tak smutno... W zasadzie bez powodu
Ale dzięki za wirtualny uścisk - pomaga
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 282 gości