PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 15:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Spox - AYO czuwa :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 07, 2011 16:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Znowu się zawiesiłam na parę dni :| . Czy ktoś może mi napisać co zostało postanowione w związku z głosowaniem wrześniowym?? Wiem że mamy wyłonić dwóch kandydatów ale czy głosowanie będzie jedno czy może już jakieś trwa??

Beciu :birthday: kochana!!! :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro wrz 07, 2011 16:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

skwareek pisze:Znowu się zawiesiłam na parę dni :| . Czy ktoś może mi napisać co zostało postanowione w związku z głosowaniem wrześniowym?? Wiem że mamy wyłonić dwóch kandydatów ale czy głosowanie będzie jedno czy może już jakieś trwa??

Beciu :birthday: kochana!!! :piwa:

Z tego co pamiętam to głosowanie będzie jedno i wygrają dwaj kandydaci na pierwszych miejscach

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Śro wrz 07, 2011 16:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Glosowanie zacznie się dwudziestego. Na razie zbieramy kandydatów.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro wrz 07, 2011 16:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Ok, dzięki za wyjaśnienia :). A czy na razie jedynym kandydatem są koty z Lubonia (widziałam przelotem) czy jeszcze ktoś??
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro wrz 07, 2011 17:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

skwareek pisze:Ok, dzięki za wyjaśnienia :). A czy na razie jedynym kandydatem są koty z Lubonia (widziałam przelotem) czy jeszcze ktoś??

O ile dobrze pamiętam jest jeszcze nastolatek Marcin ( Uns ), który aktualnie walczy z Panleukopenią.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro wrz 07, 2011 17:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Beciu.
Najlepsze życzenia
:flowerkitty: :torte: :flowerkitty:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro wrz 07, 2011 18:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

dolabra pisze:Beciu,
Sto Lat kociaro :-)
Zwartych i jędrnych pośladków do 60tki ;-)

STO LAT!!!!
,,przeczytalam "zwartych i jedrnych posladkow do lydki...." 8O 8) musze isc do okulisty...

STO LAT BECIOLIGATORZE!!!!!!!!

AYO pisze:SOL - Breslau jest bosssski :twisted:
Pan Kamiński przerzucił się na wschodnie tematy i pisze teraz o detektywie bodaj ze Lwowa. Uwielbiam gościa :1luvu:

Ooo,musze dorwac to tez! Dzis kolega mi dostarczyl cala siatke ksiazek mam co czytac w 860 w drodze do pracy :) A w Breslau utknelam po czubek szalonego jestestwa... boska ksiazka :D

pomponmama pisze:
solangelica pisze:Przyjechal do nas kolega historyk z Bedzina z wezem. I co? Przetkal nam odplyw! Wlasciwie to przetykalismy zbiorczo - hydrauliczny trojkat z zardzewala sprezyna w tle... Sprzet fachowy na korbke. Ja krecilam, on wciskal a moj TZ pilnowal zeby sie nie odginalo. Komentarze padaly przednie, tylnie tez (zastanawialismy sie np jak by to bylo pracowac w zawodzie proktologa...), a przyczyna zatkania byl zalosny strzepek reklamowki ktory utknal kajs w odplywowej czelusci.
:

8O Jako miłośniczka zwierząt (choć gadów niespecjalnie, ale jednak gad też człowiek...) chciałam stanowczo zaprotestować przeciwko znęcaniu się nad biednym wężem :evil: Przetykanie odpływu Sol za pomocą węża może być bowiem bolesne dla obu stron :twisted: Nie dziwię się sol, że ty się kręciłaś, (też bym się kręciła :? ) jestem natomiast zaskoczona, że twój tżet spokojnie patrzył na takie przetykanie przez obcego węża i w dodatku pilnował, żeby się nie odginało :roll: No i na przyszłość pamiętaj, żeby jedzenie wyciągnąć z reklamówki przez konsumpcją :twisted: :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ja tylko skorzystalam z zaglebiowskiego patentu przetykania... notabene, BEDZINSKIEGO ;)
to u Was na miescie tak sie zalatwia porachunki z zatkanymi przeplywami - gdzie tam ja na skromnej polskiej hanysowskiej wsi bym wiedziala kaj tego weza wsunac, ze o kreceniu nie wspomne... :oops: :mrgreen: :ryk:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro wrz 07, 2011 18:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Sol,
a co z robotą? i co z Twoim okiem?
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro wrz 07, 2011 18:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

solangelica pisze:
pomponmama pisze:
solangelica pisze:Przyjechal do nas kolega historyk z Bedzina z wezem. I co? Przetkal nam odplyw! Wlasciwie to przetykalismy zbiorczo - hydrauliczny trojkat z zardzewala sprezyna w tle... Sprzet fachowy na korbke. Ja krecilam, on wciskal a moj TZ pilnowal zeby sie nie odginalo. Komentarze padaly przednie, tylnie tez (zastanawialismy sie np jak by to bylo pracowac w zawodzie proktologa...), a przyczyna zatkania byl zalosny strzepek reklamowki ktory utknal kajs w odplywowej czelusci.
:

8O Jako miłośniczka zwierząt (choć gadów niespecjalnie, ale jednak gad też człowiek...) chciałam stanowczo zaprotestować przeciwko znęcaniu się nad biednym wężem :evil: Przetykanie odpływu Sol za pomocą węża może być bowiem bolesne dla obu stron :twisted: Nie dziwię się sol, że ty się kręciłaś, (też bym się kręciła :? ) jestem natomiast zaskoczona, że twój tżet spokojnie patrzył na takie przetykanie przez obcego węża i w dodatku pilnował, żeby się nie odginało :roll: No i na przyszłość pamiętaj, żeby jedzenie wyciągnąć z reklamówki przez konsumpcją :twisted: :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ja tylko skorzystalam z zaglebiowskiego patentu przetykania... notabene, BEDZINSKIEGO ;)
to u Was na miescie tak sie zalatwia porachunki z zatkanymi przeplywami - gdzie tam ja na skromnej polskiej hanysowskiej wsi bym wiedziala kaj tego weza wsunac, ze o kreceniu nie wspomne... :oops: :mrgreen: :ryk:

No czytałam właśnie, że histeryk z Będzina... Powiem ci, że jestem mocno zaskoczona, bo nawet nie wiedziałam, że tu chłopaki takie węże mają :roll: A czy wąż tego kolegi jest rozmiarów, powiedzmy... pytona, czy bardziej... :twisted: glisty?

Doła mam dzisiaj - niech mnie ktoś przytuli :( Koty mnie przytulają na zmianę, dziecię w zasadzie bez przerwy, ale jakoś tak... mentalnie potrzebuje przytulenia :(
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro wrz 07, 2011 18:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Pompon,
Przytulam..
pomyśl sobie że są tacy co mają gorzej...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Śro wrz 07, 2011 18:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Dziękuję ci siostro jak Ola Oli :1luvu: Ja wiem, że mają gorzej - ja nie mam źle, powiem nawet, że mam bardzo dobrze, tylko dzisiaj mi jakoś tak smutno... W zasadzie bez powodu :? Ale dzięki za wirtualny uścisk - pomaga :D
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro wrz 07, 2011 18:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

villemo5 pisze:Jam jest matką tylko dla czterołapnych i futrzastych :ryk:

Z reguły dzieci po porodzie bywają futrzaste a zanim przejdą na dwunożność są istotami czworonożnymi więc... :twisted: :twisted: :twisted:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro wrz 07, 2011 18:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

pomponmama pisze:Dziękuję ci siostro jak Ola Oli :1luvu: Ja wiem, że mają gorzej - ja nie mam źle, powiem nawet, że mam bardzo dobrze, tylko dzisiaj mi jakoś tak smutno... W zasadzie bez powodu :? Ale dzięki za wirtualny uścisk - pomaga :D

Pewnie dlatego że jesień idzie, mniej słońca i chłody nadchodzą..
Nie poddawaj się! Uszy do góry i do przodu..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Śro wrz 07, 2011 19:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Uszy do góry Pomponmamo. Przytulę cię w przyszłym tygodniu jak zechcesz. Mam urwanie łba po powrocie do rzeczywistości. Właśnie ślęczę nad artykułem co to mam go poprawić jako współautor ale, kurde, jakaś za głupia jestem i zasadniczo nie rozumiem o czym to jest.....

mmk, bardzo ci dziękuję za wyczerpującego maila! Ja sobie jeszcze przemyślę to i owo i się odezwę.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]